Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
evolution folers and wizard not working correctly
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jemmyw
n00b
n00b


Joined: 21 Apr 2002
Posts: 23

PostPosted: Mon Apr 22, 2002 1:05 pm    Post subject: evolution folers and wizard not working correctly Reply with quote

I installed gnome and evolution, but when I run evolution as a normal user the wizard does not appear (i deleted the evolution folder from the user dir serveral times too) and when i try to select a mail folder it wont let me into it. It doesnt have any error messages, the cursor just blinks back to the folder i was previously at.
Back to top
View user's profile Send private message
lude
Retired Dev
Retired Dev


Joined: 18 Apr 2002
Posts: 114
Location: New York, NY

PostPosted: Tue Apr 23, 2002 10:22 am    Post subject: Re: evolution folers and wizard not working correctly Reply with quote

jemmyw wrote:
I installed gnome and evolution, but when I run evolution as a normal user the wizard does not appear (i deleted the evolution folder from the user dir serveral times too) and when i try to select a mail folder it wont let me into it. It doesnt have any error messages, the cursor just blinks back to the folder i was previously at.


you can try:
Code:

rm -rf ~/evolution
killev
su -
[enter password]
killev #again


See if that helps at all.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum