Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Intel AMT/SOL - no output until late init process...
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
vespaman
Apprentice
Apprentice


Joined: 28 Aug 2002
Posts: 256
Location: Stockholm, Sweden

PostPosted: Sat Feb 23, 2013 4:17 pm    Post subject: Intel AMT/SOL - no output until late init process... Reply with quote

I have this new shiny headless server, for which I am trying to get Intel Active Management Technology with SOL to work.

I have SOL working at Grub boot, which is the primary objective, but after selecting kernel, the amtterm/gamt is dead silent until an dhcp timeout message late in the init process.

I really would like to have the full kernel and all init messages :cry:

This is the last message I see, after selecting kernel in grub:
Code:

 Booting 'Gentoo Linux t3'

root (hd0,0)
 Filesystem type is ext2fs, partition type 0x83
kernel /boot/bzImage_t3 root=/dev/sda3 console=tty0 console=ttyS2,115200n8
   [Linux-bzImage, setup=0x3c00, size=0x2c91d0]



I guess one reason for not working would be the non-standard io address? But:
Code:
$ dmesg | grep ttyS2
[    0.000000] Command line: root=/dev/sda3 console=tty0 console=ttyS2,115200n8
[    0.000000] Kernel command line: root=/dev/sda3 console=tty0 console=ttyS2,115200n8
[    0.000000] console [ttyS2] enabled
[    0.317567] 0000:00:16.3: ttyS2 at I/O 0xf0e0 (irq = 19) is a 16550A


.. looks ok to me?


Or could there be another reason for not working?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum