Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Failed to sync overlay "zugaina". [FIXED @ server]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dufeu
l33t
l33t


Joined: 30 Aug 2002
Posts: 737
Location: US-FL-EST

PostPosted: Tue Jul 30, 2013 9:54 am    Post subject: Failed to sync overlay "zugaina". [FIXED @ server] Reply with quote

Apparently something is wrong with the zugaina server; syncing zugaina using layman:
Code:
# layman -s zugaina
results in this snipped message:
Code:
 * Running Rsync... # /usr/bin/rsync -rlptDvz --progress --delete --delete-after --timeout=180 --exclude=distfiles/* --exclude=local/* --exclude=packages/* rsync://gentoo.zugaina.org/zugaina-portage/ /var/lib/layman/zugaina

@ERROR: Unknown module 'zugaina-portage'
rsync error: error starting client-server protocol (code 5) at main.c(1516) [Receiver=3.0.9]
 * Failure result returned from Rsync

Perhaps the server's "/etc/rsyncd.conf" file has been inadvertently updated and section "[zugaina-portage]" removed?

It makes me wonder how and to whom I should report something like this. Does anyone else have this problem?

BTW - FWIW, ping results:
Code:
# ping zugaina.org
PING zugaina.org (91.121.119.211) 56(84) bytes of data.
64 bytes from zugaina.org (91.121.119.211): icmp_seq=1 ttl=46 time=723 ms
64 bytes from zugaina.org (91.121.119.211): icmp_seq=2 ttl=46 time=714 ms
64 bytes from zugaina.org (91.121.119.211): icmp_seq=3 ttl=46 time=743 ms
^C
--- zugaina.org ping statistics ---
4 packets transmitted, 3 received, 25% packet loss, time 7491ms
rtt min/avg/max/mdev = 714.262/727.062/743.290/12.095 ms


edit - July 31 2013 - Thank you Ycarus!
_________________
People whom think M$ is mediocre, don't know the half of it.


Last edited by dufeu on Wed Jul 31, 2013 8:46 pm; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
bobert
n00b
n00b


Joined: 26 Sep 2002
Posts: 65
Location: Malaysia

PostPosted: Tue Jul 30, 2013 12:21 pm    Post subject: Reply with quote

Same here problem here.

Removed zugaina overlay and tried to re-add but get the same error that you do.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum