| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
quosek Apprentice

|
Posted: Tue Sep 04, 2007 2:09 pm Post subject: |
|
|
canis_lupus - a w jaki sposób kompiluje jadro ? genkernelem ? czy tez na podstawie .configa, ktory jej przygotowales ? czy tez ma wszystko co sie dalo wlaczyc i ma farta, ze nie ma zadnego konfliktu, a wszystkie jej urzadzenia sa poprawnie obslugiwane ?
i tak - uwazam, sie za arystokrate cyfrowego swiata, co nie szkodzi w tym, ze jestem laikiem w gotowaniu, czy tez haftowaniu
a czemu tak wiele osob "przegrywa" z instalacja gentoo ? 1) bo trzeba cos klepac z linii polecen (A nie - next, next, next, zabierz tego pieprz*nego pieska, next, ...), 2) bo trzeba MYSLEC, 3) bo brakuje im konsekwencji - nie - teraz tego nie zrobie, wywolam te polecenia w innej kolejnosci, 4) bo manual jest taaaaaaaaaki dlugi |
|
| Back to top |
|
 |
Redhot Apprentice

|
Posted: Tue Sep 04, 2007 2:23 pm Post subject: |
|
|
| Quote: | | RedHot: Nie wiem co wielkiego widzisz w skompilowaniu kernela... |
No właśnie nic!...
Dla mnie EOT, bo nie chce mi się już dyskutować o tym... w kółko to samo. |
|
| Back to top |
|
 |
kurak Guru

|
Posted: Tue Sep 04, 2007 5:00 pm Post subject: |
|
|
Podpisuję się pod Redhot'em _________________ Open Your Mind, Use Open Source |
|
| Back to top |
|
 |
canis_lupus l33t

|
Posted: Tue Sep 04, 2007 9:10 pm Post subject: |
|
|
| quosek wrote: | | canis_lupus - a w jaki sposób kompiluje jadro ? genkernelem ? czy tez na podstawie .configa, ktory jej przygotowales ? czy tez ma wszystko co sie dalo wlaczyc i ma farta, ze nie ma zadnego konfliktu, a wszystkie jej urzadzenia sa poprawnie obslugiwane ? |
Sama sobie przygotowała .config'a i powiem że jak tam zaglądałem to niewiele się różni od mojego. Wszystko ładnie powywalane. Jajko monolityczne. Zero modułów. _________________ "I love you cię" Różyczko...
Fotografia ślubna |
|
| Back to top |
|
 |
SlashBeast Moderator

|
Posted: Tue Sep 04, 2007 9:19 pm Post subject: |
|
|
Nic, tylko pogratulować wybranik.  _________________ github |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|