Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED] Failed emerge gst-plugins-ugly
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
spacelike
n00b
n00b


Joined: 15 Sep 2011
Posts: 58

PostPosted: Sun Dec 02, 2012 10:58 pm    Post subject: [SOLVED] Failed emerge gst-plugins-ugly Reply with quote

[ebuild N ] media-libs/gst-plugins-ugly-0.10.18:0.10 USE="nls" 0 k
failed to emerge.

It was pulled in when emerging world (emerge -DuvaN world).

Code:
 * Messages for package media-libs/gst-plugins-ugly-0.10.18:

 * ERROR: media-libs/gst-plugins-ugly-0.10.18 failed (install phase):
 *   __eapi2_src_install is not supported
 *
 * Call stack:
 *            ebuild.sh, line   93:  Called src_install
 *          environment, line 2595:  Called default
 *   phase-functions.sh, line  779:  Called __eapi2_src_install
 *   phase-functions.sh, line  773:  Called die
 * The specific snippet of code:
 *               __eapi2_src_install   () { die "$FUNCNAME is not supported" ; }
 *
 * If you need support, post the output of `emerge --info '=media-libs/gst-plugins-ugly-0.10.18'`,
 * the complete build log and the output of `emerge -pqv '=media-libs/gst-plugins-ugly-0.10.18'`.
 * The complete build log is located at '/var/tmp/portage/media-libs/gst-plugins-ugly-0.10.18/temp/build.log'.
 * The ebuild environment file is located at '/var/tmp/portage/media-libs/gst-plugins-ugly-0.10.18/temp/environment'.
 * Working directory: '/var/tmp/portage/media-libs/gst-plugins-ugly-0.10.18/work/gst-plugins-ugly-0.10.18'
 * S: '/var/tmp/portage/media-libs/gst-plugins-ugly-0.10.18/work/gst-plugins-ugly-0.10.18'


emerge --info '=media-libs/gst-plugins-ugly-0.10.18'
http://bpaste.net/show/61769/

Complete build.log
http://bpaste.net/show/61770/

environment
http://bpaste.net/show/61772/


Last edited by spacelike on Mon Dec 03, 2012 4:53 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
ad_meis
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 17 Feb 2006
Posts: 120
Location: Tuscany, Italy

PostPosted: Sun Dec 02, 2012 11:11 pm    Post subject: Reply with quote

Just to say, that I report the same emerge failure. I investigated a bit, but no luck
Back to top
View user's profile Send private message
aCOSwt
Moderator
Moderator


Joined: 19 Oct 2007
Posts: 2537
Location: Hilbert space

PostPosted: Sun Dec 02, 2012 11:36 pm    Post subject: Reply with quote

An ebuild problem most probably. The default instruction as part of src_install is likely to be the cause.

Out of interest : What do you need this set of plugins for ?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Polynomial-C
Developer
Developer


Joined: 01 Jun 2003
Posts: 1391
Location: germany

PostPosted: Mon Dec 03, 2012 8:51 am    Post subject: Reply with quote

This is bug 445698 which was already fixed meanwhile.
_________________
The manual said "Requires Windows7 or better" so I installed GNU/Linux...

my portage overlay

Need a stage1 tarball? (Unofficial builds)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum