Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Problem med xine och mplayer
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Scandinavian
View previous topic :: View next topic  
Author Message
linc
n00b
n00b


Joined: 31 Aug 2003
Posts: 14
Location: Skåne, Sweden

PostPosted: Sun Aug 31, 2003 6:31 pm    Post subject: Problem med xine och mplayer Reply with quote

När jag kör en film i fullskärm (spelar ingen roll om det är xine eller mplayer) med svgalib, sdl eller xv som video-out driver blir bilden taggig i sidorna. Kör jag i fönster ser det bra ut. Kör jag med x11 som video-out kan jag bara ha den i en viss storlek som inte går att ändra på (och går inte att köra i fullskärm), men det antar jag är normalt.

svgalib, sdl, xv och x11 är de enda som fungerar på min maskin.

Är det någon som vet hur man fixar det felet?
_________________
http://counter.li.org/cgi-bin/runscript/display-person.cgi?user=126749
Back to top
View user's profile Send private message
linc
n00b
n00b


Joined: 31 Aug 2003
Posts: 14
Location: Skåne, Sweden

PostPosted: Sun Aug 31, 2003 8:38 pm    Post subject: Reply with quote

Ah, hittade en workaround: http://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=66492

Får väl göra så tills problemet blir löst. :|
_________________
http://counter.li.org/cgi-bin/runscript/display-person.cgi?user=126749
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Scandinavian All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum