Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
libxkbcommon missing depency
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Manu311
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 17 Nov 2010
Posts: 91

PostPosted: Sun Apr 21, 2013 4:58 pm    Post subject: libxkbcommon missing depency Reply with quote

Hi,

I was unable to install x11-libs/libxkbcommon-0.2.0 (~amd64) because it required x11-misc/util-macros (found that in aclocal.out).
Sadly I don't know if I should/could report that and if where (guess some bugzilla).
Back to top
View user's profile Send private message
DONAHUE
Watchman
Watchman


Joined: 09 Dec 2006
Posts: 6711
Location: Goose Creek SC

PostPosted: Sun Apr 21, 2013 6:59 pm    Post subject: Reply with quote

installs without problems here. x11-misc/util-macros-1.17 was already installed. you might try emerge again, after an emerge failure you will find suggestions for information to provide when seeking help. suggest you
Code:
emerge wgetpaste
and
Code:
 emerge --info | wgetpaste
wgetpaste /path to /build log
using the suggestions provided after the failed emerge and post the url's returned.
_________________
Defund the FCC.
Back to top
View user's profile Send private message
chithanh
Developer
Developer


Joined: 05 Aug 2006
Posts: 1678
Location: Berlin, Germany

PostPosted: Sun Apr 21, 2013 7:25 pm    Post subject: Reply with quote

There was an error in the libxkbcommon ebuild, the XORG_EAUTORECONF variable was set after inherit xorg-2. It is fixed now.
Back to top
View user's profile Send private message
Manu311
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 17 Nov 2010
Posts: 91

PostPosted: Sun Apr 21, 2013 8:12 pm    Post subject: Reply with quote

chithanh wrote:
There was an error in the libxkbcommon ebuild, the XORG_EAUTORECONF variable was set after inherit xorg-2. It is fixed now.


thanks - I can remove it from my world file again then ;).

So where should I post this if I find such thing again?
Back to top
View user's profile Send private message
chithanh
Developer
Developer


Joined: 05 Aug 2006
Posts: 1678
Location: Berlin, Germany

PostPosted: Sun Apr 21, 2013 8:25 pm    Post subject: Reply with quote

The best way is to check for existing bug reports at https://bugs.gentoo.org/ and open a report if none exists.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum