Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
GM45 desktop rendering artifacts
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
CkoTuHa
n00b
n00b


Joined: 27 Mar 2009
Posts: 74

PostPosted: Wed Jan 16, 2013 1:53 pm    Post subject: GM45 desktop rendering artifacts Reply with quote

Anyone else is getting visual artifacts with xf86-video-intel on GM45 or intel onboard video cards like I do here :

http://i87.photobucket.com/albums/k122/CkoTuHa/visualartifacts_zps3387ff4e.png

I get these artifacts with xf86-video-intel-2.20.16 xf86-video-intel-2.20.17 and xf86-video-intel-2.20.18 released 53 minutes ago.

Running KMS, stable libdrm mesa Xserver and other packages.

Code:

Portage 2.1.11.31 (default/linux/amd64/10.0/desktop, gcc-4.6.3, glibc-2.15-r3, 3.7.2 x86_64)
=================================================================
System uname: Linux-3.7.2-x86_64-Intel-R-_Core-TM-2_Duo_CPU_T9400_@_2.53GHz-with-gentoo-2.1
Timestamp of tree: Tue, 15 Jan 2013 19:00:01 +0000
ld GNU ld (GNU Binutils) 2.22
app-shells/bash:          4.2_p37
dev-java/java-config:     2.1.11-r3
dev-lang/python:          2.6.8, 2.7.3-r2, 3.2.3
dev-util/cmake:           2.8.9
dev-util/pkgconfig:       0.27.1
sys-apps/baselayout:      2.1-r1
sys-apps/openrc:          0.11.8
sys-apps/sandbox:         2.5
sys-devel/autoconf:       2.13, 2.69
sys-devel/automake:       1.9.6-r3, 1.11.6
sys-devel/binutils:       2.22-r1
sys-devel/gcc:            4.6.3
sys-devel/gcc-config:     1.7.3
sys-devel/libtool:        2.4-r1
sys-devel/make:           3.82-r4
sys-kernel/linux-headers: 3.7 (virtual/os-headers)
sys-libs/glibc:           2.15-r3
Repositories: gentoo
Installed sets: @system
ACCEPT_KEYWORDS="amd64"
ACCEPT_LICENSE="*"
CBUILD="x86_64-pc-linux-gnu"
CFLAGS="-O2 -pipe -march=native"
CHOST="x86_64-pc-linux-gnu"
Back to top
View user's profile Send private message
CkoTuHa
n00b
n00b


Joined: 27 Mar 2009
Posts: 74

PostPosted: Wed Jan 16, 2013 2:09 pm    Post subject: Reply with quote

Seems like I don't get them with xf86-video-intel-2.20.13 ( the stable intel driver in the tree as of today, 16 jan 2013 ). But with it, with 2.20.13 I run into this : https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=444258 and any other driver with version > 2.20.13 produced those ugly artifacts.
Back to top
View user's profile Send private message
CkoTuHa
n00b
n00b


Joined: 27 Mar 2009
Posts: 74

PostPosted: Wed Jan 16, 2013 2:19 pm    Post subject: Reply with quote

Seem like they are not present running xf86-video-intel-2.20.15
I will live with it.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum