Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Multimedia
Moderators: beandog, Global Moderators

Users browsing this forum: None
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 872, 873, 874  Next
Post new topic
 Topics   Replies   Views   Author   Last Post 
No new posts No sound in earphone after reboot
5 676 blursmurf
Wed Sep 09, 2015 8:00 am
dimko View latest post
Sat Oct 10, 2015 9:39 pm
No new posts ALSA no sound devices found
18 2886 anydoby
Sun Jan 18, 2015 1:55 pm
dimko View latest post
Sat Oct 10, 2015 9:31 pm
No new posts smplayer fails to play h.265 encoded videos
2 350 stoil
Tue Oct 06, 2015 4:23 am
stoil View latest post
Sat Oct 10, 2015 10:02 am
No new posts ffmpeg-2.6.3 failed to install
2 433 nanetti
Mon Sep 21, 2015 4:11 pm
Thistled View latest post
Fri Oct 09, 2015 11:07 pm
No new posts Bumblebee [failed to set DRM interface]
2 835 Celes_Eternal
Sun Sep 20, 2015 1:31 pm
lexflex View latest post
Thu Oct 08, 2015 5:31 pm
No new posts mount nntp ?
1 271 SarahS93
Wed Oct 07, 2015 7:57 pm
kikko View latest post
Thu Oct 08, 2015 7:34 am
No new posts Fresh Gentoo & Alsa = no sound
1 330 Xywa
Wed Oct 07, 2015 3:15 pm
xaviermiller View latest post
Wed Oct 07, 2015 8:37 pm
No new posts dts-hd and higher support
2 268 Cr0t
Wed Oct 07, 2015 2:08 am
Cr0t View latest post
Wed Oct 07, 2015 1:55 pm
No new posts [SOLVED] Can't use subtitle on VLC
3 495 ramdzet
Sat Oct 03, 2015 2:59 pm
ramdzet View latest post
Wed Oct 07, 2015 6:52 am
No new posts skype with apulse crashes with SIGABRT
12 861 DeIM
Sat Sep 19, 2015 8:47 am
mv View latest post
Sat Oct 03, 2015 5:55 pm
No new posts mplayer with vdpau fails to play some videos
0 309 evoweiss
Fri Oct 02, 2015 8:03 pm
evoweiss View latest post
Fri Oct 02, 2015 8:03 pm
No new posts [solved]no sound intel 6 series/c200 and RADEON Juniper HDMI
1 467 nickel
Wed Sep 16, 2015 10:29 am
nickel View latest post
Thu Oct 01, 2015 6:03 pm
No new posts DP audio and mDP display
1 281 eric101
Thu Oct 01, 2015 12:02 pm
Buffoon View latest post
Thu Oct 01, 2015 1:18 pm
No new posts Cups-pdf and embedded fonts.
3 478 musv
Tue Sep 29, 2015 8:50 am
musv View latest post
Tue Sep 29, 2015 7:21 pm
No new posts [SOLVED] Alsa sound test issue
2 381 umka69
Sat Sep 26, 2015 3:10 pm
umka69 View latest post
Sun Sep 27, 2015 1:20 pm
No new posts avidemux-2.6.8 fails to run [SOLVED: needed qt4]
6 419 ExecutorElassus
Wed Sep 23, 2015 11:58 am
ExecutorElassus View latest post
Wed Sep 23, 2015 2:38 pm
No new posts google hangouts calls from kde
1 359 mlybarger
Fri Sep 18, 2015 4:00 pm
kikko View latest post
Tue Sep 22, 2015 3:32 pm
No new posts Missing libvdpau_r300.so
2 446 huelter
Wed Sep 16, 2015 5:38 pm
huelter View latest post
Mon Sep 21, 2015 1:51 am
No new posts kodi/xbmc problem
6 633 robvr
Sun Sep 20, 2015 5:18 am
robvr View latest post
Sun Sep 20, 2015 6:24 pm
No new posts [SOLVED] Gentoo in VirtualBox - No Sound
5 488 basica
Thu Sep 17, 2015 11:25 am
basica View latest post
Sat Sep 19, 2015 6:18 am
No new posts arecord doesn't output data when recording from pulseaudio
0 291 palmer
Fri Sep 18, 2015 5:01 am
palmer View latest post
Fri Sep 18, 2015 5:01 am
No new posts Can't merge ffmpeg-2.6.3
11 714 olafito18
Mon Sep 07, 2015 7:31 am
olafito18 View latest post
Thu Sep 17, 2015 5:36 pm
No new posts Desktop recording - what to use?
19 1272 Xywa
Wed Sep 02, 2015 7:20 pm
Xywa View latest post
Thu Sep 17, 2015 6:14 am
No new posts kdenlive 15.08.0 and mlt
3 572 bdouxx
Sun Sep 13, 2015 8:22 pm
bdouxx View latest post
Wed Sep 16, 2015 6:39 am
No new posts Gimp: "XCF: This file is corrupt!" - no resolution info
5 3035 n0n
Tue Nov 06, 2007 6:21 pm
Tyguy View latest post
Mon Sep 14, 2015 8:44 pm
No new posts *SOLVED* Blender Cannot Import Audio/Video Files
3 625 BK201
Sun Aug 30, 2015 3:55 pm
BK201 View latest post
Sun Sep 13, 2015 5:17 pm
No new posts [solved] recent kmix/phonon update broke amarok... in a way
2 506 Utsuho Reiuji
Tue Sep 01, 2015 10:25 pm
Utsuho Reiuji View latest post
Sun Sep 13, 2015 12:56 pm
No new posts Pulseaudio not outputting any sound
2 529 HotFudgeCakes
Fri Sep 11, 2015 1:09 am
HotFudgeCakes View latest post
Sun Sep 13, 2015 5:29 am
No new posts [Solved] Firefox & layers.acceleration.force-enabled=true
12 983 Perfect Gentleman
Fri Sep 04, 2015 5:13 pm
Perfect Gentleman View latest post
Fri Sep 11, 2015 3:13 am
No new posts Audio Device or Resource Busy [SOLVED!!!!!!!!]
[ Goto pageGoto page: 1, 2 ]
29 1957 phobos13013
Mon Aug 17, 2015 7:01 am
EmaRsk View latest post
Thu Sep 10, 2015 8:00 pm
No new posts Acrobat equivalent for gentoo [CLOSED]
10 1152 natrix
Fri Aug 21, 2015 2:27 am
kernelOfTruth View latest post
Wed Sep 09, 2015 1:40 pm
No new posts pulseaudio-6.0 removed HDMI profile (DUMMY OUTPUT ONLY)
1 335 davidsmind
Tue Sep 08, 2015 6:13 am
davidsmind View latest post
Tue Sep 08, 2015 6:23 am
No new posts MPD database permission issue
1 867 noursferoce
Wed Aug 05, 2015 9:54 pm
tastytea View latest post
Mon Sep 07, 2015 3:01 pm
No new posts Dualshock 4 controller with Kodi
3 810 Aonoa
Thu Sep 03, 2015 10:39 am
tw04l124 View latest post
Mon Sep 07, 2015 12:58 pm
No new posts how can this be changed ?(i2c i/o error: rc == -5 (shou...)
0 310 skorefish
Fri Sep 04, 2015 2:27 pm
skorefish View latest post
Fri Sep 04, 2015 2:27 pm
No new posts install hercules SMART TV, please help
11 817 skorefish
Tue Sep 01, 2015 7:39 am
skorefish View latest post
Fri Sep 04, 2015 1:28 pm
No new posts New system - no sound! No media playback. [SOLVED]
0 545 dufeu
Fri Sep 04, 2015 12:33 pm
dufeu View latest post
Fri Sep 04, 2015 12:33 pm
No new posts [solved] (Alsa) Sound is too loud
6 789 phixth
Sat Aug 29, 2015 6:59 pm
phixth View latest post
Thu Sep 03, 2015 9:13 pm
No new posts how can i install DGA support in Xorg?
2 562 skorefish
Wed Sep 02, 2015 9:28 am
Buffoon View latest post
Wed Sep 02, 2015 3:16 pm
No new posts firefox with gstreamer, VAAPI H.264 acceleration
2 1617 pechy
Tue Aug 04, 2015 9:18 pm
Lori View latest post
Wed Sep 02, 2015 8:41 am
No new posts [solved]alsamixer doesn't work
7 779 skorefish
Thu Aug 27, 2015 1:43 pm
skorefish View latest post
Tue Sep 01, 2015 7:48 am
No new posts HDMI sound suddenly stopped?
0 375 pgu
Mon Aug 31, 2015 5:29 pm
pgu View latest post
Mon Aug 31, 2015 5:29 pm
No new posts How to watch DVD on Gentoo (KDE)
9 1022 Xywa
Sun Aug 30, 2015 7:30 am
tw04l124 View latest post
Sun Aug 30, 2015 6:04 pm
No new posts configure ALSA for usb DAC + AMP + Headphones
1 559 Guest08132015
Sun Aug 30, 2015 5:23 pm
Logicien View latest post
Sun Aug 30, 2015 5:52 pm
No new posts alsaequal problems and workaround
6 6538 jsegrave
Mon Aug 26, 2013 9:51 pm
hashashini View latest post
Sun Aug 30, 2015 3:19 pm
No new posts Clementine build fails because of gstreamer-app-1.0
6 992 Martux
Mon Aug 24, 2015 6:58 pm
VoidMage View latest post
Fri Aug 28, 2015 10:04 pm
No new posts [solved]how do i install alsa codecs?
1 537 skorefish
Thu Aug 27, 2015 8:32 pm
DONAHUE View latest post
Fri Aug 28, 2015 2:07 am
No new posts Timidity went quiet on me
6 951 shentino
Sun Aug 09, 2015 9:19 pm
shentino View latest post
Thu Aug 27, 2015 5:54 pm
No new posts x265 already safe for use?
4 1639 Small_Penguin
Thu May 28, 2015 7:30 pm
orbit informatic View latest post
Thu Aug 27, 2015 11:31 am
No new posts Openshot segfault
2 560 pgu
Wed Aug 26, 2015 5:55 am
pgu View latest post
Wed Aug 26, 2015 3:15 pm
Display topics from previous:  
Post new topic
   Gentoo Forums Forum Index   Multimedia
All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 872, 873, 874  Next
Page 4 of 874
Jump to:  
New posts New posts    No new posts No new posts    Announcement Announcement
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]    No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ]    No new posts [ Locked ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum