Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Multimedia
Moderators: beandog, Global Moderators

Users browsing this forum: None
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page 1, 2, 3 ... 879, 880, 881  Next
Post new topic
 Topics   Replies   Views   Author   Last Post 
No new posts Sticky: Gentoo Studio: Professional Audio Gentoo Workstation
[ Goto pageGoto page: 1 ... 10, 11, 12 ]
291 198023 audiodef
Tue Jul 24, 2012 7:24 pm
simonvanderveldt View latest post
Tue May 23, 2017 9:07 pm
No new posts ALSA and dmix with a 32bit process
1 69 Ciurexo
Wed May 24, 2017 1:45 pm
infinigon View latest post
Wed May 24, 2017 7:33 pm
No new posts OBS-studio without Nvenc
3 74 brutico
Wed May 24, 2017 8:10 am
brutico View latest post
Wed May 24, 2017 4:21 pm
No new posts Pulseaudio and Firefox
5 243 deltamalloc
Mon May 22, 2017 10:00 pm
Hu View latest post
Wed May 24, 2017 1:53 am
No new posts [SOLVED]Amarok, phonon_gstreamer.so uses incompatible Qt lib
4 189 AndrewAmmerlaan
Mon May 22, 2017 9:51 am
AndrewAmmerlaan View latest post
Tue May 23, 2017 6:08 am
No new posts mplayer suddenly crashes at the end of the file with vdpau
0 100 Cr0t
Mon May 22, 2017 5:35 pm
Cr0t View latest post
Mon May 22, 2017 5:35 pm
No new posts MTP access my android phone
4 724 83657664
Sun Mar 26, 2017 6:13 am
saturnalia0 View latest post
Sun May 21, 2017 8:40 pm
No new posts Pulseaudio ruined mplayer playback
1 101 deltamalloc
Sun May 21, 2017 11:50 am
mv View latest post
Sun May 21, 2017 12:25 pm
No new posts how to find out what file is located at secotr 7164121264
2 415 SarahS93
Thu May 18, 2017 4:19 pm
NeddySeagoon View latest post
Thu May 18, 2017 9:11 pm
No new posts ALSA and PULSEAUDIO ERROR
15 967 v4char
Mon May 15, 2017 7:18 pm
v4char View latest post
Thu May 18, 2017 6:10 pm
No new posts Problem with sndiod
0 293 kojicomics
Thu May 18, 2017 3:19 pm
kojicomics View latest post
Thu May 18, 2017 3:19 pm
No new posts ALSA: sound comes only from one speaker
2 410 stamasd
Sun Apr 30, 2017 11:52 am
stamasd View latest post
Fri May 12, 2017 9:31 pm
No new posts Nvidia HDMI audio, how to make it work?
3 594 Windmill
Thu May 11, 2017 6:53 pm
Windmill View latest post
Fri May 12, 2017 6:32 pm
No new posts Ebuild for digikam-5.3.0? Lost tags with 5.5.0 [SOLVED]
3 148 hunky
Fri May 12, 2017 2:25 am
hunky View latest post
Fri May 12, 2017 6:45 am
No new posts PHP 7 upgrade gives blank/white mythweb screen :-(
6 1993 gordonp
Thu Feb 23, 2017 9:29 pm
fudge View latest post
Thu May 11, 2017 2:04 pm
No new posts digikam-5.5.0 emerge keeps failing
6 1494 finn
Wed May 03, 2017 8:11 pm
finn View latest post
Tue May 09, 2017 7:11 pm
No new posts Kdenlive (video editing software) & Gentoo
[ Goto pageGoto page: 1, 2, 3 ]
69 44462 Xywa
Tue Jun 07, 2011 5:30 pm
reteo View latest post
Tue May 09, 2017 2:13 pm
No new posts abcde Problems with id3 and eyeD3
3 296 hitachi
Mon May 08, 2017 8:38 pm
cboldt View latest post
Tue May 09, 2017 12:35 pm
No new posts Denemo playback is completely silent
2 242 ashlyw42
Mon May 08, 2017 5:30 pm
Jaglover View latest post
Tue May 09, 2017 2:35 am
No new posts Universal Media Server
21 12036 brian.ashton
Wed Oct 02, 2013 4:31 pm
roki942 View latest post
Sun May 07, 2017 9:44 am
No new posts i want to beep [solved]
[ Goto pageGoto page: 1, 2 ]
48 31700 josephg
Wed Sep 21, 2016 6:57 pm
Zucca View latest post
Fri May 05, 2017 3:47 pm
No new posts Bluetooth only working after a reboot when switching DE's
2 354 SleepyMario
Tue May 02, 2017 8:24 am
SleepyMario View latest post
Wed May 03, 2017 4:28 pm
No new posts lame-kodi-addon not shown/useable [SOLVED]
2 837 DawgG
Fri Mar 10, 2017 1:17 pm
DawgG View latest post
Tue May 02, 2017 9:35 am
No new posts Bluetooth in Cinnamon not working
5 1672 SleepyMario
Sun Apr 30, 2017 12:33 pm
Jaglover View latest post
Sun Apr 30, 2017 1:56 pm
No new posts Cinelerra in Gentoo
7 2232 miroR
Sun Dec 06, 2015 3:36 pm
audiodef View latest post
Sun Apr 30, 2017 2:42 am
No new posts media-tv/kodi-16.1 rebuild fail [Solved]
8 1008 weiypan_us
Tue Apr 25, 2017 2:27 am
fedeliallalinea View latest post
Thu Apr 27, 2017 6:09 am
No new posts Plex installed but not working
7 1258 walterbyrd
Wed Apr 26, 2017 4:51 am
Jaglover View latest post
Wed Apr 26, 2017 9:11 pm
No new posts cannot find mkvtoolnix-gui/mmg anymore [SOLVED]
0 219 DawgG
Wed Apr 26, 2017 9:32 am
DawgG View latest post
Wed Apr 26, 2017 9:32 am
No new posts Problem with audio - ALSA woes
5 661 ate88
Fri Apr 14, 2017 3:56 pm
twalter View latest post
Tue Apr 25, 2017 4:55 pm
No new posts 3 - monitors setup
3 593 Elleni
Sat Apr 08, 2017 10:24 pm
radio_flyer View latest post
Sun Apr 23, 2017 6:59 pm
No new posts Displayport(DP) Audio Issue
2 592 tlb96
Wed Apr 05, 2017 3:44 am
carb92 View latest post
Fri Apr 21, 2017 7:48 am
No new posts [solved] Asus xonar U7 IE958 missing
5 444 drizzt
Sat Apr 15, 2017 12:50 pm
drizzt View latest post
Thu Apr 20, 2017 11:00 pm
No new posts Running Adobe AIR
2 632 shentino
Fri Apr 14, 2017 3:51 am
shentino View latest post
Sun Apr 16, 2017 12:01 am
No new posts Why is /dev/snd/* locked by kded5?
2 628 ehrichweiss
Thu Apr 06, 2017 5:53 pm
ehrichweiss View latest post
Sat Apr 15, 2017 6:52 pm
No new posts [solved] no sound via hdmi
16 1116 Elleni
Sat Apr 08, 2017 10:38 pm
steveL View latest post
Sat Apr 15, 2017 6:19 pm
No new posts xbindkeys won't control pulseaudio
6 767 rayhogenson
Fri Mar 17, 2017 3:32 am
rayhogenson View latest post
Thu Apr 13, 2017 1:52 am
No new posts Firefox and video playback
3 895 venquessa
Mon Apr 03, 2017 8:33 pm
saturnalia0 View latest post
Thu Apr 06, 2017 1:33 pm
No new posts mpv youtube errors [solved]
20 1486 josephg
Wed Mar 29, 2017 3:21 pm
josephg View latest post
Wed Apr 05, 2017 1:36 pm
No new posts I've messed up pulse audio -- Mostly RESOLVED
4 888 Fred Krogh
Tue Mar 07, 2017 11:32 pm
Leio View latest post
Tue Apr 04, 2017 9:24 pm
No new posts No VDPAU with GT 9800 and nouveau - freezing.
5 553 Kresp
Mon Apr 03, 2017 4:19 am
Kresp View latest post
Tue Apr 04, 2017 5:54 pm
No new posts [Solved] emerge fails for libid3tag, libcaplibcap and eudev
7 2261 Eichhorn
Thu Jan 19, 2017 4:02 pm
cerkan View latest post
Tue Apr 04, 2017 4:56 pm
No new posts System reboots on switching sound output.
5 790 Kresp
Sat Apr 01, 2017 1:48 pm
Kresp View latest post
Sun Apr 02, 2017 6:20 am
No new posts Sound stopped working (ALSA + PulseAudio)
4 470 failex
Sat Mar 25, 2017 6:57 pm
Roman_Gruber View latest post
Sat Apr 01, 2017 9:31 pm
No new posts [Solved] No audio over HDMI with snd_hda_intel
7 558 Astronome
Fri Mar 31, 2017 3:33 am
Astronome View latest post
Sat Apr 01, 2017 4:37 pm
No new posts [Solved] Amarok 2.8.90-r2 - no RSS/Podcast Auth options
0 245 lyallp
Sat Apr 01, 2017 1:52 pm
lyallp View latest post
Sat Apr 01, 2017 1:52 pm
No new posts [RESOLVED] No sound in sandboxed firefox, pulseaudio
2 360 UralZima
Tue Mar 28, 2017 3:51 pm
UralZima View latest post
Sat Apr 01, 2017 7:41 am
No new posts [SOLVED] no audio on qupzilla (qtwebengine-5.7.1)
10 702 potuz
Thu Mar 30, 2017 1:08 pm
Chiitoo View latest post
Fri Mar 31, 2017 1:38 pm
No new posts Audio output pauses for unknown reason
9 1177 duby2291
Sat Mar 04, 2017 12:15 am
hampelratte View latest post
Wed Mar 29, 2017 2:56 pm
No new posts KDE audio settings: switching devices does not work
3 758 kdvgent
Fri Mar 24, 2017 1:47 pm
kdvgent View latest post
Sun Mar 26, 2017 4:14 pm
No new posts 10bit (Hi10P) x264 encoding using Avidemux
0 642 tnt
Wed Mar 22, 2017 4:32 pm
tnt View latest post
Wed Mar 22, 2017 4:32 pm
Display topics from previous:  
Post new topic
   Gentoo Forums Forum Index   Multimedia
All times are GMT
Goto page 1, 2, 3 ... 879, 880, 881  Next
Page 1 of 881
Jump to:  
New posts New posts    No new posts No new posts    Announcement Announcement
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]    No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ]    No new posts [ Locked ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum