| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
sebas86 Guru

Joined: 01 May 2005 Posts: 526 Location: Szczecinek / Szczecin
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 10:41 pm Post subject: |
|
|
| manwe_ wrote: | Szukając czegoś do obsługi jamendo* [...]
Nic ciekawego nie znalazłem Tylko dwa kombajny - rhythbox i amarok obsługują. |
A próbowałeś BMPx? _________________ Nieważne jaka dystrybucja, ważne, że Linux! |
|
| Back to top |
|
 |
manwe_ Guru

Joined: 01 Feb 2006 Posts: 549 Location: Kraków/Cracow, Poland
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 10:50 pm Post subject: |
|
|
No patrz pan, a Google nic na ten temat nie mówiło, a sprawdzanie strony każdego player'a miało znikomy sens. Zaraz sprawdzę.
-- update:
Razem z wtyczkami do gst kompilowało się ponad godzinę Ale i tak zbytnio się nie nacieszyłem, standardowe odpalenie kończy się crash'em
| Code: | (beep-media-player-2-bin:4623): GLib-GObject-CRITICAL **: g_value_get_int: assertion `G_VALUE_HOLDS_INT (value)' failed
(beep-media-player-2-bin:4623): GLib-GObject-CRITICAL **: g_value_unset: assertion `G_IS_VALUE (value)' failed
(beep-media-player-2-bin:4623): glibmm-CRITICAL **: Glib::Interface::Interface(const Glib::Interface_Class&): assertion `gobject_ != 0' failed
BMP nieoczekiwanie zakończył działanie. Jeżeli podejrzewasz, że to błąd w programie odwiedź http://bmpx.beep-media-player.org/site/Reporting_bugs
Przerwane |
Działa w trybie offline [-n], ale nie ma zakładek last.fm i jamendo... eh. |
|
| Back to top |
|
 |
sebas86 Guru

Joined: 01 May 2005 Posts: 526 Location: Szczecinek / Szczecin
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 9:10 am Post subject: |
|
|
Dziwna sprawa, mi nie sprawia takich problemów (wersja 0.40.13), za to pod archem mi się ciągle wywalał - więc zapewne wina jakiejś flagi. W trybie off-line bida z nędzą niestety ale to raczej logiczne, że bez sieci obsługa Jamendo i rozgłośni internetowych jest zbędna.  _________________ Nieważne jaka dystrybucja, ważne, że Linux! |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|