Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Updating Portage cache Cannot resolve a virtual pack
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Gentoo Forums Forum Index Gentoo for Mac OS X (Portage for Mac OS X)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ddc
Guru
Guru


Joined: 29 Aug 2006
Posts: 527

PostPosted: Mon Feb 05, 2007 10:45 am    Post subject: Updating Portage cache Cannot resolve a virtual pack Reply with quote

Quote:
alluminium:~ root# emerge --sync
Updating Portage cache ....

Number of files: 144478
Number of files transferred: 492
Total file size: 159377144 bytes
Total transferred file size: 1745712 bytes
Literal data: 1745712 bytes
Matched data: 0 bytes
File list size: 3267059
Total bytes sent: 9989
Total bytes received: 5035583

sent 9989 bytes received 5035583 bytes 35160.78 bytes/sec
total size is 159377144 speedup is 31.59
>>> Updating Portage cache... \!!! Cannot resolve a virtual package name to an ebuild.
!!! This is a bug, please report it. (virtual/ghostscript-0)



emerge --sync
>>> Updating Portage cache... \!!! Cannot resolve a virtual package name to an ebuild.
!!! This is a bug, please report it. (virtual/ghostscript-0)


how to solve ?
Back to top
View user's profile Send private message
DavidJN
n00b
n00b


Joined: 20 Jan 2005
Posts: 23

PostPosted: Mon Feb 05, 2007 1:19 pm    Post subject: Reply with quote

What about submitting it to http://bugs.gentoo.org/ ?
Back to top
View user's profile Send private message
ddc
Guru
Guru


Joined: 29 Aug 2006
Posts: 527

PostPosted: Tue Feb 06, 2007 7:46 am    Post subject: Reply with quote

DavidJN wrote:
What about submitting it to http://bugs.gentoo.org/ ?


i did, but the answare was: the emerge support to macosX portage is discontinuos
so, this is the reason why i post here: help to solve

does anybody use emerge ?

i know fink and macports are better working
Back to top
View user's profile Send private message
darthbator
n00b
n00b


Joined: 07 Feb 2007
Posts: 9
Location: North Hollywood CA

PostPosted: Wed Feb 07, 2007 10:37 pm    Post subject: Reply with quote

it appears that portage for OS X is no longer available the way it was currently it appears that a bootstrap prefix version must now be installed to get portage to work.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Gentoo Forums Forum Index Gentoo for Mac OS X (Portage for Mac OS X) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum