Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
problem launching URL in firefox from email in balsa
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
genterminl
Guru
Guru


Joined: 12 Feb 2005
Posts: 336
Location: Connecticut, USA

PostPosted: Mon Sep 13, 2010 11:12 pm    Post subject: problem launching URL in firefox from email in balsa Reply with quote

In balsa (currently 2.4.8), I used to be able to click on a URL in a message, and it would launch firefox (currently 3.6.9). For the past few days, it complains about not finding /usr/lib/mozilla-firefox/firefox. Doing "ln -s /usr/lib64/firefox/firefox /usr/lib/mozilla-firefox/firefox" has let the functionality work again - but I'm guessing I should not need to do this. However, I'm not sure if balsa is looking in the wrong place, or if firefox is not creating a sym-link it should.

I'll be happy to open a bug, but I'd rather complain about the correct ebuild....

Any thoughts?


Jack
Back to top
View user's profile Send private message
denysonique
n00b
n00b


Joined: 17 Apr 2010
Posts: 60
Location: London

PostPosted: Tue Oct 05, 2010 8:49 am    Post subject: Reply with quote

this seems to be a balsa error
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum