Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
problems trying to emerge libart_lgpl
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on Sparc
View previous topic :: View next topic  
Author Message
wheatthin
n00b
n00b


Joined: 25 Sep 2003
Posts: 22
Location: Maumee, OH

PostPosted: Sun Sep 28, 2003 3:51 pm    Post subject: problems trying to emerge libart_lgpl Reply with quote

When I try to emerge libart_lgpl it fails with the following:

symlink: /usrlib/perl5/5.8.0/base.pm

Has anyone had this problem??? Perl5 5.8.0 is installed. The current libart_lgpl shows 2.3.14 but emerge wants to install 2.3.10

This is a new stage1 install, and I need this package for kde. Any help is appreciated.
Back to top
View user's profile Send private message
bazik
Retired Dev
Retired Dev


Joined: 22 Jul 2002
Posts: 277
Location: Behind you.

PostPosted: Sun Sep 28, 2003 6:28 pm    Post subject: Reply with quote

Do a `export SANDBOX_DISABLED=1` and emerge again. This problem is known and worked one... unfortunatly it happens with different packages and is hard to reproduce :/
Back to top
View user's profile Send private message
wheatthin
n00b
n00b


Joined: 25 Sep 2003
Posts: 22
Location: Maumee, OH

PostPosted: Sun Sep 28, 2003 8:17 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks a lot. That did the trick.
Back to top
View user's profile Send private message
Jamtek
n00b
n00b


Joined: 15 Aug 2003
Posts: 5
Location: Miami

PostPosted: Mon Sep 29, 2003 9:22 pm    Post subject: Reply with quote

Timely information... I ran into the same problem on an Ultra II. My KDE install shugging along only 29 packages left to emerge. :)
Back to top
View user's profile Send private message
bazik
Retired Dev
Retired Dev


Joined: 22 Jul 2002
Posts: 277
Location: Behind you.

PostPosted: Mon Sep 29, 2003 9:48 pm    Post subject: Reply with quote

I found the reason for this error and posted a patch: http://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=29846

This patch is not tested by others than me yet, so be carefull :)
Back to top
View user's profile Send private message
wheatthin
n00b
n00b


Joined: 25 Sep 2003
Posts: 22
Location: Maumee, OH

PostPosted: Mon Sep 29, 2003 11:11 pm    Post subject: Reply with quote

Jamtek, let me know how your KDE install goes. Mine bombed out on openmotif

Good Luck!!!
Back to top
View user's profile Send private message
kullenwulf
n00b
n00b


Joined: 29 Sep 2003
Posts: 3
Location: Knoxville, TN

PostPosted: Wed Oct 01, 2003 6:59 pm    Post subject: thanks Reply with quote

I ran into this on my U1E as well...thanks for the fix. The search was taking forever...
Back to top
View user's profile Send private message
Jamtek
n00b
n00b


Joined: 15 Aug 2003
Posts: 5
Location: Miami

PostPosted: Sat Oct 04, 2003 1:44 am    Post subject: Reply with quote

Yes, sir... KDE 3.1.4 emerged after many hours compiling. But it looks great and runs silky smooth...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on Sparc All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum