Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Multimedia
Moderators: beandog, Global Moderators

Users browsing this forum: mani001
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 840, 841, 842 ... 878, 879, 880  Next
Post new topic
 Topics   Replies   Views   Author   Last Post 
No new posts Xine shows glitshes in (all)movies
0 303 KidE
Tue Mar 18, 2003 2:29 pm
KidE View latest post
Tue Mar 18, 2003 2:29 pm
No new posts What's best for streaming audio?
5 922 et1ssgmiller
Wed Mar 12, 2003 1:04 am
et1ssgmiller View latest post
Tue Mar 18, 2003 1:16 pm
No new posts Has Anyone Figured out Net. Transparent artsd?
5 988 jmercer
Sat Feb 15, 2003 7:29 pm
shm View latest post
Tue Mar 18, 2003 8:52 am
No new posts Video Card Help
14 959 soccerplayer
Fri Mar 14, 2003 6:08 pm
Vancouverite View latest post
Tue Mar 18, 2003 5:23 am
No new posts Nvidia 3123 + mplayer xv = blue screen
4 560 Bytal
Mon Mar 17, 2003 3:43 pm
Gentour View latest post
Tue Mar 18, 2003 3:09 am
No new posts Yamaha AC-XG in a Sony Vaio. Has anyone got it working?
5 608 Inf7
Thu Mar 13, 2003 7:57 am
dizzy View latest post
Mon Mar 17, 2003 10:46 pm
No new posts How to 'record' with my webcam?
11 1670 PARENA
Tue Feb 25, 2003 11:42 am
Cmor View latest post
Mon Mar 17, 2003 10:25 pm
No new posts alsa worked, but
4 462 CoolnessItself
Sat Mar 15, 2003 11:43 pm
CoolnessItself View latest post
Mon Mar 17, 2003 8:30 pm
No new posts ATI AIW 7500 TV out with no Monitor Attached.
3 735 lowbatt
Mon Mar 17, 2003 6:28 am
lowbatt View latest post
Mon Mar 17, 2003 5:19 pm
No new posts wintv nova + DVB = problems
6 1057 contigab
Sat Mar 15, 2003 8:58 am
contigab View latest post
Mon Mar 17, 2003 5:09 pm
No new posts arson problem
1 373 eivinn
Mon Mar 17, 2003 9:41 am
DiskDoc View latest post
Mon Mar 17, 2003 4:53 pm
No new posts SB Live! 5.1 (emu10k1) problems
5 1035 solatis
Thu Mar 06, 2003 11:06 am
solatis View latest post
Mon Mar 17, 2003 3:58 pm
No new posts Weird ALSA problem
5 529 Valheru
Sun Mar 16, 2003 10:54 pm
Valheru View latest post
Mon Mar 17, 2003 12:23 pm
No new posts alsa can't play sound
9 1076 lotusvale
Sun Mar 16, 2003 10:28 am
Valheru View latest post
Mon Mar 17, 2003 11:00 am
No new posts choppy mplayer playback
3 405 Evinyatar
Sun Mar 16, 2003 9:40 pm
Evinyatar View latest post
Mon Mar 17, 2003 10:20 am
No new posts No sound related devices under /dev
1 399 K0byB0y
Mon Mar 17, 2003 12:06 am
Unlucky_Alf View latest post
Mon Mar 17, 2003 5:24 am
No new posts avi-xmms won't compile giving SDL 1.1.6 ERROR
1 382 Viper2ooo
Wed Nov 27, 2002 2:48 pm
daktak View latest post
Sun Mar 16, 2003 11:23 pm
No new posts Can't emerge transcode...
2 740 quarus
Thu Mar 06, 2003 1:17 pm
fisken View latest post
Sun Mar 16, 2003 8:29 pm
No new posts NVIDIA detect wrong chipset with my VIA KT266A!!
1 366 Jim Wang
Sun Mar 16, 2003 9:55 am
Malakin View latest post
Sun Mar 16, 2003 8:02 pm
No new posts XMMS broke after recompile
[ Goto pageGoto page: 1, 2 ]
42 3833 hype
Tue Mar 04, 2003 3:17 pm
lethe View latest post
Sun Mar 16, 2003 6:35 pm
No new posts alsa problem
2 379 lotusvale
Sat Mar 15, 2003 10:15 pm
lotusvale View latest post
Sun Mar 16, 2003 5:35 pm
No new posts Can't compile ALSA with latest beta kernel.
1 354 barlad
Sun Mar 16, 2003 4:12 pm
nerdbert View latest post
Sun Mar 16, 2003 4:33 pm
No new posts sblive 5.1
9 739 lotusvale
Fri Mar 14, 2003 3:09 am
solatis View latest post
Sun Mar 16, 2003 12:46 pm
No new posts audigy and digital out volume
2 306 xlyz
Sat Mar 15, 2003 6:40 pm
xlyz View latest post
Sun Mar 16, 2003 10:46 am
No new posts music cds wont play
1 529 bryanc2000
Sun Mar 16, 2003 7:38 am
Regor View latest post
Sun Mar 16, 2003 9:41 am
No new posts waif
8 547 harper
Wed Mar 12, 2003 1:01 am
jetblack View latest post
Sun Mar 16, 2003 2:36 am
No new posts Cool linux demos
4 469 helmers
Sat Mar 15, 2003 8:40 pm
rbonthond View latest post
Sun Mar 16, 2003 12:17 am
No new posts Alsa allows writing to /dev/dsp, but not reading from it..
1 385 billatq
Thu Feb 27, 2003 10:53 am
billatq View latest post
Sat Mar 15, 2003 10:37 pm
No new posts bad sound quality
3 406 CoolnessItself
Sat Mar 15, 2003 9:28 pm
CoolnessItself View latest post
Sat Mar 15, 2003 10:29 pm
No new posts rivatv + nforce2 :?:
1 400 Trainwreck
Sat Mar 15, 2003 3:26 am
art View latest post
Sat Mar 15, 2003 10:10 pm
No new posts HELP with xine install
3 586 orzetto
Fri Mar 14, 2003 1:44 am
orzetto View latest post
Sat Mar 15, 2003 9:26 pm
No new posts gmplayer crash problems
0 321 Mike_McCready
Sat Mar 15, 2003 5:52 pm
Mike_McCready View latest post
Sat Mar 15, 2003 5:52 pm
No new posts [ALSA] Devices are disappearing
1 310 zwik
Fri Mar 14, 2003 10:28 pm
zwik View latest post
Sat Mar 15, 2003 2:19 pm
No new posts dvd in xine-lib beta 8
4 387 maor
Thu Mar 13, 2003 2:50 pm
maor View latest post
Sat Mar 15, 2003 1:26 pm
No new posts alsa-startup: modprobe problem
9 924 MadEagle
Thu Dec 12, 2002 10:06 am
stim View latest post
Sat Mar 15, 2003 1:08 pm
No new posts Emerge MPlayer and XMMS fails
1 262 Edition
Sat Mar 15, 2003 11:21 am
AlterEgo View latest post
Sat Mar 15, 2003 11:55 am
No new posts Sound problems please help
6 779 Supermule
Fri Mar 14, 2003 10:34 pm
Supermule View latest post
Sat Mar 15, 2003 11:03 am
No new posts alsaplayer help
1 400 stim
Sat Mar 15, 2003 8:25 am
stim View latest post
Sat Mar 15, 2003 8:37 am
No new posts DRI/r128 Freezing
7 822 upnix
Wed Feb 12, 2003 6:17 am
pranyi View latest post
Sat Mar 15, 2003 3:08 am
No new posts Aux-in missing Cmedia 8738 Onboard Mixer
0 247 tejesh83
Sat Mar 15, 2003 2:14 am
tejesh83 View latest post
Sat Mar 15, 2003 2:14 am
No new posts ALSA Help
3 372 Evolution
Fri Mar 14, 2003 1:36 pm
art View latest post
Sat Mar 15, 2003 12:53 am
No new posts mplayer needs old gnome stuff to be installed?
2 395 Saturn
Fri Mar 14, 2003 11:45 am
Saturn View latest post
Sat Mar 15, 2003 12:41 am
No new posts dvd::rip - is this normal???
5 1187 red_over_blue
Thu Mar 13, 2003 5:56 pm
jetblack View latest post
Fri Mar 14, 2003 11:26 pm
No new posts via8233
1 436 anvesaka
Fri Mar 14, 2003 8:47 pm
Malakin View latest post
Fri Mar 14, 2003 11:25 pm
No new posts Cannot find /dev/dsp ?
13 1225 Supermule
Fri Mar 14, 2003 9:59 am
Supermule View latest post
Fri Mar 14, 2003 9:14 pm
No new posts gnome2.2 and sound
4 640 sebfisch
Thu Mar 13, 2003 10:41 pm
sebfisch View latest post
Fri Mar 14, 2003 8:13 pm
No new posts avidemux-0.9_rc1 doesn't compile
3 344 klimg
Tue Mar 11, 2003 7:54 pm
klimg View latest post
Fri Mar 14, 2003 2:01 pm
No new posts ardour
8 909 ellipses
Sun Nov 17, 2002 4:56 pm
l0st3d View latest post
Fri Mar 14, 2003 1:28 pm
No new posts Installing ALSA
1 311 stim
Fri Mar 14, 2003 8:03 am
stim View latest post
Fri Mar 14, 2003 12:35 pm
No new posts how to get sound?
1 272 ike
Fri Mar 14, 2003 11:07 am
bsolar View latest post
Fri Mar 14, 2003 12:26 pm
Display topics from previous:  
Post new topic
   Gentoo Forums Forum Index   Multimedia
All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 840, 841, 842 ... 878, 879, 880  Next
Page 841 of 880
Jump to:  
New posts New posts    No new posts No new posts    Announcement Announcement
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]    No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ]    No new posts [ Locked ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum