Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[Problema] ppp [Solucionado]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Spanish
View previous topic :: View next topic  
Author Message
x11tete11x
n00b
n00b


Joined: 25 Jul 2012
Posts: 10

PostPosted: Thu Jul 26, 2012 4:38 am    Post subject: [Problema] ppp [Solucionado] Reply with quote

hola buenas noches, soy nuevo en gentoo cambie un par de useflags y quise recompilar todos los paquetes pero el ppp muere, alguno tiene una idea?, este seria el output:
http://pastebin.com/Z1s4kQua

y estas serian mis configuraciones :D

http://pastebin.com/UwPEwGnj

desde ya, gracias :D


Last edited by x11tete11x on Sat Aug 25, 2012 2:29 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Ignatius881
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 04 Apr 2011
Posts: 79
Location: Oviedo

PostPosted: Thu Jul 26, 2012 10:01 am    Post subject: Reply with quote

Prueba a ejecutar revdep-rebuild.

Si no puedes, instala Gentoolkit con emerge y luego ejecútalo. Y una vez lo hayas hecho, vuelve a instalar ppp.

http://www.gentoo.org/doc/es/gentoolkit.xml
Back to top
View user's profile Send private message
x11tete11x
n00b
n00b


Joined: 25 Jul 2012
Posts: 10

PostPosted: Fri Jul 27, 2012 5:42 pm    Post subject: Reply with quote

muchas gracias por responder mira hice eso y sigue sin funcionar, lo resolvi compilando networkmanager con -ppp xD ahora exploto el virtuoso-server u.u
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Spanish All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum