Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Multimedia
Moderators: beandog, Global Moderators

Users browsing this forum: None
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 839, 840, 841 ... 877, 878, 879  Next
Post new topic
 Topics   Replies   Views   Author   Last Post 
No new posts No sound related devices under /dev
1 391 K0byB0y
Mon Mar 17, 2003 12:06 am
Unlucky_Alf View latest post
Mon Mar 17, 2003 5:24 am
No new posts avi-xmms won't compile giving SDL 1.1.6 ERROR
1 373 Viper2ooo
Wed Nov 27, 2002 2:48 pm
daktak View latest post
Sun Mar 16, 2003 11:23 pm
No new posts Can't emerge transcode...
2 729 quarus
Thu Mar 06, 2003 1:17 pm
fisken View latest post
Sun Mar 16, 2003 8:29 pm
No new posts NVIDIA detect wrong chipset with my VIA KT266A!!
1 353 Jim Wang
Sun Mar 16, 2003 9:55 am
Malakin View latest post
Sun Mar 16, 2003 8:02 pm
No new posts XMMS broke after recompile
[ Goto pageGoto page: 1, 2 ]
42 3732 hype
Tue Mar 04, 2003 3:17 pm
lethe View latest post
Sun Mar 16, 2003 6:35 pm
No new posts alsa problem
2 373 lotusvale
Sat Mar 15, 2003 10:15 pm
lotusvale View latest post
Sun Mar 16, 2003 5:35 pm
No new posts Can't compile ALSA with latest beta kernel.
1 348 barlad
Sun Mar 16, 2003 4:12 pm
nerdbert View latest post
Sun Mar 16, 2003 4:33 pm
No new posts sblive 5.1
9 733 lotusvale
Fri Mar 14, 2003 3:09 am
solatis View latest post
Sun Mar 16, 2003 12:46 pm
No new posts audigy and digital out volume
2 302 xlyz
Sat Mar 15, 2003 6:40 pm
xlyz View latest post
Sun Mar 16, 2003 10:46 am
No new posts music cds wont play
1 526 bryanc2000
Sun Mar 16, 2003 7:38 am
Regor View latest post
Sun Mar 16, 2003 9:41 am
No new posts waif
8 541 harper
Wed Mar 12, 2003 1:01 am
jetblack View latest post
Sun Mar 16, 2003 2:36 am
No new posts Cool linux demos
4 463 helmers
Sat Mar 15, 2003 8:40 pm
rbonthond View latest post
Sun Mar 16, 2003 12:17 am
No new posts Alsa allows writing to /dev/dsp, but not reading from it..
1 381 billatq
Thu Feb 27, 2003 10:53 am
billatq View latest post
Sat Mar 15, 2003 10:37 pm
No new posts bad sound quality
3 403 CoolnessItself
Sat Mar 15, 2003 9:28 pm
CoolnessItself View latest post
Sat Mar 15, 2003 10:29 pm
No new posts rivatv + nforce2 :?:
1 396 Trainwreck
Sat Mar 15, 2003 3:26 am
art View latest post
Sat Mar 15, 2003 10:10 pm
No new posts HELP with xine install
3 583 orzetto
Fri Mar 14, 2003 1:44 am
orzetto View latest post
Sat Mar 15, 2003 9:26 pm
No new posts gmplayer crash problems
0 317 Mike_McCready
Sat Mar 15, 2003 5:52 pm
Mike_McCready View latest post
Sat Mar 15, 2003 5:52 pm
No new posts [ALSA] Devices are disappearing
1 308 zwik
Fri Mar 14, 2003 10:28 pm
zwik View latest post
Sat Mar 15, 2003 2:19 pm
No new posts dvd in xine-lib beta 8
4 382 maor
Thu Mar 13, 2003 2:50 pm
maor View latest post
Sat Mar 15, 2003 1:26 pm
No new posts alsa-startup: modprobe problem
9 887 MadEagle
Thu Dec 12, 2002 10:06 am
stim View latest post
Sat Mar 15, 2003 1:08 pm
No new posts Emerge MPlayer and XMMS fails
1 257 Edition
Sat Mar 15, 2003 11:21 am
AlterEgo View latest post
Sat Mar 15, 2003 11:55 am
No new posts Sound problems please help
6 757 Supermule
Fri Mar 14, 2003 10:34 pm
Supermule View latest post
Sat Mar 15, 2003 11:03 am
No new posts alsaplayer help
1 386 stim
Sat Mar 15, 2003 8:25 am
stim View latest post
Sat Mar 15, 2003 8:37 am
No new posts DRI/r128 Freezing
7 810 upnix
Wed Feb 12, 2003 6:17 am
pranyi View latest post
Sat Mar 15, 2003 3:08 am
No new posts Aux-in missing Cmedia 8738 Onboard Mixer
0 232 tejesh83
Sat Mar 15, 2003 2:14 am
tejesh83 View latest post
Sat Mar 15, 2003 2:14 am
No new posts ALSA Help
3 362 Evolution
Fri Mar 14, 2003 1:36 pm
art View latest post
Sat Mar 15, 2003 12:53 am
No new posts mplayer needs old gnome stuff to be installed?
2 381 Saturn
Fri Mar 14, 2003 11:45 am
Saturn View latest post
Sat Mar 15, 2003 12:41 am
No new posts dvd::rip - is this normal???
5 1162 red_over_blue
Thu Mar 13, 2003 5:56 pm
jetblack View latest post
Fri Mar 14, 2003 11:26 pm
No new posts via8233
1 402 anvesaka
Fri Mar 14, 2003 8:47 pm
Malakin View latest post
Fri Mar 14, 2003 11:25 pm
No new posts Cannot find /dev/dsp ?
13 1166 Supermule
Fri Mar 14, 2003 9:59 am
Supermule View latest post
Fri Mar 14, 2003 9:14 pm
No new posts gnome2.2 and sound
4 630 sebfisch
Thu Mar 13, 2003 10:41 pm
sebfisch View latest post
Fri Mar 14, 2003 8:13 pm
No new posts avidemux-0.9_rc1 doesn't compile
3 339 klimg
Tue Mar 11, 2003 7:54 pm
klimg View latest post
Fri Mar 14, 2003 2:01 pm
No new posts ardour
8 880 ellipses
Sun Nov 17, 2002 4:56 pm
l0st3d View latest post
Fri Mar 14, 2003 1:28 pm
No new posts Installing ALSA
1 307 stim
Fri Mar 14, 2003 8:03 am
stim View latest post
Fri Mar 14, 2003 12:35 pm
No new posts how to get sound?
1 268 ike
Fri Mar 14, 2003 11:07 am
bsolar View latest post
Fri Mar 14, 2003 12:26 pm
No new posts Strange errors during ebuilds....Help?
0 350 undrwater
Fri Mar 14, 2003 4:43 am
undrwater View latest post
Fri Mar 14, 2003 4:43 am
No new posts ALSA playback error
1 271 TheEternalVortex
Fri Mar 14, 2003 4:03 am
TheEternalVortex View latest post
Fri Mar 14, 2003 4:35 am
No new posts why does rhythmbox downgrade stuff?
3 344 stijn
Wed Mar 12, 2003 1:52 pm
Mike_McCready View latest post
Fri Mar 14, 2003 4:21 am
No new posts Emerging Xine?
1 416 Visnu
Thu Mar 13, 2003 8:34 am
tejesh83 View latest post
Fri Mar 14, 2003 2:08 am
No new posts xmms problem
2 429 dahoe
Sun Mar 09, 2003 11:03 am
lethe View latest post
Fri Mar 14, 2003 12:58 am
No new posts Help--only one sound channel working with ALSA--FIXED
2 474 healzer
Thu Mar 13, 2003 9:30 pm
healzer View latest post
Thu Mar 13, 2003 11:57 pm
No new posts No sound with VIA 8235 & ALSA 0.9.0-rc6 or ALSA 0.9.1
0 276 Obi
Thu Mar 13, 2003 11:23 pm
Obi View latest post
Thu Mar 13, 2003 11:23 pm
No new posts alsa 0.9.1 ac3 passthrough
0 268 schroedinger
Thu Mar 13, 2003 6:24 pm
schroedinger View latest post
Thu Mar 13, 2003 6:24 pm
No new posts lirc w/ tview99
9 747 gsfgf
Sun Feb 16, 2003 10:10 pm
pubecon View latest post
Thu Mar 13, 2003 6:20 pm
No new posts Hardware crossfading...
0 186 helmers
Thu Mar 13, 2003 3:59 pm
helmers View latest post
Thu Mar 13, 2003 3:59 pm
No new posts Alsa, no sound...?
9 575 eleazar
Mon Mar 10, 2003 4:14 pm
eleazar View latest post
Thu Mar 13, 2003 3:33 pm
No new posts No sound in xmms
10 518 EnsignRicki
Mon Mar 10, 2003 6:33 pm
d3c3it View latest post
Thu Mar 13, 2003 1:59 pm
No new posts Alsa and SB-pci .. questions to the ALSA Doc.
0 211 Supermule
Thu Mar 13, 2003 10:56 am
Supermule View latest post
Thu Mar 13, 2003 10:56 am
No new posts Xawtv error
10 2025 ZaYer
Thu Mar 06, 2003 7:50 pm
guidodev View latest post
Thu Mar 13, 2003 8:50 am
No new posts xmms enhancement
2 354 lotusvale
Thu Mar 13, 2003 1:32 am
dwilson View latest post
Thu Mar 13, 2003 7:39 am
Display topics from previous:  
Post new topic
   Gentoo Forums Forum Index   Multimedia
All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 839, 840, 841 ... 877, 878, 879  Next
Page 840 of 879
Jump to:  
New posts New posts    No new posts No new posts    Announcement Announcement
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]    No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ]    No new posts [ Locked ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum