Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Zsnes error: "No available video device"
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gamers & Players
View previous topic :: View next topic  
Author Message
matsu
n00b
n00b


Joined: 21 Nov 2011
Posts: 30

PostPosted: Mon Dec 05, 2011 2:00 am    Post subject: Zsnes error: "No available video device" Reply with quote

Whenever wanting to start Zsnes I keep getting this error:

Code:
Could not set 640x480 video mode: No available video device


I have already colsulted these threads which already imply solutions:
ZSNES:no available graphics devices[SOLVED]
zsnes video mode
Zsnes Board
and followed their instructions.
However, nothing worked for me and I don't have any idea why it's still not working.

Do you have any idea what I am missing?
Back to top
View user's profile Send private message
hasufell
Developer
Developer


Joined: 29 Oct 2011
Posts: 210

PostPosted: Thu Dec 08, 2011 4:25 pm    Post subject: Reply with quote

I don't know if thats related to your problem but I had segfault or so last time I tried ZSNES. Had to recompile it with "-opengl".
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gamers & Players All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum