Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED] x11-terms/qterminal-0.4.0 can't find QTermWidget
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
V10lator
Apprentice
Apprentice


Joined: 11 Jul 2004
Posts: 170

PostPosted: Sat Aug 23, 2014 6:31 pm    Post subject: [SOLVED] x11-terms/qterminal-0.4.0 can't find QTermWidget Reply with quote

Does anyone know what's wrong?
Code:
-- QTermWidget: searching for includes...
--              DONE
-- QTermWidget: searching for libs...
--              DONE
-- QTermWidget: searching for share dir location...
--              DONE
-- QTermWidget not found.
--   You can specify includes: -DQTERMWIDGET_PATH_INCLUDES=/some/path
--   currently found includes: QTERMWIDGET_INCLUDE_DIR-NOTFOUND
--       You can specify libs: -DQTERMWIDGET_PATH_LIB=/another/path
--       currently found libs: QTERMWIDGET_LIBRARIES-NOTFOUND
--      You can specify share: -DQTERMWIDGET_PATH_SHARE=/some/path
--      currently found share: QTERMWIDGET_SHARE-NOTFOUND
CMake Error at cmake/modules/FindQTermWidget.cmake:78 (MESSAGE):
  Could not find QTermWidget library
Call Stack (most recent call first):
  CMakeLists.txt:43 (find_package)


-- Configuring incomplete, errors occurred!

Code:
# emerge -s qtermwidget
Searching...   
[ Results for search key : qtermwidget ]
[ Applications found : 1 ]

*  x11-libs/qtermwidget
      Latest version available: 0.4.0.37
      Latest version installed: 0.4.0.37
      Size of files: 154 kB
      Homepage:      https://github.com/qterminal/
      Description:   Qt4 terminal emulator widget
      License:       GPL-2


CMakeOutput.log: http://pastebin.com/cWSDj1Gs
CMakeError.log: http://pastebin.com/V3e1Q109

Re-emerging x11-libs/qtermwidget didn't help.


Last edited by V10lator on Sun Aug 24, 2014 10:22 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
fturco
Apprentice
Apprentice


Joined: 08 Dec 2010
Posts: 290
Location: Italy

PostPosted: Sun Aug 24, 2014 9:30 am    Post subject: Reply with quote

https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=519168
Back to top
View user's profile Send private message
V10lator
Apprentice
Apprentice


Joined: 11 Jul 2004
Posts: 170

PostPosted: Sun Aug 24, 2014 10:23 am    Post subject: Reply with quote

fturco wrote:
https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=519168

Thanks, with the help of the comments there it was easy to update the ebuild (well, it doesn't need a update at all, just a rename and new .tar.xz package).
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum