Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Multimedia
Moderators: beandog, Global Moderators

Users browsing this forum: None
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 838, 839, 840 ... 875, 876, 877  Next
Post new topic
 Topics   Replies   Views   Author   Last Post 
No new posts how to get sound?
1 264 ike
Fri Mar 14, 2003 11:07 am
bsolar View latest post
Fri Mar 14, 2003 12:26 pm
No new posts Strange errors during ebuilds....Help?
0 340 undrwater
Fri Mar 14, 2003 4:43 am
undrwater View latest post
Fri Mar 14, 2003 4:43 am
No new posts ALSA playback error
1 264 TheEternalVortex
Fri Mar 14, 2003 4:03 am
TheEternalVortex View latest post
Fri Mar 14, 2003 4:35 am
No new posts why does rhythmbox downgrade stuff?
3 337 stijn
Wed Mar 12, 2003 1:52 pm
Mike_McCready View latest post
Fri Mar 14, 2003 4:21 am
No new posts Emerging Xine?
1 411 Visnu
Thu Mar 13, 2003 8:34 am
tejesh83 View latest post
Fri Mar 14, 2003 2:08 am
No new posts xmms problem
2 423 dahoe
Sun Mar 09, 2003 11:03 am
lethe View latest post
Fri Mar 14, 2003 12:58 am
No new posts Help--only one sound channel working with ALSA--FIXED
2 468 healzer
Thu Mar 13, 2003 9:30 pm
healzer View latest post
Thu Mar 13, 2003 11:57 pm
No new posts No sound with VIA 8235 & ALSA 0.9.0-rc6 or ALSA 0.9.1
0 267 Obi
Thu Mar 13, 2003 11:23 pm
Obi View latest post
Thu Mar 13, 2003 11:23 pm
No new posts alsa 0.9.1 ac3 passthrough
0 264 schroedinger
Thu Mar 13, 2003 6:24 pm
schroedinger View latest post
Thu Mar 13, 2003 6:24 pm
No new posts lirc w/ tview99
9 732 gsfgf
Sun Feb 16, 2003 10:10 pm
pubecon View latest post
Thu Mar 13, 2003 6:20 pm
No new posts Hardware crossfading...
0 182 helmers
Thu Mar 13, 2003 3:59 pm
helmers View latest post
Thu Mar 13, 2003 3:59 pm
No new posts Alsa, no sound...?
9 568 eleazar
Mon Mar 10, 2003 4:14 pm
eleazar View latest post
Thu Mar 13, 2003 3:33 pm
No new posts No sound in xmms
10 513 EnsignRicki
Mon Mar 10, 2003 6:33 pm
d3c3it View latest post
Thu Mar 13, 2003 1:59 pm
No new posts Alsa and SB-pci .. questions to the ALSA Doc.
0 205 Supermule
Thu Mar 13, 2003 10:56 am
Supermule View latest post
Thu Mar 13, 2003 10:56 am
No new posts Xawtv error
10 2002 ZaYer
Thu Mar 06, 2003 7:50 pm
guidodev View latest post
Thu Mar 13, 2003 8:50 am
No new posts xmms enhancement
2 349 lotusvale
Thu Mar 13, 2003 1:32 am
dwilson View latest post
Thu Mar 13, 2003 7:39 am
No new posts mesa install fails with missing glext.h
1 300 alastair
Sat Mar 08, 2003 8:50 am
alastair View latest post
Thu Mar 13, 2003 7:08 am
No new posts VP5 video codec from makers of ogg
1 242 red_over_blue
Thu Mar 13, 2003 4:27 am
TenPin View latest post
Thu Mar 13, 2003 4:52 am
No new posts sound card
2 447 jpc82
Thu Mar 13, 2003 2:15 am
pjp View latest post
Thu Mar 13, 2003 4:10 am
No new posts ALSA, Delta 1010
2 481 e2ka
Wed Mar 12, 2003 5:22 am
e2ka View latest post
Thu Mar 13, 2003 3:43 am
No new posts alsa-driver problems with new kernel (2.4.20-gentoo-r1)
2 378 j3rm
Sun Mar 09, 2003 2:53 pm
j3rm View latest post
Thu Mar 13, 2003 2:50 am
No new posts Automatic audio permissions
2 891 roan
Wed Mar 12, 2003 10:15 pm
pjp View latest post
Thu Mar 13, 2003 12:59 am
No new posts Need help buying a new soundcard.
4 330 holymacaroni
Thu Mar 13, 2003 12:08 am
holymacaroni View latest post
Thu Mar 13, 2003 12:37 am
No new posts Can someone explain arts and alsa?
5 473 gilesjuk
Wed Mar 12, 2003 3:02 pm
Malakin View latest post
Wed Mar 12, 2003 10:56 pm
No new posts ALSA build necessary for GNOME?
2 431 iExcel
Tue Mar 11, 2003 9:31 am
dol-sen View latest post
Wed Mar 12, 2003 8:47 pm
No new posts xawtv[SOLVED with a 'try every possible combination' script]
8 1620 pubecon
Mon Mar 10, 2003 5:26 pm
pubecon View latest post
Wed Mar 12, 2003 7:34 pm
No new posts lav2yuv from mjpegtools-1.6.0-r5 segfaults on DV type 2 file
0 320 anewsome
Wed Mar 12, 2003 7:20 pm
anewsome View latest post
Wed Mar 12, 2003 7:20 pm
No new posts mjpegtools - odd behavior..
3 515 MasterRa
Mon Feb 17, 2003 8:50 pm
gilesjuk View latest post
Wed Mar 12, 2003 7:08 pm
No new posts xmms stops for a sec after sound from gaim
1 278 aequitas
Sun Sep 29, 2002 9:12 pm
LordMael View latest post
Wed Mar 12, 2003 5:30 pm
No new posts mplayer tv playback in a window?
7 482 madrebel
Tue Mar 11, 2003 6:37 pm
madrebel View latest post
Wed Mar 12, 2003 5:12 pm
No new posts xine, buffers off ???
0 329 punter
Wed Mar 12, 2003 3:12 pm
punter View latest post
Wed Mar 12, 2003 3:12 pm
No new posts tried emerging waif, id3ed fails
3 450 Harpalus
Thu Mar 06, 2003 5:23 pm
Harpalus View latest post
Wed Mar 12, 2003 2:48 pm
No new posts Gentoo - Nvidia - Tvout
1 467 Gnirf
Wed Mar 12, 2003 2:07 pm
BonezTheGoon View latest post
Wed Mar 12, 2003 2:33 pm
No new posts bttv problem
0 543 brutus40
Wed Mar 12, 2003 12:29 pm
brutus40 View latest post
Wed Mar 12, 2003 12:29 pm
No new posts Help, need sound....module.o???
1 200 lord_hart
Tue Mar 11, 2003 9:55 pm
di1bert View latest post
Wed Mar 12, 2003 11:42 am
No new posts sb live
11 475 [c4]
Tue Mar 11, 2003 9:04 pm
Delphiki View latest post
Wed Mar 12, 2003 7:07 am
No new posts SBLive Value! and Digital Out
7 505 isOpenSource
Tue Mar 11, 2003 12:03 am
Delphiki View latest post
Wed Mar 12, 2003 7:04 am
No new posts ALSA on SoundBlaster live help needed.
5 360 [c4]
Wed Mar 12, 2003 3:37 am
Apolonius View latest post
Wed Mar 12, 2003 6:08 am
No new posts Audigy 2 and ALSA
1 227 rigid72
Wed Mar 12, 2003 2:20 am
TenPin View latest post
Wed Mar 12, 2003 5:43 am
No new posts RaveMP MP3 Player Question
1 226 runt
Tue Mar 11, 2003 2:40 am
runt View latest post
Wed Mar 12, 2003 3:35 am
No new posts problem getting alsa to work on nforce2 mb (asus a7n8x-dx)
2 446 -CK-
Mon Mar 03, 2003 8:11 pm
tminos View latest post
Wed Mar 12, 2003 3:21 am
No new posts [SOLUTION:] MPLAYER+GUI+NORMAL USER
2 436 pinnockio
Wed Mar 05, 2003 6:42 pm
zbled View latest post
Tue Mar 11, 2003 10:31 pm
No new posts Truevision Bravado 1000
0 255 tmsfnny
Tue Mar 11, 2003 10:10 pm
tmsfnny View latest post
Tue Mar 11, 2003 10:10 pm
No new posts Turtle Beach Santa Cruz and MIDI problem resolved.
0 286 Craig_Williamson
Tue Mar 11, 2003 9:56 pm
Craig_Williamson View latest post
Tue Mar 11, 2003 9:56 pm
No new posts No NAV button in xine
7 569 firebird
Mon Mar 10, 2003 3:08 pm
maj View latest post
Tue Mar 11, 2003 7:18 pm
No new posts Problem with mplayerplug-in
3 1294 oskar-
Sun Mar 09, 2003 9:31 pm
oskar- View latest post
Tue Mar 11, 2003 3:31 pm
No new posts cd-burning taking up 100%cpu
13 1165 Seoushi
Fri Feb 14, 2003 10:25 pm
blscreen View latest post
Tue Mar 11, 2003 1:02 pm
No new posts XMMS stops after each track
11 1246 amasidlover
Thu Feb 27, 2003 10:15 am
amasidlover View latest post
Tue Mar 11, 2003 9:42 am
No new posts nvidia 4191 vs 3123
5 510 ophidia
Sat Mar 08, 2003 5:29 pm
modal View latest post
Tue Mar 11, 2003 7:47 am
No new posts Sound / USB mouse on Dell Inspiron 8200
2 275 lpshow
Sun Mar 09, 2003 6:16 pm
static_void View latest post
Tue Mar 11, 2003 7:27 am
Display topics from previous:  
Post new topic
   Gentoo Forums Forum Index   Multimedia
All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 838, 839, 840 ... 875, 876, 877  Next
Page 839 of 877
Jump to:  
New posts New posts    No new posts No new posts    Announcement Announcement
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]    No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ]    No new posts [ Locked ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum