Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Only get a blue screen in Mate
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
BrummieJim
l33t
l33t


Joined: 22 Jul 2005
Posts: 605

PostPosted: Mon Aug 20, 2012 10:59 pm    Post subject: Only get a blue screen in Mate Reply with quote

Hi,
Got Mate to start up, but I get a blue screen and a pointer and that's it. I've revdep-ed to check I've got everything, but still nothing. Is there a log I should look at.
Any other suggestions to hopefully get this working?
Thanks
Jim
_________________
Intel 2.2 Core 2 Duo, 4Gb Ram, 320GB Sata Drive and Nvidia card.
Back to top
View user's profile Send private message
shaumux
l33t
l33t


Joined: 13 May 2005
Posts: 988
Location: Bangalore, India

PostPosted: Tue Aug 21, 2012 11:14 pm    Post subject: Reply with quote

try installing nautilus.
That worked for me on cinnamon with a similar error.
I think you'll have to make sure you install the gtk2/gnome2 version of nautilus for mate.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum