Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Boot process hangs for a bit during udev
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Kernel & Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
multix
Apprentice
Apprentice


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 177
Location: Italy

PostPosted: Sun Oct 07, 2012 9:11 am    Post subject: Boot process hangs for a bit during udev Reply with quote

Hi,

while booting, since some weeks I have the boot process that hangs for about a minute during:

"Waiting for uevents to be processed"

it continues then without errors. I looked around also in some forum posts and most people seem to have problems with drivers or modules not loading.

This is an older laptop, I carry on the kernel configuration since years and it worked. I tried to use an older kernel too I still had and it did not improve, so it is perhaps also an udev problem? If no errors appear on screen and nothing is evident in dmesg, where can I look?

Riccardo
_________________
Unix is user friendly. It is only careful selecting its friends.
Back to top
View user's profile Send private message
krinn
Advocate
Advocate


Joined: 02 May 2003
Posts: 4274

PostPosted: Sun Oct 07, 2012 10:18 am    Post subject: Reply with quote

You're another udev victim probably ? http://article.gmane.org/gmane.linux.kernel/1369384

Try with udev <=172 version
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Kernel & Hardware All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum