| View previous topic :: View next topic |
| Termin zlotu integracyjnego w Krakowie, najbardziej pasujący |
| 30 wrzesnia (sobota) |
|
18% |
[ 7 ] |
| 7 pazdziernika (sobota) |
|
54% |
[ 20 ] |
| żaden z powyższych |
|
27% |
[ 10 ] |
|
| Total Votes : 37 |
|
| Author |
Message |
_troll_ Bodhisattva

|
Posted: Fri Sep 22, 2006 11:12 am Post subject: [OT] Spotkanie integracyjne w Krakowie - ankieta 'kiedy' |
|
|
Witam!
Wiem, ze zdecydowalismy z raafem za wiekszosc - z gory przpraszam niepocieszonych. Jednak, co juz pisalem, wszystkim _nie_ sposob dogodzic. Na Krakow po prostu zaglosowalo najwiecej osob. Jesli ktos czuje sie pominiety, zrobmy po prostu kolejny zlot za jakis czas - ja jestem chetny, jesli tylko obowiazki pozwola
Co do terminu: Propozycje czasowe ustalone sa zgodnie z glosami, zeby zrobic zlot przed rozpoczeciem roku akademickiego - innych nie bylo. Jakkolwiek zbyt kroti termin (jutrzejsza sobota) raczej nie wchodzi w gre, proponuje dwie najblizsze soboty. I tylko dwie opcje - zeby nie bylo rozwarstwienia, jak przy ankiecie 'gdzie'. Dodalem opcje 'zadne z powyzszych', aby sie nie okazalo ze terminy sa kompletnie chybione :/
Zaglosujcie kiedy Wam pasuje przyjechac / przyjsc.
Pozdrawiam,
Przemek
..::Milu Edit: s/29/30/
..::_troll_ Edit: Thx, Milu  _________________ Życie jest jak pudełko czekoladek....
Nigdy nie wiesz na co trafisz" by mother of Forrest Gump
Last edited by _troll_ on Fri Sep 22, 2006 1:42 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
tomekb Tux's lil' helper

|
Posted: Fri Sep 22, 2006 11:33 am Post subject: |
|
|
Jesli 29 tak, ale to piątek Jeśli sobota we wrześniu to to jest 30, a ja wtedy nie mogę, więc głosuje na 7, chociaż wrzesień byłby lepszy... |
|
| Back to top |
|
 |
_troll_ Bodhisattva

|
Posted: Fri Sep 22, 2006 11:51 am Post subject: |
|
|
| tomekb wrote: | Jesli 29 tak, ale to piątek Jeśli sobota we wrześniu to to jest 30, a ja wtedy nie mogę, więc głosuje na 7, chociaż wrzesień byłby lepszy... | ahhh... faktycznie - 30sty zle spojrzalem.
piatek to taki dzien, ze sporo z nas jeszcze pracuje, a wowczas ciezko sie wybrac w podroz
Pozdrawiam,
Przemek _________________ Życie jest jak pudełko czekoladek....
Nigdy nie wiesz na co trafisz" by mother of Forrest Gump |
|
| Back to top |
|
 |
KARQL n00b

|
Posted: Fri Sep 22, 2006 2:18 pm Post subject: |
|
|
Witam. Ja tez z mila checia (jak mi nic nagle nie wypadnie) pokaze sie na tym zlocie. Jak dla mnie termin narazie jest obojetny:)
Pozdrawiam. _________________ Gentoo! |
|
| Back to top |
|
 |
Poe Bodhisattva

Joined: 03 Apr 2004 Posts: 2157 Location: Mysłowice/Lublin, Poland
|
Posted: Fri Sep 22, 2006 2:43 pm Post subject: |
|
|
30 u mnie odpada, mam troche zawalony weekend, ale sadze ze 7 dalo by sie cos zalatwic  _________________ Hardware:HP Pavilion DV6875SE[C2DT5550@1.83GHz_3GB-DDR2_320GB-SATA_GF8400GS]
http://poe.art.pl/ - fotografia artystyczna
http://poe.art.pl/blog - III Rzeczywistość Polska
RLU#342333 |
|
| Back to top |
|
 |
Kurt Steiner Moderator

Joined: 01 Apr 2005 Posts: 1051 Location: Ostroleka, Polska
|
Posted: Fri Sep 22, 2006 6:23 pm Post subject: |
|
|
Ja postaram się wraz z dwójką przyjaciół przybyć 7.10 (choć wolałbym późniejszą datę, ale co tam! ). Musimy się jeszcze dogadać gdzie się spotykamy i co ważne - czy da się u kogoś przekimać?
Kto z W-awy jeszcze jedzie? Może się jakoś zorganizjemy (zbiórka na Centralnym, desant do pociągu, przejęcie wagonu, utrzymanie pozycji do końca drogi do Krakowa, a następnie zdobycie miasta Kraka? )?  |
|
| Back to top |
|
 |
no4b Bodhisattva

|
Posted: Fri Sep 22, 2006 6:27 pm Post subject: |
|
|
Dla mnie lepszą datą byłoby 30.09, ale jak będzie 7.10 to też powinienem się zjawić. _________________ GTK2/GNOME - The weakest link! |
|
| Back to top |
|
 |
raaf Apprentice

|
Posted: Fri Sep 22, 2006 8:08 pm Post subject: Re: [OT] Spotkanie integracyjne w Krakowie - ankieta 'kiedy' |
|
|
witam!
powiem tak, mnie wsjo radno kiedy, jestem non stop w kraku. dlatego tez nie bede glosowal aby komus nie pokrzyzowac planow, ja sie dostosuje
pozdrawiam
raaf _________________ skladmuzyczny.pl, REKLAMA, astalavista Vista, .. kiss my XGL!!  |
|
| Back to top |
|
 |
Poe Bodhisattva

Joined: 03 Apr 2004 Posts: 2157 Location: Mysłowice/Lublin, Poland
|
Posted: Fri Sep 22, 2006 8:09 pm Post subject: |
|
|
a, wlasnie. moja Piękna jest ciekawa, czy bedzie jedyną kobietą w gronie. jak z Waszymi? i jak bedziez użytkowniczkami gentoo? _________________ Hardware:HP Pavilion DV6875SE[C2DT5550@1.83GHz_3GB-DDR2_320GB-SATA_GF8400GS]
http://poe.art.pl/ - fotografia artystyczna
http://poe.art.pl/blog - III Rzeczywistość Polska
RLU#342333 |
|
| Back to top |
|
 |
psycepa Veteran

|
Posted: Fri Sep 22, 2006 8:13 pm Post subject: |
|
|
ja planowalem z moja przyjechac, ale akurat 7 zaczyna swoja edukacje i nie bardzo moze, co dosc znacznie krzyzuje mi plany :/ _________________ RLUNo. 376073
bo czytac, to trzeba ze zrozumieniem (c) by psycepa
"nigdy nie kloc sie z glupcem, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem"
"Life is complex. It has its real and imaginary part." |
|
| Back to top |
|
 |
raaf Apprentice

|
Posted: Fri Sep 22, 2006 9:31 pm Post subject: |
|
|
| Poe wrote: | | a, wlasnie. moja Piękna jest ciekawa, czy bedzie jedyną kobietą w gronie. jak z Waszymi? i jak bedziez użytkowniczkami gentoo? |
tez mialem takie pytanie zadac, czy sie zjawia tez z wami zony, narzeczone i kochanki czy to bedzie bal samcow? u mnie nic pewnego imo bylo by fajnie jakby to nie byl tylko bal samcow.
a tak w ogole to moze zaprosilibysmy uzytkownikow gentoo nie z polski hmm? na gentoo-chat jest ankieta dotyczaca spotkan w niemczech i anglii. teraz to moze byc za pozno aby zapraszac kogos, ale moze nastepnym razem. imo byloby zajebiscie, chodz moze sie jednak okazac, ze ktos bedzie akurat w krakowie w tym czasie hmmm what do You think about that? do know anyone or anyBody?
pozdrawiam
raaf
ps. http://video.google.com/videoplay?docid=6880888700625496919 heheh _________________ skladmuzyczny.pl, REKLAMA, astalavista Vista, .. kiss my XGL!!  |
|
| Back to top |
|
 |
_troll_ Bodhisattva

|
Posted: Fri Sep 22, 2006 9:59 pm Post subject: |
|
|
| Poe wrote: | | a, wlasnie. moja Piękna jest ciekawa, czy bedzie jedyną kobietą w gronie. jak z Waszymi? i jak bedziez użytkowniczkami gentoo? | Poe, ja biore narzeczona a co tam - trza ja trzymac blisko
| Kurt Steiner wrote: | Kto z W-awy jeszcze jedzie? Może się jakoś zorganizjemy (zbiórka na Centralnym, desant do pociągu, przejęcie wagonu, utrzymanie pozycji do końca drogi do Krakowa, a następnie zdobycie miasta Kraka? )?  | przynajmniej ja - mysle, ze Milu tez bedzie jechal (jeszcze musze go scignac jutro). tylko, ze ja preferuje wyjazd b. wczesniej rano coby kraka jeszcze obejrzec
Pozdrawiam,
|
| Back to top |
|
 |
blazeu Apprentice

|
Posted: Sat Sep 23, 2006 12:11 am Post subject: |
|
|
Ta.. a ja w kwestii formalnej: nie macie jakichs NIEZAJETYCH uzytkowniczek gen2/linuxa/cokolwiek ktore by byly chetne do przyjadzu? Moge przenocowac pare osob (3-4 zkarimatami, na podlodze), tylko musza mi dac znac wczesniej. A co do osob z zagranicy, to i think that's not a bad idea  _________________ Przeczytanie manuala: 5-10minut
Zadanie kolejnego bzdurnego pytania na forum: 0.5 minuty
Status idioty wsrod forumowiczow: bezcenny
Tako rzecze ja: kapral rezerwy  |
|
| Back to top |
|
 |
_troll_ Bodhisattva

|
Posted: Sat Sep 23, 2006 12:18 am Post subject: |
|
|
| blazeu wrote: | Ta.. a ja w kwestii formalnej: nie macie jakichs NIEZAJETYCH uzytkowniczek gen2/linuxa/cokolwiek ktore by byly chetne do przyjadzu? Moge przenocowac pare osob (3-4 zkarimatami, na podlodze), tylko musza mi dac znac wczesniej. A co do osob z zagranicy, to i think that's not a bad idea  | rezzzzerwuje wszystkie jak leci - dam Ci znac jutro kolo poludnia
Pozdrawiam,
|
| Back to top |
|
 |
Jabolem n00b

|
Posted: Sat Sep 23, 2006 10:10 am Post subject: |
|
|
Razem z Kurtem Steiner'em wybieramy sie 7 pazdziernika. Moja dziewczyna jedzie razem ze mna Nie jest jeszcze uzytkowniczka Gentoo, ale to sie zapewne niedlugo zmieni
Pozdrawiam i do zobaczenia  |
|
| Back to top |
|
 |
raaf Apprentice

|
Posted: Sat Sep 23, 2006 10:52 am Post subject: |
|
|
| Jabolem wrote: | Razem z Kurtem Steiner'em wybieramy sie 7 pazdziernika. Moja dziewczyna jedzie razem ze mna Nie jest jeszcze uzytkowniczka Gentoo, ale to sie zapewne niedlugo zmieni
kto to jest Kurt Steiner? _________________ skladmuzyczny.pl, REKLAMA, astalavista Vista, .. kiss my XGL!!  |
|
| Back to top |
|
 |
psycepa Veteran

|
Posted: Sat Sep 23, 2006 10:57 am Post subject: |
|
|
| raaf wrote: | | Jabolem wrote: | Razem z Kurtem Steiner'em wybieramy sie 7 pazdziernika. Moja dziewczyna jedzie razem ze mna Nie jest jeszcze uzytkowniczka Gentoo, ale to sie zapewne niedlugo zmieni
kto to jest Kurt Steiner? |
http://forums.gentoo.org/profile.php?mode=viewprofile&u=103952 _________________ RLUNo. 376073
bo czytac, to trzeba ze zrozumieniem (c) by psycepa
"nigdy nie kloc sie z glupcem, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem"
"Life is complex. It has its real and imaginary part." |
|
| Back to top |
|
 |
raaf Apprentice

|
Posted: Sat Sep 23, 2006 11:35 am Post subject: |
|
|
heh moze byc  _________________ skladmuzyczny.pl, REKLAMA, astalavista Vista, .. kiss my XGL!!  |
|
| Back to top |
|
 |
_troll_ Bodhisattva

|
Posted: Sat Sep 23, 2006 1:14 pm Post subject: |
|
|
Maly OT w watku OT... :/ Chlopaki - nie bijta Moze byc interesujace
Pytanie: Czy jest ktos chetny na telefon z linuksem na pokladzie? Powod: Umawiam sie z jedna firma, by podczas zlotu pojsc i takowy zakupic
Telefon o jakim mowa to Motorolka A780 : http://www.allegro.pl/item129451931_nowa_motorola_a780_linux_gps_liderkom_krakow_.html
Jak widac firma jest z Krakowa. Mozliwe, ze gdyby bylo wiecej chetnych na aparat moznaby wynegocjowac jeszcze troche lepsza cene. Sa tutoriale jak ustawic crosscompilatory i potwierdzone poprawnie budowanie appsow na gentoo
Jesli ktos jest zainteresowany, by nabyc podczas zlotu (zadnego przekazywania mi pieniedzy - idziemy razem do sklepu ) to napiszcie mi maila : pmaciag@gmail.com
PS. Post do skasowania za jakis czas, chcialem tylko tak zaznaczyc mala akcje.
Pozdrawiam,
|
| Back to top |
|
 |
Kurt Steiner Moderator

Joined: 01 Apr 2005 Posts: 1051 Location: Ostroleka, Polska
|
Posted: Sat Sep 23, 2006 1:33 pm Post subject: |
|
|
| raaf wrote: | | kto to jest Kurt Steiner? | 7.10 się dowiesz...  |
|
| Back to top |
|
 |
psotnik Apprentice

Joined: 12 Nov 2005 Posts: 248 Location: /world/poland/Cracow
|
Posted: Sat Sep 23, 2006 2:00 pm Post subject: |
|
|
żadnego info nie mogę znaleźć o co chodzi bo Kraków ma blisko  _________________ psotnik
:] |
|
| Back to top |
|
 |
ukl Apprentice

|
Posted: Sat Sep 23, 2006 9:47 pm Post subject: |
|
|
Jeśli chodzi o mnie to zaden z powyzszych terminół mi za bardzo nie odpowiada Tak to bywa, że sie studia zaczynają i będzie pewnie zamieszanie... a tu jeszcze wypad do krakowa ;] _________________ Pozdrawiam
Paweł |
|
| Back to top |
|
 |
argasek Bodhisattva

Joined: 06 May 2004 Posts: 1120 Location: Sol [0,0], Poland, Kraków
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 7:13 am Post subject: |
|
|
Jak dla mnie co do terminu, to wsio rawno. A Narzeczone proszę brać ze sobą, bo te co były ostatnio to miały doskonałe zdolności kucharskie =))
@Troll: a ten telefon widziałeś?  _________________ RLU #137109 | BYKOM STOP! | Chcesz do mnie napisać? | jog
"Mam plany gotowe i wszystko, no i wiesz, idę do tego, no, mebloroba..." (Raaf)  |
|
| Back to top |
|
 |
_troll_ Bodhisattva

|
Posted: Sun Sep 24, 2006 4:38 pm Post subject: |
|
|
| argasek wrote: | | Jak dla mnie co do terminu, to wsio rawno. A Narzeczone proszę brać ze sobą, bo te co były ostatnio to miały doskonałe zdolności kucharskie =)) | przekaze chociaz watpie, by tym razem mialy powtarzac tamte wyczyny (zreszta wyglada na to, ze jedynie jedna bedzie :/ )
widziales... nie stac mnie (prawie dwa razy tyle) :/ a bardzo, by czlowiek chcial...
Pozdrawiam,
|
| Back to top |
|
 |
arsen Bodhisattva

|
Posted: Sun Sep 24, 2006 5:18 pm Post subject: |
|
|
No to ja też na bank już raczej będe tego 7. Jgr też się ze mną zabierze  |
|