Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Java segfaulting
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on AMD64
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Martux
Veteran
Veteran


Joined: 04 Feb 2005
Posts: 1741
Location: Mannheim, Germany

PostPosted: Tue Jan 11, 2011 3:10 pm    Post subject: Java segfaulting Reply with quote

Hi!

In the process of making Opera 11 and dev-java/sun-jdk-1.6.0.23 work together, I figured out that java is segfaulting.
It drops an error message in my home folder.
Maybe anyone can help me with that?
Btw. I use nvidia-drivers-260.19.29.

I am not attaching the whole log, because it is rather long.

Code:

#
# A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
#
#  SIGSEGV (0xb) at pc=0x00000034bce71a96, pid=15314, tid=140008283436800
#
# JRE version: 6.0_23-b05
# Java VM: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (19.0-b09 mixed mode linux-amd64 compressed oops)
# Problematic frame:
# C  [libGL.so.1+0x71a96]
#
# If you would like to submit a bug report, please visit:
#   http://java.sun.com/webapps/bugreport/crash.jsp
#

---------------  T H R E A D  ---------------

Current thread (0x000000000208a800):  VMThread [stack: 0x00007f5637eff000,0x00007f5638000000] [id=15337]

siginfo:si_signo=SIGSEGV: si_errno=0, si_code=1 (SEGV_MAPERR), si_addr=0x0000000000000000

_________________
"Coincidence is God's way of remaining anonymous."
Albert Einstein
"The road to success is always under construction"
Back to top
View user's profile Send private message
Shining Arcanine
Veteran
Veteran


Joined: 24 Sep 2009
Posts: 1110

PostPosted: Tue Jan 11, 2011 9:04 pm    Post subject: Reply with quote

I have this same configuration and I have not had an issue with this. I use the testing branch. Are you mixing software branches or using testing? Do you have an example of a Java applet that crashes?
Back to top
View user's profile Send private message
Martux
Veteran
Veteran


Joined: 04 Feb 2005
Posts: 1741
Location: Mannheim, Germany

PostPosted: Tue Jan 11, 2011 9:10 pm    Post subject: Reply with quote

This system is completely testing too. That error log appears when I try to validate if java is working at all, via www.java.com.
_________________
"Coincidence is God's way of remaining anonymous."
Albert Einstein
"The road to success is always under construction"
Back to top
View user's profile Send private message
devsk
Advocate
Advocate


Joined: 24 Oct 2003
Posts: 2734
Location: Bay Area, CA

PostPosted: Mon Apr 18, 2011 6:47 am    Post subject: Reply with quote

Same error with when serviio console exits. Java and libGL have something going on. Java doesn't like libGL from Nvidia for some reason.
Back to top
View user's profile Send private message
Martux
Veteran
Veteran


Joined: 04 Feb 2005
Posts: 1741
Location: Mannheim, Germany

PostPosted: Mon Apr 18, 2011 4:00 pm    Post subject: Reply with quote

Yeah, I also still have this error. I gave up on java and opera playing nice on gentoo :(
There was once a rather short period (I believe somewhen in opera's 10.x series) when this worked somehow.
It never did since.
_________________
"Coincidence is God's way of remaining anonymous."
Albert Einstein
"The road to success is always under construction"
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on AMD64 All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum