| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Par_Dez n00b

|
Posted: Wed Sep 12, 2007 7:32 pm Post subject: Dla kogo jest to forum ? |
|
|
Gdy czytam te teksty wydaje mi się że jestem w obłąkanym świecie ludzi , którzy "nie mają wszystkich w rodzinie"...
Twierdzę że Windows jest najlepszym systemem dla przeciętnego użytkownika , bo wszyscy nie przeciętni mają po prostu
nie coś z głową... _________________ Marek_Dz |
|
| Back to top |
|
 |
Radioaktywny Apprentice

Joined: 01 Sep 2005 Posts: 247 Location: Jestem przed komputerem ;)
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 7:47 pm Post subject: |
|
|
To fakt... ja nie mam wszystkich w rodzinie, a coś z głową mam na pewno.
| Quote: | | Twierdzę że Windows jest najlepszym systemem dla przeciętnego użytkownika |
to dlaczego ciągle muszę jeździć "po ludziach" i naprawiać im Windowsa? Jakoś nikt nie prosi mnie o naprawę padniętego linuksa. _________________ pozdrawiam
Radioaktywny |
|
| Back to top |
|
 |
wuja Guru

|
Posted: Wed Sep 12, 2007 7:50 pm Post subject: Re: Dla kogo jest to forum ? |
|
|
| Par_Dez wrote: | Gdy czytam te teksty wydaje mi się że jestem w obłąkanym świecie ludzi , którzy "nie mają wszystkich w rodzinie"...
Twierdzę że Windows jest najlepszym systemem dla przeciętnego użytkownika , bo wszyscy nie przeciętni mają po prostu
nie coś z głową... | Zastanów sie raczej nad sobą i swoją głową, która zmusiła Cię do podzielenia się z nami swoimi "przemyśleniami"
P.S. Jestem baaaardzo przeciętnym użytkownikiem, moja rodzinka jest jeszcze baaaaaaaaaaaardziej przęciętnym użytkownikiem, a Windows jest odpalany raz na miesiąc na 10 minut, tylko i wyłącznie w celu użycia "Platnika". _________________ Pozdrowienia
Wojtek
www.wojciechgracz.pl |
|
| Back to top |
|
 |
unK l33t

|
Posted: Wed Sep 12, 2007 8:02 pm Post subject: Re: Dla kogo jest to forum ? |
|
|
| Par_Dez wrote: | [...] wydaje mi się że jestem w obłąkanym świecie ludzi , którzy "nie mają wszystkich w rodzinie"... [...] bo wszyscy nie przeciętni mają po prostu
nie coś z głową... |
napisz te zdania jeszcze raz po polsku, bo nie bardzo wiadomo, co chciałeś przekazać. |
|
| Back to top |
|
 |
SlashBeast Moderator

|
Posted: Wed Sep 12, 2007 8:37 pm Post subject: |
|
|
Prowokacja, Nie nie ma sensu karmić trola. _________________ github |
|
| Back to top |
|
 |
Yatmai Veteran

|
Posted: Wed Sep 12, 2007 9:19 pm Post subject: |
|
|
Bana kolesiowi, nie wpuszcza sie chamstwa na salony  _________________ Desktop: [Ath64 X2 2GB DDR2 GF76GT] [amd64] [2.6.29-gentoo] [nVidia] [KDE 3.5.10]
Lapek: [HP nc6000] [i686] [2.6.29-ARCH] [ati-open] [KDE 3.5.10] |
|
| Back to top |
|
 |
manwe_ Guru

Joined: 01 Feb 2006 Posts: 549 Location: Kraków/Cracow, Poland
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 10:17 pm Post subject: Re: Dla kogo jest to forum ? |
|
|
| unK wrote: | | napisz te zdania jeszcze raz po polsku, bo nie bardzo wiadomo, co chciałeś przekazać. |
Musiał podleczyć swój kompleks "małego" z powodu używania IE/Win  |
|
| Back to top |
|
 |
bartmarian Guru

|
Posted: Thu Sep 13, 2007 8:39 am Post subject: |
|
|
a pisałem kiedyś, że malomiękki deleguje do trolowania ludzi, to nikt nie dawał wiary  |
|
| Back to top |
|
 |
jodri Tux's lil' helper

|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:06 am Post subject: |
|
|
| Quote: | Twierdzę że Windows jest najlepszym systemem dla przeciętnego użytkownika , bo wszyscy nie przeciętni mają po prostu
nie coś z głową... | Dobrze niech Windows pozostanie dla przecietnego uzyszkodnika, ja tam wole Gentoo . Masz racje z moja glowa jest cos nie tak, lubie linuxa, a Gentoo w szczegolnosci. |
|
| Back to top |
|
 |
BeteNoire Veteran

|
Posted: Thu Sep 13, 2007 12:37 pm Post subject: |
|
|
| Quote: | People are strange, when you're a stranger
Faces look ugly when you're alone (...) |
_________________ powered by power plant |
|
| Back to top |
|
 |
Aktyn l33t

|
Posted: Thu Sep 13, 2007 2:14 pm Post subject: Re: Dla kogo jest to forum ? |
|
|
| Par_Dez wrote: | | Gdy czytam te teksty wydaje mi się że jestem w obłąkanym świecie ludzi... |
O twoim w zasadzie mało merytorycznym poście, można napisać że jest troche infantylny z jakimś zabarwieniem zdegustowania.
A o reszcie to można podyskutować. Każdy system ma swoje cechy. Z jakiegoś powodu używam Gentoo. I raczej powód nie siedzi w głowie, co jakoby nie znaczyło że jest z nią wszystko OK
wuja: sugerujesz że coś nie tak z decydentami  _________________ Aktyn Pages
są ludzie inteligentni, są nad wyraz inteligentni i błyskotliwi, są jasnowidze, są wszechwiedzący bogowie, oraz ludzie piszący kompilatory |
|
| Back to top |
|
 |
psycepa Veteran

|
Posted: Thu Sep 13, 2007 2:38 pm Post subject: |
|
|
Uzywalem żentó dluuugo i cztery z pieciu glosow w mojej glowie mowi mi ze jestem normalny, twoja teoria upada :]
a tak na serio to bana i watek 2b locked :] _________________ RLUNo. 376073
bo czytac, to trzeba ze zrozumieniem (c) by psycepa
"nigdy nie kloc sie z glupcem, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem"
"Life is complex. It has its real and imaginary part." |
|
| Back to top |
|
 |
Kurt Steiner Moderator

Joined: 01 Apr 2005 Posts: 1051 Location: Ostroleka, Polska
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 2:49 pm Post subject: |
|
|
| psycepa wrote: | | a tak na serio to bana i watek 2b locked :] | Ale dlaczego? Nie przesadzajmy.  _________________ Proszę, pamiętaj o regulaminie, a jeśli zauważysz, że został on złamany, zgłoś to.
LRU:431698 |
|
| Back to top |
|
 |
Poe Bodhisattva

Joined: 03 Apr 2004 Posts: 2158 Location: Mysłowice/Lublin, Poland
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 6:46 pm Post subject: |
|
|
za wyrazenie swoich poglądów karac nie będziemy, ale za obrażenie (bo tak się poczulem) owszem. Dlaczego poczułem się obrażony? Gdyż ktoś bezpodstawnie jezdzi po mojej rodzinie zupełnie nie znając żadnych realiów jak żyję ja i moi bliscy.
Poza tym, panie Dez, moim zdaniem jestes po prostu malo ambitny i chcesz uchodzic za osobę przeciętną, szarą, nie wybijająca się, bez własnego zdania, biorąca tylko to, co podadzą, a nie to, co jest możliwe do wyboru. cóż, takie jest w większosci polskie społeczeństwo i takie są potem efekty na scenie politycznej, ale już mniejsza o to. wracając do tematu. nie twierdzę, że uzywam Gentoo (czy po prostu czegoś innego niż windows), bo uważam się za kogoś lepszego. Po prostu uznałem, ze to jest dla mnie lepsze. żyje w wolnym świecie i mogę pozwolić sobie na DOWOLNY wybór. nawet na korzystanie z emulowanej comodore64 na palmtopie, jezeli by mi się zachciało. więc skończ mi tu kurwa pierdolić że jestem nienormalny. chcesz windowsa, to sobie używaj, ale nie wyzywaj się na tych ktorzy wola cos innego i nie popierają twojego punktu widzenia. _________________ Hardware:HP Pavilion DV6875SE[C2DT5550@1.83GHz_3GB-DDR2_320GB-SATA_GF8400GS]
http://poe.art.pl/ - fotografia artystyczna
http://poe.art.pl/blog - III Rzeczywistość Polska
RLU#342333 |
|
| Back to top |
|
 |
bartmarian Guru

|
Posted: Thu Sep 13, 2007 7:35 pm Post subject: |
|
|
ihaaa hehehe
Poe, toś się dał sprowokować wyluzuj, olevka, a nie... wypowiedź, cóż za dziwaczny pomysł  |
|
| Back to top |
|
 |
Poe Bodhisattva

