Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
cgminer - doins: bitstreams/*.ncd does not exist
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia
View previous topic :: View next topic  
Author Message
marco.difresco
n00b
n00b


Joined: 29 Jul 2011
Posts: 62

PostPosted: Sat Mar 01, 2014 6:36 pm    Post subject: cgminer - doins: bitstreams/*.ncd does not exist Reply with quote

Hi all.
I am having problems getting the update to cgminer 4.0.1 (same problem with 4.0.0., in fact I still have 3.12.3)

The error is the following:
Code:
>>> Source compiled.
>>> Test phase [not enabled]: net-misc/cgminer-4.0.1

>>> Install cgminer-4.0.1 into /var/tmp/portage/net-misc/cgminer-4.0.1/image/ category net-misc
install: cannot stat ‘bitstreams/*.ncd’: No such file or directory
!!! doins: bitstreams/*.ncd does not exist
 * ERROR: net-misc/cgminer-4.0.1::gentoo failed (install phase):
 *   doins failed


The output of
Code:
emerge --info '=net-misc/cgminer-4.0.1::gentoo'
is http://pastebin.com/xZPR9cEs

The output of
Code:
emerge -pqv '=net-misc/cgminer-4.0.1::gentoo'
is
Code:
[ebuild     U ] net-misc/cgminer-4.0.1 [3.12.3] USE="avalon avalon2%* bab%* bflsc bitforce bitfury bitmine_A1%* cointerra%* drillbit hashfast%* icarus klondike knc%* modminer ncurses udev -doc -examples -hardened -minion"


The content of /var/tmp/portage/net-misc/cgminer-4.0.1/temp/build.log is http://pastebin.com/d8JymUPc

How can I fix it?

Thank in advance.
_________________
Marco Di Fresco
Silicon Gadget
Back to top
View user's profile Send private message
marco.difresco
n00b
n00b


Joined: 29 Jul 2011
Posts: 62

PostPosted: Thu Mar 06, 2014 10:09 pm    Post subject: Reply with quote

Anyone? :(
_________________
Marco Di Fresco
Silicon Gadget
Back to top
View user's profile Send private message
marco.difresco
n00b
n00b


Joined: 29 Jul 2011
Posts: 62

PostPosted: Sat Mar 08, 2014 12:35 am    Post subject: Reply with quote

Found how to solve it.

I had to remove the 'modminer' useflag from /etc/portage/package.use.

For better support for any ASIC miner I could came across, I enabled almost any useflag of cgminer and for the 3.x series it compiled just fine, but evidently on the 4.x series something changed.
_________________
Marco Di Fresco
Silicon Gadget
Back to top
View user's profile Send private message
trigggl
Apprentice
Apprentice


Joined: 26 Aug 2007
Posts: 211
Location: Arkansas

PostPosted: Sat Jun 14, 2014 8:54 pm    Post subject: Reply with quote

marco.difresco wrote:
Found how to solve it.

I had to remove the 'modminer' useflag from /etc/portage/package.use.

For better support for any ASIC miner I could came across, I enabled almost any useflag of cgminer and for the 3.x series it compiled just fine, but evidently on the 4.x series something changed.


Thanks for finding this solution.
_________________
Greg
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum