Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[Solved] British spelling dictionary instead of American
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo
View previous topic :: View next topic  
Author Message
PRose
n00b
n00b


Joined: 24 Mar 2013
Posts: 4

PostPosted: Tue Oct 15, 2013 12:54 pm    Post subject: [Solved] British spelling dictionary instead of American Reply with quote

In /etc/portage/make.conf I have:

LINGUAS="en en_US"

For spell checkers, I have:

hunspell Installed versions: 1.3.2-r3

gtkspell Installed versions: 2.0.16(2)

[I] app-dicts/myspell-en
Available versions: 20081002
Installed versions: 20081002

But, whenever I write something (usually in Firefox or Kmail), I'm given the British spellings. For example, I'm told "labor" is wrong and I should correct it to labour.

Have I missed a setting somewhere?

Thanks,
Vicki


Last edited by PRose on Wed Oct 23, 2013 12:40 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
eccerr0r
Advocate
Advocate


Joined: 01 Jul 2004
Posts: 4061
Location: USA

PostPosted: Tue Oct 22, 2013 4:07 pm    Post subject: Reply with quote

bump, and making a note to look into this a bit later, I noticed the same thing. I should be spelling color correctly here.
_________________
Intel Core i7 2700K@ 4.1GHz/HD3000 graphics/8GB DDR3/180GB SSD
What am I supposed to be advocating?
Back to top
View user's profile Send private message
The Doctor
Veteran
Veteran


Joined: 27 Jul 2010
Posts: 1524

PostPosted: Tue Oct 22, 2013 6:15 pm    Post subject: Reply with quote

Right click on a text box in Firefox. Select American dictionary under "Languages."

It will save you from using proper English. :)
_________________
First things first, but not necessarily in that order.
Back to top
View user's profile Send private message
PRose
n00b
n00b


Joined: 24 Mar 2013
Posts: 4

PostPosted: Wed Oct 23, 2013 12:39 am    Post subject: Reply with quote

:D I'm marking this solved. For some reason it had me on English (Canada) in Firefox. Kmail is working properly too. Maybe I had been trying to run it through Firefox.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum