Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
ebuild voor pytelemeter
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Dutch
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bravecobra
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 26 Dec 2002
Posts: 130
Location: Planet Earth (sometimes)

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 9:35 pm    Post subject: ebuild voor pytelemeter Reply with quote

Ik heb gisteren een ebuild gepost bij http://pytelemeter.sf.net onder Patches. Dit progje werkt met de nieuwe Telemeter van Telenet (Belgische provider)
De ebuild vind je hier: http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=1415047&group_id=99970&atid=625908

Dit heeft geen zin om dit in bugs.gentoo.org te plaatsen omdat de kans redelijk groot is dat het toch niet in portage geraakt.
_________________
Brave Cobra
http://www.bravecobra.com
Back to top
View user's profile Send private message
Q-collective
Advocate
Advocate


Joined: 22 Mar 2004
Posts: 2056

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 10:56 pm    Post subject: Reply with quote

Plaats hem toch maar even in /bugs, je weet maar nooit natuurlijk.
Goeie actie!
Back to top
View user's profile Send private message
jhwh
n00b
n00b


Joined: 27 Jan 2005
Posts: 24

PostPosted: Fri Feb 03, 2006 8:47 am    Post subject: Reply with quote

Magnifiek,

Dat je zo snel reageert op de veranderingen bij telenet. Gewoon fantastisch. Je mag gewoon niet vergeten vermelden dat het ook een gtk-interface heeft en dat je een starter kan aanmaken voor op je desktop met bijhorend icoontje. Tot in de details verzorgd.

Proficiat,

Koen
Back to top
View user's profile Send private message
Lazy_Dewd
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 22 Dec 2004
Posts: 144

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 9:23 am    Post subject: Reply with quote

was daar al lang achter aant zoeke eigelijk :)
thx
Back to top
View user's profile Send private message
polle
Veteran
Veteran


Joined: 28 Feb 2003
Posts: 1498
Location: Belgium

PostPosted: Sun Feb 12, 2006 6:13 pm    Post subject: Reply with quote

eerst ook alvast bedankt, bestaat er een mogelijkheid om als je pytelmeter in tray loopt ervoor te zorgen dat de refresh auto gebeurt?
(misschien via een cronjob of zo?)
Back to top
View user's profile Send private message
Lazy_Dewd
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 22 Dec 2004
Posts: 144

PostPosted: Mon Feb 13, 2006 10:53 am    Post subject: Reply with quote

daar is denkik geen cronjob voor nodig, normaal moet zoiets in de code te zette zijn
Back to top
View user's profile Send private message
polle
Veteran
Veteran


Joined: 28 Feb 2003
Posts: 1498
Location: Belgium

PostPosted: Thu Mar 09, 2006 6:10 pm    Post subject: Reply with quote

is er weer iets veranderd,? pytelemeter functioneert blijkbaar niet meer
Back to top
View user's profile Send private message
Aries-Belgium
l33t
l33t


Joined: 08 Jul 2005
Posts: 730
Location: Willebroek, Belgium

PostPosted: Tue Mar 21, 2006 1:46 pm    Post subject: Reply with quote

Welke versie hebben jullie gebruikt?

Ik gebruik momenteel 1.4 en ik krijg volgende error wanneer pytelemeter run:
Code:
$ pytelemeter
Fetching information...
Traceback (most recent call last):
File "/usr/bin/pytelemeter", line 99, in ?
meter.fetch()
File "/usr/lib64/python2.4/site-packages/pytelemeter/Telemeter.py", line 67, in fetch
raise last
pytelemeter.Parser.RemoteServiceError: unexpected http response: 302


Iemand een idee?
_________________
Ep2.nl | Developers Community
Back to top
View user's profile Send private message
bravecobra
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 26 Dec 2002
Posts: 130
Location: Planet Earth (sometimes)

PostPosted: Mon Mar 27, 2006 1:24 am    Post subject: Reply with quote

Yep
Code:
emerge soappy

Ik ben bezig aan een nieuwe ebuild voor 1.4. Ik zal die wel posten als die klaar is :)
_________________
Brave Cobra
http://www.bravecobra.com
Back to top
View user's profile Send private message
Aries-Belgium
l33t
l33t


Joined: 08 Jul 2005
Posts: 730
Location: Willebroek, Belgium

PostPosted: Mon Mar 27, 2006 2:26 pm    Post subject: Reply with quote

bravecobra wrote:
Yep
Code:
emerge soappy

Ik ben bezig aan een nieuwe ebuild voor 1.4. Ik zal die wel posten als die klaar is :)

Oké, dat was het dus, bedankt!
_________________
Ep2.nl | Developers Community
Back to top
View user's profile Send private message
bravecobra
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 26 Dec 2002
Posts: 130
Location: Planet Earth (sometimes)

PostPosted: Sun Apr 02, 2006 12:21 pm    Post subject: Reply with quote

En hier is de ebuild voor versie 1.4 : http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=1463011&group_id=99970&atid=625908
_________________
Brave Cobra
http://www.bravecobra.com
Back to top
View user's profile Send private message
Aries-Belgium
l33t
l33t


Joined: 08 Jul 2005
Posts: 730
Location: Willebroek, Belgium

PostPosted: Sun Apr 02, 2006 2:31 pm    Post subject: Reply with quote

bravecobra wrote:
En hier is de ebuild voor versie 1.4 : http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=1463011&group_id=99970&atid=625908

Bedankt! :D
_________________
Ep2.nl | Developers Community
Back to top
View user's profile Send private message
Aries-Belgium
l33t
l33t


Joined: 08 Jul 2005
Posts: 730
Location: Willebroek, Belgium

PostPosted: Thu Apr 06, 2006 2:40 pm    Post subject: Reply with quote

Voor de conky gebruikers:
Je kan volgend scriptje toevoegen aan je conkyrc om via pytelemeter de telemeter stand te tonen met conky:
Code:
${color orange}Telenet
${color lightgrey}Download: $color${execi 1000 pytelemeter | grep Download | cut -b 53-54}% $color${execibar 1000 pytelemeter | grep Download | cut -b 53-54}
${color lightgrey}Upload: $color${execi 1000 pytelemeter | grep Upload | cut -b 53-54}% $color${execibar 1000 pytelemeter | grep Upload | cut -b 53-54}
${color lightgrey}Reset date: $color${pre_exec pytelemeter -m | grep download | cut -b 8-15}

_________________
Ep2.nl | Developers Community
Back to top
View user's profile Send private message
Aries-Belgium
l33t
l33t


Joined: 08 Jul 2005
Posts: 730
Location: Willebroek, Belgium

PostPosted: Mon Apr 17, 2006 6:41 pm    Post subject: Reply with quote

Hmm, pytelemeter werkt weeral niet meer :cry:
Iemand ook problemen?
_________________
Ep2.nl | Developers Community
Back to top
View user's profile Send private message
JB2003
n00b
n00b


Joined: 04 Jun 2005
Posts: 8
Location: Belgium

PostPosted: Thu Apr 20, 2006 2:36 pm    Post subject: Reply with quote

Inderaad hier werkt het ook niet meer. Ook de -D optie geeft geen verdere info.
Back to top
View user's profile Send private message
bravecobra
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 26 Dec 2002
Posts: 130
Location: Planet Earth (sometimes)

PostPosted: Tue May 02, 2006 12:25 am    Post subject: Reply with quote

Klopt, de SOAP serverapp van Telenet draaide blijkbaar niet. Nu is alles weer in orde.
_________________
Brave Cobra
http://www.bravecobra.com
Back to top
View user's profile Send private message
JB2003
n00b
n00b


Joined: 04 Jun 2005
Posts: 8
Location: Belgium

PostPosted: Sat May 06, 2006 7:16 am    Post subject: Reply with quote

Inderdaad alles werkt weer perfect.
Back to top
View user's profile Send private message
Aries-Belgium
l33t
l33t


Joined: 08 Jul 2005
Posts: 730
Location: Willebroek, Belgium

PostPosted: Sat May 06, 2006 1:56 pm    Post subject: Reply with quote

Jep, hier ook :D
_________________
Ep2.nl | Developers Community
Back to top
View user's profile Send private message
Autie
Guru
Guru


Joined: 25 Jul 2003
Posts: 309
Location: Ledegem - Belgium

PostPosted: Sun Jun 04, 2006 1:51 pm    Post subject: Reply with quote

cli werkt niet hier
Code:
pytelemeter-cli
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/local/bin/pytelemeter-cli", line 118, in ?
    main()
  File "/usr/local/bin/pytelemeter-cli", line 106, in main
    meter = Telemeter(debug)
  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/pytelemeter/Telemeter.py", line 18, in __init__
    if self.output.debug:
AttributeError: 'str' object has no attribute 'debug'

gtk werkt goed
Code:
pytelemeter-gtk   
Fetching information...  done!

alsook tray.
Dunno wat er mis is met cli
_________________
The capacity to learn is a gift; The ability to learn is a skill; The willingness to learn is a choice.
Back to top
View user's profile Send private message
spufi
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 25 Apr 2002
Posts: 119
Location: Mechelen - Belgium

PostPosted: Fri Jun 16, 2006 9:19 am    Post subject: Reply with quote

Heeft iemand toevallig gevonden hoe 'k meerdere accounts zou kunnen query'en met pytelemeter,
1. zonder een vies script te moeten schrijven dat telkens ~/.pytelemeterrc tijdelijk overschrijft met versie met andere [user]
of 2. zonder die python scripts te moeten herwerken zodat ze meerdere user-section in .pytelemeterrc aflopen?
Back to top
View user's profile Send private message
hilde
n00b
n00b


Joined: 09 Jun 2004
Posts: 42
Location: Buggenhout, Belgium

PostPosted: Fri Mar 23, 2007 8:51 pm    Post subject: Reply with quote

bravecobra, kunt ge ~amd64 aan de keywords toevoegen in uw ebuild? Ik heb hem namelijk probleemloos op mijn amd64 kunnen installeren.

P.S. Weet iemand of deze versie van pytelemeter nog zal werken als de up- en downloadlimiet samengekletst worden?
Back to top
View user's profile Send private message
Gertjan
n00b
n00b


Joined: 06 Oct 2006
Posts: 3

PostPosted: Wed Apr 11, 2007 9:06 pm    Post subject: Reply with quote

Het programma werkt nog. De "totaal" meter wordt nu weergeven als de uploadmeter en de downloadmeter blijft gewoon op nul staan.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Dutch All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum