Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
USE="doc" causing problems
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo Chat
View previous topic :: View next topic  
Author Message
milomak
Apprentice
Apprentice


Joined: 10 Apr 2008
Posts: 255

PostPosted: Fri Sep 04, 2009 10:17 pm    Post subject: USE="doc" causing problems Reply with quote

I have happened to notice something of late (using ~amd64). I have doc set in my make.conf. I have noticed that at times build will fail. And when I try again using USE="-doc", the build will complete.

Given this builds additional documentation, I will be removing it. I found it interesting that what seemed to me like an innocuous option, can actually be quite problematic.
_________________
Desktop
Debian Sid 64-bit
Gentoo 64-bit (amd64)
Back to top
View user's profile Send private message
Mike Hunt
Watchman
Watchman


Joined: 19 Jul 2009
Posts: 5287

PostPosted: Fri Sep 04, 2009 10:28 pm    Post subject: Reply with quote

No kidding, try emerging ruby with USE="doc" - it's a nightmare - unless they fixed it. 8O
Back to top
View user's profile Send private message
durian
Guru
Guru


Joined: 16 Jul 2003
Posts: 312
Location: Margretetorp

PostPosted: Sat Sep 05, 2009 5:57 am    Post subject: Reply with quote

Yes, I also noticed this.

Found it strange, because I thought it would just be PDF documents and the like, but apparently not :)

-peter
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo Chat All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum