Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Not working ethernet connection in installation
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Russian
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Zenwalk
n00b
n00b


Joined: 15 Jan 2012
Posts: 4

PostPosted: Sun Jan 15, 2012 12:49 pm    Post subject: Not working ethernet connection in installation Reply with quote

Hi all!
I am installing Gentoo as it is writed in the handbook. After going into chroot to download Kernel i have lost Internet Connection. I tried to reinstall Gentoo 2 times and i allways have the same trouble.
I need help.

P.S.
Sorry for bad english.
Back to top
View user's profile Send private message
Zenwalk
n00b
n00b


Joined: 15 Jan 2012
Posts: 4

PostPosted: Sun Jan 15, 2012 12:52 pm    Post subject: Reply with quote

Also you can help me in Russian or Czech.
Back to top
View user's profile Send private message
John R. Graham
Administrator
Administrator


Joined: 08 Mar 2005
Posts: 7803
Location: Somewhere over Atlanta, Georgia

PostPosted: Sun Jan 15, 2012 1:35 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Networking & Security to Russian. Sorry for my bad Russian. :) If you have a good network before chrooting, then you probably missed the step of
Code:
cp -L /etc/resolv.conf /mnt/gentoo/etc
- John
_________________
This space intentionally left blank.
Back to top
View user's profile Send private message
Zenwalk
n00b
n00b


Joined: 15 Jan 2012
Posts: 4

PostPosted: Sun Jan 15, 2012 1:49 pm    Post subject: Reply with quote

John R. Graham thank's John it help. :D
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Russian All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum