| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
lazy_bum l33t

|
Posted: Tue Nov 21, 2006 9:51 pm Post subject: Kablówka/Sieć Aster Warszawa |
|
|
Witam.
Poszukuję ludzi korzystających z sieci oferowanej przez 'telewizję' Aster w Warszawie.
Z właśnego doświadczenia wiem, że ich telefon potrafił działać bardzo kiepsko, a obsługa klienta trochę kulała. Z podybnymi opiniami spotkałem się o ich sieci.
Ktoś może potwierdzić/zaprzeczyć/wystawić własną opinię?
Z góry dziękuję. (-: _________________ roslin uberlay | grubelek |
|
| Back to top |
|
 |
Redhot Apprentice

|
Posted: Wed Nov 22, 2006 5:23 pm Post subject: |
|
|
Może ciut z innej beczki, ja używam ich serwera Jabbera - jabber.aster.pl i jest to jeden z najbardziej stabilnych serwerów z największym uptimem  |
|
| Back to top |
|
 |
waltharius Guru

|
Posted: Thu Nov 23, 2006 1:42 pm Post subject: |
|
|
Ja mam internet i tv z aster i nie narzekam. Obsługa jest ok. Telefonu nie mam bo u mnie nie mają, ale znajomy, który ma, chwalił sobie.
Pozdrawiam
walth _________________ "dż dż dż"
Sed quis custodiet ipsos Custodes? |
|
| Back to top |
|
 |
lazy_bum l33t

|
Posted: Thu Nov 23, 2006 7:36 pm Post subject: |
|
|
| waltharius wrote: | | Ja mam internet i tv z aster i nie narzekam. |
Miło słyszeć. Jeszcze ciekaw jestem jaka to prędkość, bo w sumie słyszałem o problemach z szybkimi łączami (1-2 mbit+). _________________ roslin uberlay | grubelek |
|
| Back to top |
|
 |
danj_75 n00b

|
Posted: Sat Nov 25, 2006 6:39 pm Post subject: |
|
|
| lazy_bum wrote: |
....Jeszcze ciekaw jestem jaka to prędkość, bo w sumie słyszałem o problemach z szybkimi łączami (1-2 mbit+). |
Hey.
Od roku (przeprowadzka na własne śmieci) korzystam z UPC (2Mb) i z łezką w oku wspominam Aster który hulał u mnie jak burza (znacznie lepiej niż obecny UPC i dodatkowo co dla mnie ważne Aster dawał stałe ip).
Zarówno wcześniej w Aster jak i teraz w UPC wśród użytkowników te same opinie, jedni zadowoleni a inni wściekli - myślę że sporo zależy od tego gdzie mieszkasz więc popytaj 'ziomali'
pozdro |
|
| Back to top |
|
 |
|