Joined: 03 Apr 2004 Posts: 2158 Location: Mysłowice/Lublin, Poland
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 7:38 pm Post subject: |
|
|
prowokacja czy nie, rodziny nikt nie bedzie mi ruszał. _________________ Hardware:HP Pavilion DV6875SE[C2DT5550@1.83GHz_3GB-DDR2_320GB-SATA_GF8400GS]
http://poe.art.pl/ - fotografia artystyczna
http://poe.art.pl/blog - III Rzeczywistość Polska
RLU#342333 |
|
| Back to top |
|
 |
bartmarian Guru

|
Posted: Thu Sep 13, 2007 7:52 pm Post subject: |
|
|
Poe... w życiu się zdarza, że słowa nie wystarczają, nie należy ich więc wtedy używać  |
|
| Back to top |
|
 |
psycepa Veteran

|
Posted: Thu Sep 13, 2007 8:11 pm Post subject: |
|
|
| Poe wrote: | | prowokacja czy nie, rodziny nikt nie bedzie mi ruszał. |
racja!!!bana mu!!! zabijemy go mydłem :] _________________ RLUNo. 376073
bo czytac, to trzeba ze zrozumieniem (c) by psycepa
"nigdy nie kloc sie z glupcem, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem"
"Life is complex. It has its real and imaginary part." |
|
| Back to top |
|
 |
Eko n00b

|
Posted: Sat Sep 15, 2007 3:45 pm Post subject: |
|
|
mam lepszy pomysł Podjedziemy maluchem po kolesia i powiemu zeby wksakiwał do bagażnika bo jedziemy na grzyby do lasu Ciekawe co wtedy zrobi ? no  |
|
| Back to top |
|
 |
HiTo n00b

|
Posted: Sat Sep 15, 2007 4:24 pm Post subject: |
|
|
| Quote: | | Gdy czytam te teksty wydaje mi się że jestem w obłąkanym świecie ludzi , którzy "nie mają wszystkich w rodzinie"... |
To otwórz słownik, przyjrzyj się dokładnie, a ujżysz sens i logikę
| Quote: | | Windows jest najlepszym systemem dla przeciętnego użytkownika |
Czy to znaczy, że mam się czuć ponadprzeciętny? Dzięki!
| Quote: | bo wszyscy nie przeciętni mają po prostu
nie coś z głową... |
Czyżbyś był szeregowym pracownikiem dyskontu spożywczego, że dosięga Cię taka mania "przeciętności"?
PS. Ciekawe, czy Mu za to płacą, czy to coś w rodzaju "jihad"?
PS2. Przepraszam, że odzywam się do trola, ale musiałem odreagować. |
|
| Back to top |
|
 |
jodri Tux's lil' helper

|
Posted: Sat Sep 15, 2007 4:44 pm Post subject: |
|
|
Nie jest tak zle, Par-dez wlasnie zainstalowal Gentoo. (Jednak sie dalo ) . Tym samym trafil do grona ludzi pozytywnie zakreconych. |
|
| Back to top |
|
 |
manwe_ Guru

Joined: 01 Feb 2006 Posts: 549 Location: Kraków/Cracow, Poland
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 7:21 pm Post subject: |
|
|
Ale będzie go używał z wielkim obrzydzeniem, będziemy mu się kojarzyć z tym systemem, przy każdym kliknięciu  |
|
| Back to top |
|
 |
bartmarian Guru

|
Posted: Sun Sep 16, 2007 1:59 am Post subject: |
|
|
| jodri wrote: | Nie jest tak zle, Par-dez wlasnie zainstalowal Gentoo. (Jednak sie dalo ) . Tym samym trafil do grona ludzi pozytywnie zakreconych. |
jest na to jakiś dowód(y) ? o oba aspekty mi się rozeszło...(la % la % la %)
wiesz co Par_dez, rozmowa dotyczy Ciebie a Ty nie pogłębiasz naszej wiedzy o Twojej psychice,
dopisz parę rozwiniętych zdań, bo zaczniemy korzystać z fusów. |
|
| Back to top |
|
 |
|