Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[emake failed] xorg-server-1.1.1-r1
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index French
View previous topic :: View next topic  
Author Message
najem2005
n00b
n00b


Joined: 27 Dec 2006
Posts: 34

PostPosted: Mon Jan 15, 2007 7:51 pm    Post subject: [emake failed] xorg-server-1.1.1-r1 Reply with quote

On ce moment j'ai des probleme avec ce package : xorg-server-1.1.1-r1 son installation est impossible ca me retoune toujours
Code:

miinitext.o: In function `InitExtensions':
miinitext.c:(.text+0x2e1): undefined reference to `DbeExtensionInit'
collect2: ld returned 1 exit status
make[3]: *** [Xvfb] Erreur 1
make[3]: quittant le répertoire « /var/tmp/portage/xorg-server-1.1.1-r1/work/xorg-server-1.1.1/hw/vfb »
make[2]: *** [all] Erreur 2
make[2]: quittant le répertoire « /var/tmp/portage/xorg-server-1.1.1-r1/work/xorg-server-1.1.1/hw/vfb »
make[1]: *** [all-recursive] Erreur 1
make[1]: quittant le répertoire « /var/tmp/portage/xorg-server-1.1.1-r1/work/xorg-server-1.1.1/hw »
make: *** [all-recursive] Erreur 1

!!! ERROR: x11-base/xorg-server-1.1.1-r1 failed.
Call stack:
  ebuild.sh, line 1546:   Called dyn_compile
  ebuild.sh, line 937:   Called src_compile
  ebuild.sh, line 1255:   Called x-modular_src_compile
  x-modular.eclass, line 333:   Called x-modular_src_make
  x-modular.eclass, line 328:   Called die

!!! emake failed
!!! If you need support, post the topmost build error, and the call stack if relevant.
Back to top
View user's profile Send private message
GaMeS
Guru
Guru


Joined: 08 Nov 2005
Posts: 374
Location: Nantes

PostPosted: Mon Jan 15, 2007 8:08 pm    Post subject: Reply with quote

Pourrais t'on avoir un peu plus de précision sur la configuration de ton make.conf etc... ?

As tu fais un petit tour du côté de Bugzilla Gentoo ?
_________________
$this->setLife(FALSE);
printf "I'm not a gamer !";


Last edited by GaMeS on Mon Jan 15, 2007 8:25 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
najem2005
n00b
n00b


Joined: 27 Dec 2006
Posts: 34

PostPosted: Mon Jan 15, 2007 8:18 pm    Post subject: Reply with quote

Mon Make.conf
Code:

# These settings were set by the catalyst build script that automatically built this s$
# Please consult /etc/make.conf.example for a more detailed example
CFLAGS="-O2 -pipe -march=k8"
CHOST="x86_64-pc-linux-gnu"
CXXFLAGS="${CFLAGS}"
MAKEOPTS="-j2"
GENTOO_MIRRORS="http://mirror.ovh.net/gentoo-distfiles/ ftp://mirror.ovh.net/gentoo-distfiles/
USE="xorg X mmx multilib netboot sse sse2 gtk -sdl -xpm curl nptl nptlonly gdbm"
PORTDIR_OVERLAY="/usr/local/portage-ovh"
FEATURES="-sandbox"
INPUT_DEVICES="keyboard mouse"
VIDEO_CARDS="i810"

Oui j'ai fais un tour :(
Back to top
View user's profile Send private message
najem2005
n00b
n00b


Joined: 27 Dec 2006
Posts: 34

PostPosted: Tue Jan 16, 2007 12:31 pm    Post subject: Reply with quote

Personne connais ce probleme ?
Back to top
View user's profile Send private message
Temet
Advocate
Advocate


Joined: 14 Mar 2006
Posts: 2579
Location: 92

PostPosted: Tue Jan 16, 2007 12:41 pm    Post subject: Reply with quote

Ton FEATURES="-sandbox" , vire le pour voir ???
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index French All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum