Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Qt doesn't render terminus font correctly.
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
zhou13
n00b
n00b


Joined: 18 Nov 2010
Posts: 21

PostPosted: Tue Jan 15, 2013 11:19 am    Post subject: Qt doesn't render terminus font correctly. Reply with quote

I use terminus font in my terminal with stable channel (KDE).

Code:
$ chmod adsfsdf
chmod: missing operand after ‘adsfsdf’


And I found that
Code:
does not render correctly. Then I copy this character to kwrite, I found that this character still doesn't show correct using font terminus.

Use the fontforge to open terminus, we can see it contains this character. And it is rendered correctly under GTK.

Also I have a old computer which runs qt 4.8.0.(archlinux) I type that command and it seems that it renders correct. Unfortunately, when I try to upgrade qt to 4.8.3 in order to see whether it is qt cause this problem, I broken libpng and then filesystem... Now I cannot log into that computer.

So do that command renders correctly on your computer? Can anyone analysis which package cause this problem(qt? freetype? fontconfig?....) ?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum