Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Multimedia
Moderators: beandog, Global Moderators

Users browsing this forum: None
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 851, 852, 853 ... 880, 881, 882  Next
Post new topic
 Topics   Replies   Views   Author   Last Post 
No new posts quicktime movie in Mozilla
9 1090 silex
Thu Feb 06, 2003 9:13 pm
silex View latest post
Thu Feb 06, 2003 11:37 pm
No new posts How to set the region on a dvd-rom
7 966 stijn
Tue Feb 04, 2003 3:58 pm
Mitchybums View latest post
Thu Feb 06, 2003 5:29 pm
No new posts GDAM
0 255 slam_head
Thu Feb 06, 2003 4:57 pm
slam_head View latest post
Thu Feb 06, 2003 4:57 pm
No new posts Strange 'beep' when ACPI is enabled
0 382 ormi
Thu Feb 06, 2003 4:32 pm
ormi View latest post
Thu Feb 06, 2003 4:32 pm
No new posts kde multimedia 3.1 and Xine *does* work!
2 745 aardvark
Thu Feb 06, 2003 10:38 am
aardvark View latest post
Thu Feb 06, 2003 3:19 pm
No new posts Cd Burning Problem
2 564 lostinlinux
Wed Feb 05, 2003 11:14 pm
hhaamu View latest post
Thu Feb 06, 2003 8:01 am
No new posts Sound too quiet
3 752 ttye0
Mon Feb 03, 2003 3:35 pm
modal View latest post
Thu Feb 06, 2003 5:50 am
No new posts Sound Not Working - Compile Error? Error inside
12 1093 Slinger
Wed Feb 05, 2003 11:35 pm
Slinger View latest post
Thu Feb 06, 2003 5:17 am
No new posts env ALSA_CARDS='via82c686' emerge alsa-driver ????
3 588 andersonbd1
Thu Feb 06, 2003 2:09 am
pilla View latest post
Thu Feb 06, 2003 4:05 am
No new posts xmms error/bug
10 907 swain
Wed Jan 22, 2003 9:41 pm
Crim View latest post
Thu Feb 06, 2003 3:34 am
No new posts is there a linux equivalent of flashMX?
1 545 hook
Wed Feb 05, 2003 5:54 pm
Carlos View latest post
Thu Feb 06, 2003 3:04 am
No new posts ALSA module loading fails: unresolved symbol
1 367 denis
Tue Feb 04, 2003 4:03 pm
Slinger View latest post
Thu Feb 06, 2003 1:42 am
No new posts gimp and perl paths
0 370 imesg
Thu Feb 06, 2003 12:13 am
imesg View latest post
Thu Feb 06, 2003 12:13 am
No new posts Alsa installed but sound is ugly
5 901 Dhurntan
Tue Jan 28, 2003 2:29 am
thadk View latest post
Wed Feb 05, 2003 11:11 pm
No new posts emerged alsa 9rc7, still can't boot
16 1253 thadk
Wed Feb 05, 2003 2:43 am
taskara View latest post
Wed Feb 05, 2003 10:53 pm
No new posts alsa... does it really make a difference?
4 1612 gzaector
Tue Feb 04, 2003 9:49 pm
gzaector View latest post
Wed Feb 05, 2003 9:27 pm
No new posts Mplayer-quicktime ebuild (now without wine!)
[ Goto pageGoto page: 1 ... 3, 4, 5 ]
102 30185 Lin_Matt
Sat Nov 23, 2002 8:07 am
TRauMa View latest post
Wed Feb 05, 2003 9:24 pm
No new posts [SOLVED]Where's /dev/svga??
8 1928 qnx
Mon Feb 03, 2003 11:34 am
qnx View latest post
Wed Feb 05, 2003 6:13 pm
No new posts ubern00b with emu10k1 and alsa
8 1261 rluk
Wed Jan 29, 2003 3:06 pm
rluk View latest post
Wed Feb 05, 2003 6:00 pm
No new posts mplayer/Xv corrupt video
4 734 jcharum
Thu Dec 26, 2002 3:16 pm
PowerFactor View latest post
Wed Feb 05, 2003 5:43 pm
No new posts Make gimp printing look good?
2 463 crimson
Wed Feb 05, 2003 6:10 am
crimson View latest post
Wed Feb 05, 2003 5:36 pm
No new posts Illegal instruction when starting mplayer
4 505 alex1000
Tue Feb 04, 2003 12:54 pm
metal View latest post
Wed Feb 05, 2003 1:00 pm
No new posts Alsa: HELP!!!
11 1441 IvanHoe
Mon Dec 02, 2002 4:57 am
santo View latest post
Wed Feb 05, 2003 8:32 am
No new posts mplayer sluggish with cache
1 345 drjimmy42
Wed Feb 05, 2003 3:25 am
Malakin View latest post
Wed Feb 05, 2003 4:25 am
No new posts No sound after upgrading kernel (SB Live)
7 884 JanErik
Sun Feb 02, 2003 10:08 pm
DuF View latest post
Wed Feb 05, 2003 1:04 am
No new posts Lumiere 0.3 Ebuild (Gtk2 Frontend to Mplayer)
23 3260 karl11
Sun Jan 19, 2003 4:46 pm
idl View latest post
Tue Feb 04, 2003 8:52 pm
No new posts MAS - Media Application Server
4 812 koala
Wed Jan 29, 2003 8:06 pm
koala View latest post
Tue Feb 04, 2003 7:46 pm
No new posts devfs question (dvd)
13 1490 Astromarine
Mon Feb 03, 2003 10:30 am
Astromarine View latest post
Tue Feb 04, 2003 11:10 am
No new posts ALSA and normal users.
10 1232 GurliGebis
Fri Jan 31, 2003 4:55 pm
GurliGebis View latest post
Tue Feb 04, 2003 9:36 am
No new posts Mixing and Multiplexing Sound
5 975 obsidian_fox
Sat Feb 01, 2003 3:07 am
oisch View latest post
Tue Feb 04, 2003 8:00 am
No new posts [GIMP] how to get all mys fonts uesd.
9 869 crevette
Tue Dec 10, 2002 1:41 pm
petu View latest post
Tue Feb 04, 2003 5:38 am
No new posts Export movie using Mplayer
1 531 mikeraach
Tue Feb 04, 2003 1:49 am
Delphiki View latest post
Tue Feb 04, 2003 4:39 am
No new posts Sound on a dell inspiron 8200
8 700 Kriptek
Fri Jan 31, 2003 3:14 am
lghman View latest post
Tue Feb 04, 2003 1:54 am
No new posts all /dev/sound, /dev/dsp, /dev/mixer etc gone.
2 395 hatrisc
Tue Feb 04, 2003 12:22 am
hatrisc View latest post
Tue Feb 04, 2003 1:01 am
No new posts getting sound (ECS K7S5A SIS7012 AC97)
6 1191 Seron
Sat Feb 01, 2003 11:32 pm
commanderfoxtrot View latest post
Tue Feb 04, 2003 12:14 am
No new posts OSS,a problem with XMMS
14 1248 ronald_cn
Tue Jan 14, 2003 8:51 am
hatrisc View latest post
Mon Feb 03, 2003 11:18 pm
No new posts nvidia tv-out not working properly
8 1644 The One
Fri Oct 25, 2002 5:54 am
digitalnick View latest post
Mon Feb 03, 2003 7:13 pm
No new posts gif2png 2.4.6 ebuild
1 286 rizzo
Mon Feb 03, 2003 5:47 pm
rizzo View latest post
Mon Feb 03, 2003 6:26 pm
No new posts [NOOB]Why don't my sound settings get saved?
3 463 Xenarion
Mon Feb 03, 2003 4:36 pm
Malakin View latest post
Mon Feb 03, 2003 6:12 pm
No new posts mplayer rc3 does not compile with lame 3.93
2 382 Henning
Mon Feb 03, 2003 3:28 pm
Henning View latest post
Mon Feb 03, 2003 6:06 pm
No new posts [NOOB] Mplayer questions
2 374 Xenarion
Mon Feb 03, 2003 4:56 pm
herbie View latest post
Mon Feb 03, 2003 5:14 pm
No new posts changing colors after a template
0 179 Ataraxis
Mon Feb 03, 2003 3:07 pm
Ataraxis View latest post
Mon Feb 03, 2003 3:07 pm
No new posts Audio CD Burning NOT MP3
2 398 timbo
Mon Feb 03, 2003 4:00 am
Sven Vermeulen View latest post
Mon Feb 03, 2003 9:17 am
No new posts Alsa problems after kernel upgrade
2 474 newky2000
Sun Feb 02, 2003 6:35 pm
MrAnderson View latest post
Mon Feb 03, 2003 7:07 am
No new posts sound skips with xmms
1 376 OreoMajick
Mon Feb 03, 2003 2:45 am
floam View latest post
Mon Feb 03, 2003 3:32 am
No new posts playing dvd's in linux
15 3522 kraylus
Mon Dec 30, 2002 5:16 am
cwizman View latest post
Mon Feb 03, 2003 2:49 am
No new posts [NOOB]XMMS wont emerge
3 387 Xenarion
Sun Feb 02, 2003 6:26 pm
Xenarion View latest post
Sun Feb 02, 2003 9:39 pm
No new posts KDE 3.1 using alsa sound?
3 550 maj
Sun Feb 02, 2003 7:24 pm
maj View latest post
Sun Feb 02, 2003 9:14 pm
No new posts [solved]alsa snd-card-(1-7) question
2 426 Qubax
Thu Oct 10, 2002 8:45 pm
bps7j View latest post
Sun Feb 02, 2003 6:56 pm
No new posts View images
2 409 qnx
Sun Feb 02, 2003 2:42 pm
qnx View latest post
Sun Feb 02, 2003 5:46 pm
Display topics from previous:  
Post new topic
   Gentoo Forums Forum Index   Multimedia
All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 851, 852, 853 ... 880, 881, 882  Next
Page 852 of 882
Jump to:  
New posts New posts    No new posts No new posts    Announcement Announcement
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]    No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ]    No new posts [ Locked ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum