Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
USB drives no longer automount
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
quasar
n00b
n00b


Joined: 11 Mar 2006
Posts: 31

PostPosted: Thu Feb 03, 2011 3:51 am    Post subject: USB drives no longer automount Reply with quote

I run xfce. At some point in the past whenever I inserted a USB drive it would mount automagically, now it just fails with the the dialog box which says 'Failed to mount "DISK_IMG" Not Authorized.' I can still mount the disk manually as root with mount. I have no idea how this functionallity works nor how to go about debugging. Does any one know how to fix this?
Back to top
View user's profile Send private message
tomk
Administrator
Administrator


Joined: 23 Sep 2003
Posts: 7219
Location: Sat in front of my computer

PostPosted: Thu Feb 03, 2011 9:18 am    Post subject: Reply with quote

Moved from Desktop Environments to Duplicate Threads, please see this topic: Tips, and tricks for ConsoleKit/PolicyKit/udev, without hal.
_________________
Search | Read | Answer | Report | Strip
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum