Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Multimedia
Moderators: beandog, Global Moderators

Users browsing this forum: None
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 843, 844, 845 ... 872, 873, 874  Next
Post new topic
 Topics   Replies   Views   Author   Last Post 
No new posts HDTV tuner that works in Linux
3 623 defknol
Wed Feb 05, 2003 3:34 pm
byronm View latest post
Fri Feb 07, 2003 5:27 pm
No new posts Video Player: Comparison between Win and Gentoo
12 1157 zypher
Wed Jan 08, 2003 6:21 pm
JanErik View latest post
Fri Feb 07, 2003 4:12 pm
No new posts GAIM + Sound
7 549 Xenarion
Thu Feb 06, 2003 5:23 pm
pheelay View latest post
Fri Feb 07, 2003 2:28 pm
No new posts NVIDIA module error after recompiling kernel
5 586 ophidia
Thu Feb 06, 2003 11:38 pm
JanErik View latest post
Fri Feb 07, 2003 12:27 pm
No new posts help @ lirc + miro pctv remote control
0 345 pyc
Fri Feb 07, 2003 9:23 am
pyc View latest post
Fri Feb 07, 2003 9:23 am
No new posts can't get alsa to work
8 1083 Karsten
Mon Feb 03, 2003 1:14 pm
Karsten View latest post
Fri Feb 07, 2003 9:01 am
No new posts Onboard AC97 Sound
6 960 Gulliver
Wed Feb 05, 2003 9:32 am
Gulliver View latest post
Fri Feb 07, 2003 5:30 am
No new posts Disable energy saving features
2 389 CodeSlacker
Thu Feb 06, 2003 4:22 pm
CodeSlacker View latest post
Fri Feb 07, 2003 4:49 am
No new posts Console-based cd burning
3 449 tgoodaire
Fri Feb 07, 2003 3:28 am
tgoodaire View latest post
Fri Feb 07, 2003 3:42 am
No new posts xcdroast: write speed too low for high speed medium
3 395 sebgarden
Fri Feb 07, 2003 1:00 am
Gibberx View latest post
Fri Feb 07, 2003 2:44 am
No new posts [mjpegtools] - [compile prob's]
9 1481 phex^
Thu Dec 19, 2002 5:35 pm
JohnY View latest post
Fri Feb 07, 2003 12:59 am
No new posts quicktime movie in Mozilla
9 881 silex
Thu Feb 06, 2003 9:13 pm
silex View latest post
Thu Feb 06, 2003 11:37 pm
No new posts How to set the region on a dvd-rom
7 953 stijn
Tue Feb 04, 2003 3:58 pm
Mitchybums View latest post
Thu Feb 06, 2003 5:29 pm
No new posts GDAM
0 248 slam_head
Thu Feb 06, 2003 4:57 pm
slam_head View latest post
Thu Feb 06, 2003 4:57 pm
No new posts Strange 'beep' when ACPI is enabled
0 368 ormi
Thu Feb 06, 2003 4:32 pm
ormi View latest post
Thu Feb 06, 2003 4:32 pm
No new posts kde multimedia 3.1 and Xine *does* work!
2 717 aardvark
Thu Feb 06, 2003 10:38 am
aardvark View latest post
Thu Feb 06, 2003 3:19 pm
No new posts Cd Burning Problem
2 533 lostinlinux
Wed Feb 05, 2003 11:14 pm
hhaamu View latest post
Thu Feb 06, 2003 8:01 am
No new posts Sound too quiet
3 694 ttye0
Mon Feb 03, 2003 3:35 pm
modal View latest post
Thu Feb 06, 2003 5:50 am
No new posts Sound Not Working - Compile Error? Error inside
12 978 Slinger
Wed Feb 05, 2003 11:35 pm
Slinger View latest post
Thu Feb 06, 2003 5:17 am
No new posts env ALSA_CARDS='via82c686' emerge alsa-driver ????
3 538 andersonbd1
Thu Feb 06, 2003 2:09 am
pilla View latest post
Thu Feb 06, 2003 4:05 am
No new posts xmms error/bug
10 800 swain
Wed Jan 22, 2003 9:41 pm
Crim View latest post
Thu Feb 06, 2003 3:34 am
No new posts is there a linux equivalent of flashMX?
1 494 hook
Wed Feb 05, 2003 5:54 pm
Carlos View latest post
Thu Feb 06, 2003 3:04 am
No new posts ALSA module loading fails: unresolved symbol
1 330 denis
Tue Feb 04, 2003 4:03 pm
Slinger View latest post
Thu Feb 06, 2003 1:42 am
No new posts gimp and perl paths
0 335 imesg
Thu Feb 06, 2003 12:13 am
imesg View latest post
Thu Feb 06, 2003 12:13 am
No new posts Alsa installed but sound is ugly
5 770 Dhurntan
Tue Jan 28, 2003 2:29 am
thadk View latest post
Wed Feb 05, 2003 11:11 pm
No new posts emerged alsa 9rc7, still can't boot
16 1133 thadk
Wed Feb 05, 2003 2:43 am
taskara View latest post
Wed Feb 05, 2003 10:53 pm
No new posts alsa... does it really make a difference?
4 1456 gzaector
Tue Feb 04, 2003 9:49 pm
gzaector View latest post
Wed Feb 05, 2003 9:27 pm
No new posts Mplayer-quicktime ebuild (now without wine!)
[ Goto pageGoto page: 1 ... 3, 4, 5 ]
102 26753 Lin_Matt
Sat Nov 23, 2002 8:07 am
TRauMa View latest post
Wed Feb 05, 2003 9:24 pm
No new posts [SOLVED]Where's /dev/svga??
8 1729 qnx
Mon Feb 03, 2003 11:34 am
qnx View latest post
Wed Feb 05, 2003 6:13 pm
No new posts ubern00b with emu10k1 and alsa
8 1086 rluk
Wed Jan 29, 2003 3:06 pm
rluk View latest post
Wed Feb 05, 2003 6:00 pm
No new posts mplayer/Xv corrupt video
4 657 jcharum
Thu Dec 26, 2002 3:16 pm
PowerFactor View latest post
Wed Feb 05, 2003 5:43 pm
No new posts Make gimp printing look good?
2 416 crimson
Wed Feb 05, 2003 6:10 am
crimson View latest post
Wed Feb 05, 2003 5:36 pm
No new posts Illegal instruction when starting mplayer
4 438 alex1000
Tue Feb 04, 2003 12:54 pm
metal View latest post
Wed Feb 05, 2003 1:00 pm
No new posts Alsa: HELP!!!
11 1357 IvanHoe
Mon Dec 02, 2002 4:57 am
santo View latest post
Wed Feb 05, 2003 8:32 am
No new posts mplayer sluggish with cache
1 328 drjimmy42
Wed Feb 05, 2003 3:25 am
Malakin View latest post
Wed Feb 05, 2003 4:25 am
No new posts No sound after upgrading kernel (SB Live)
7 857 JanErik
Sun Feb 02, 2003 10:08 pm
DuF View latest post
Wed Feb 05, 2003 1:04 am
No new posts Lumiere 0.3 Ebuild (Gtk2 Frontend to Mplayer)
23 3029 karl11
Sun Jan 19, 2003 4:46 pm
idl View latest post
Tue Feb 04, 2003 8:52 pm
No new posts MAS - Media Application Server
4 778 koala
Wed Jan 29, 2003 8:06 pm
koala View latest post
Tue Feb 04, 2003 7:46 pm
No new posts devfs question (dvd)
13 1352 Astromarine
Mon Feb 03, 2003 10:30 am
Astromarine View latest post
Tue Feb 04, 2003 11:10 am
No new posts ALSA and normal users.
10 945 GurliGebis
Fri Jan 31, 2003 4:55 pm
GurliGebis View latest post
Tue Feb 04, 2003 9:36 am
No new posts Mixing and Multiplexing Sound
5 967 obsidian_fox
Sat Feb 01, 2003 3:07 am
oisch View latest post
Tue Feb 04, 2003 8:00 am
No new posts [GIMP] how to get all mys fonts uesd.
9 830 crevette
Tue Dec 10, 2002 1:41 pm
petu View latest post
Tue Feb 04, 2003 5:38 am
No new posts Export movie using Mplayer
1 521 mikeraach
Tue Feb 04, 2003 1:49 am
Delphiki View latest post
Tue Feb 04, 2003 4:39 am
No new posts Sound on a dell inspiron 8200
8 685 Kriptek
Fri Jan 31, 2003 3:14 am
lghman View latest post
Tue Feb 04, 2003 1:54 am
No new posts all /dev/sound, /dev/dsp, /dev/mixer etc gone.
2 385 hatrisc
Tue Feb 04, 2003 12:22 am
hatrisc View latest post
Tue Feb 04, 2003 1:01 am
No new posts getting sound (ECS K7S5A SIS7012 AC97)
6 1150 Seron
Sat Feb 01, 2003 11:32 pm
commanderfoxtrot View latest post
Tue Feb 04, 2003 12:14 am
No new posts OSS,a problem with XMMS
14 1078 ronald_cn
Tue Jan 14, 2003 8:51 am
hatrisc View latest post
Mon Feb 03, 2003 11:18 pm
No new posts nvidia tv-out not working properly
8 1510 The One
Fri Oct 25, 2002 5:54 am
digitalnick View latest post
Mon Feb 03, 2003 7:13 pm
No new posts gif2png 2.4.6 ebuild
1 272 rizzo
Mon Feb 03, 2003 5:47 pm
rizzo View latest post
Mon Feb 03, 2003 6:26 pm
No new posts [NOOB]Why don't my sound settings get saved?
3 441 Xenarion
Mon Feb 03, 2003 4:36 pm
Malakin View latest post
Mon Feb 03, 2003 6:12 pm
Display topics from previous:  
Post new topic
   Gentoo Forums Forum Index   Multimedia
All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 843, 844, 845 ... 872, 873, 874  Next
Page 844 of 874
Jump to:  
New posts New posts    No new posts No new posts    Announcement Announcement
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]    No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ]    No new posts [ Locked ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum