Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Multimedia
Moderators: beandog, Global Moderators

Users browsing this forum: None
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 841, 842, 843 ... 878, 879, 880  Next
Post new topic
 Topics   Replies   Views   Author   Last Post 
No new posts gnome2.2 and sound
4 641 sebfisch
Thu Mar 13, 2003 10:41 pm
sebfisch View latest post
Fri Mar 14, 2003 8:13 pm
No new posts avidemux-0.9_rc1 doesn't compile
3 345 klimg
Tue Mar 11, 2003 7:54 pm
klimg View latest post
Fri Mar 14, 2003 2:01 pm
No new posts ardour
8 910 ellipses
Sun Nov 17, 2002 4:56 pm
l0st3d View latest post
Fri Mar 14, 2003 1:28 pm
No new posts Installing ALSA
1 311 stim
Fri Mar 14, 2003 8:03 am
stim View latest post
Fri Mar 14, 2003 12:35 pm
No new posts how to get sound?
1 272 ike
Fri Mar 14, 2003 11:07 am
bsolar View latest post
Fri Mar 14, 2003 12:26 pm
No new posts Strange errors during ebuilds....Help?
0 360 undrwater
Fri Mar 14, 2003 4:43 am
undrwater View latest post
Fri Mar 14, 2003 4:43 am
No new posts ALSA playback error
1 277 TheEternalVortex
Fri Mar 14, 2003 4:03 am
TheEternalVortex View latest post
Fri Mar 14, 2003 4:35 am
No new posts why does rhythmbox downgrade stuff?
3 347 stijn
Wed Mar 12, 2003 1:52 pm
Mike_McCready View latest post
Fri Mar 14, 2003 4:21 am
No new posts Emerging Xine?
1 421 Visnu
Thu Mar 13, 2003 8:34 am
tejesh83 View latest post
Fri Mar 14, 2003 2:08 am
No new posts xmms problem
2 443 dahoe
Sun Mar 09, 2003 11:03 am
lethe View latest post
Fri Mar 14, 2003 12:58 am
No new posts Help--only one sound channel working with ALSA--FIXED
2 490 healzer
Thu Mar 13, 2003 9:30 pm
healzer View latest post
Thu Mar 13, 2003 11:57 pm
No new posts No sound with VIA 8235 & ALSA 0.9.0-rc6 or ALSA 0.9.1
0 287 Obi
Thu Mar 13, 2003 11:23 pm
Obi View latest post
Thu Mar 13, 2003 11:23 pm
No new posts alsa 0.9.1 ac3 passthrough
0 271 schroedinger
Thu Mar 13, 2003 6:24 pm
schroedinger View latest post
Thu Mar 13, 2003 6:24 pm
No new posts lirc w/ tview99
9 753 gsfgf
Sun Feb 16, 2003 10:10 pm
pubecon View latest post
Thu Mar 13, 2003 6:20 pm
No new posts Hardware crossfading...
0 190 helmers
Thu Mar 13, 2003 3:59 pm
helmers View latest post
Thu Mar 13, 2003 3:59 pm
No new posts Alsa, no sound...?
9 579 eleazar
Mon Mar 10, 2003 4:14 pm
eleazar View latest post
Thu Mar 13, 2003 3:33 pm
No new posts No sound in xmms
10 519 EnsignRicki
Mon Mar 10, 2003 6:33 pm
d3c3it View latest post
Thu Mar 13, 2003 1:59 pm
No new posts Alsa and SB-pci .. questions to the ALSA Doc.
0 218 Supermule
Thu Mar 13, 2003 10:56 am
Supermule View latest post
Thu Mar 13, 2003 10:56 am
No new posts Xawtv error
10 2075 ZaYer
Thu Mar 06, 2003 7:50 pm
guidodev View latest post
Thu Mar 13, 2003 8:50 am
No new posts xmms enhancement
2 361 lotusvale
Thu Mar 13, 2003 1:32 am
dwilson View latest post
Thu Mar 13, 2003 7:39 am
No new posts mesa install fails with missing glext.h
1 314 alastair
Sat Mar 08, 2003 8:50 am
alastair View latest post
Thu Mar 13, 2003 7:08 am
No new posts VP5 video codec from makers of ogg
1 263 red_over_blue
Thu Mar 13, 2003 4:27 am
TenPin View latest post
Thu Mar 13, 2003 4:52 am
No new posts sound card
2 481 jpc82
Thu Mar 13, 2003 2:15 am
pjp View latest post
Thu Mar 13, 2003 4:10 am
No new posts ALSA, Delta 1010
2 508 e2ka
Wed Mar 12, 2003 5:22 am
e2ka View latest post
Thu Mar 13, 2003 3:43 am
No new posts alsa-driver problems with new kernel (2.4.20-gentoo-r1)
2 403 j3rm
Sun Mar 09, 2003 2:53 pm
j3rm View latest post
Thu Mar 13, 2003 2:50 am
No new posts Automatic audio permissions
2 934 roan
Wed Mar 12, 2003 10:15 pm
pjp View latest post
Thu Mar 13, 2003 12:59 am
No new posts Need help buying a new soundcard.
4 354 holymacaroni
Thu Mar 13, 2003 12:08 am
holymacaroni View latest post
Thu Mar 13, 2003 12:37 am
No new posts Can someone explain arts and alsa?
5 493 gilesjuk
Wed Mar 12, 2003 3:02 pm
Malakin View latest post
Wed Mar 12, 2003 10:56 pm
No new posts ALSA build necessary for GNOME?
2 461 iExcel
Tue Mar 11, 2003 9:31 am
dol-sen View latest post
Wed Mar 12, 2003 8:47 pm
No new posts xawtv[SOLVED with a 'try every possible combination' script]
8 1688 pubecon
Mon Mar 10, 2003 5:26 pm
pubecon View latest post
Wed Mar 12, 2003 7:34 pm
No new posts lav2yuv from mjpegtools-1.6.0-r5 segfaults on DV type 2 file
0 344 anewsome
Wed Mar 12, 2003 7:20 pm
anewsome View latest post
Wed Mar 12, 2003 7:20 pm
No new posts mjpegtools - odd behavior..
3 539 MasterRa
Mon Feb 17, 2003 8:50 pm
gilesjuk View latest post
Wed Mar 12, 2003 7:08 pm
No new posts xmms stops for a sec after sound from gaim
1 297 aequitas
Sun Sep 29, 2002 9:12 pm
LordMael View latest post
Wed Mar 12, 2003 5:30 pm
No new posts mplayer tv playback in a window?
7 521 madrebel
Tue Mar 11, 2003 6:37 pm
madrebel View latest post
Wed Mar 12, 2003 5:12 pm
No new posts xine, buffers off ???
0 347 punter
Wed Mar 12, 2003 3:12 pm
punter View latest post
Wed Mar 12, 2003 3:12 pm
No new posts tried emerging waif, id3ed fails
3 469 Harpalus
Thu Mar 06, 2003 5:23 pm
Harpalus View latest post
Wed Mar 12, 2003 2:48 pm
No new posts Gentoo - Nvidia - Tvout
1 474 Gnirf
Wed Mar 12, 2003 2:07 pm
BonezTheGoon View latest post
Wed Mar 12, 2003 2:33 pm
No new posts bttv problem
0 551 brutus40
Wed Mar 12, 2003 12:29 pm
brutus40 View latest post
Wed Mar 12, 2003 12:29 pm
No new posts Help, need sound....module.o???
1 203 lord_hart
Tue Mar 11, 2003 9:55 pm
di1bert View latest post
Wed Mar 12, 2003 11:42 am
No new posts sb live
11 484 [c4]
Tue Mar 11, 2003 9:04 pm
Delphiki View latest post
Wed Mar 12, 2003 7:07 am
No new posts SBLive Value! and Digital Out
7 512 isOpenSource
Tue Mar 11, 2003 12:03 am
Delphiki View latest post
Wed Mar 12, 2003 7:04 am
No new posts ALSA on SoundBlaster live help needed.
5 361 [c4]
Wed Mar 12, 2003 3:37 am
Apolonius View latest post
Wed Mar 12, 2003 6:08 am
No new posts Audigy 2 and ALSA
1 232 rigid72
Wed Mar 12, 2003 2:20 am
TenPin View latest post
Wed Mar 12, 2003 5:43 am
No new posts RaveMP MP3 Player Question
1 233 runt
Tue Mar 11, 2003 2:40 am
runt View latest post
Wed Mar 12, 2003 3:35 am
No new posts problem getting alsa to work on nforce2 mb (asus a7n8x-dx)
2 458 -CK-
Mon Mar 03, 2003 8:11 pm
tminos View latest post
Wed Mar 12, 2003 3:21 am
No new posts [SOLUTION:] MPLAYER+GUI+NORMAL USER
2 446 pinnockio
Wed Mar 05, 2003 6:42 pm
zbled View latest post
Tue Mar 11, 2003 10:31 pm
No new posts Truevision Bravado 1000
0 265 tmsfnny
Tue Mar 11, 2003 10:10 pm
tmsfnny View latest post
Tue Mar 11, 2003 10:10 pm
No new posts Turtle Beach Santa Cruz and MIDI problem resolved.
0 294 Craig_Williamson
Tue Mar 11, 2003 9:56 pm
Craig_Williamson View latest post
Tue Mar 11, 2003 9:56 pm
No new posts No NAV button in xine
7 573 firebird
Mon Mar 10, 2003 3:08 pm
maj View latest post
Tue Mar 11, 2003 7:18 pm
No new posts Problem with mplayerplug-in
3 1304 oskar-
Sun Mar 09, 2003 9:31 pm
oskar- View latest post
Tue Mar 11, 2003 3:31 pm
Display topics from previous:  
Post new topic
   Gentoo Forums Forum Index   Multimedia
All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 841, 842, 843 ... 878, 879, 880  Next
Page 842 of 880
Jump to:  
New posts New posts    No new posts No new posts    Announcement Announcement
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]    No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ]    No new posts [ Locked ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum