| View previous topic :: View next topic |
| Gdzie? |
| Warszawa |
|
15% |
[ 14 ] |
| Kraków |
|
33% |
[ 31 ] |
| Poznań |
|
13% |
[ 13 ] |
| Łódź |
|
2% |
[ 2 ] |
| Gdańsk |
|
7% |
[ 7 ] |
| Wrocław |
|
8% |
[ 8 ] |
| Lublin |
|
4% |
[ 4 ] |
| Katowice i okolice |
|
15% |
[ 14 ] |
|
| Total Votes : 93 |
|
| Author |
Message |
raaf Apprentice

|
Posted: Wed Sep 20, 2006 9:20 pm Post subject: |
|
|
| arsen wrote: | | Art.root wrote: | Zamknij sie szczelnie w pokoju i zacznij lutować, zobaczysz jaki sie zrobi fajny klimat
A tak serio, to o jakiego typu "klimat" Ci chodzi ?  |
Trzeba pojechać do Krakowa, Torunia, Wrocławia (pewnie kilka ciekawych miast by sie znalazło) żeby zobaczyć że Katowice i inne śląskie miasta nie mają tego czegoś i kropka są obskurne  |
no! taka wycieczka byla by fajna. juz nie zlot, a objazd hehe .. juz szykuje ankiete gdzie zaczniemy i gdzie skonczymy hehe (albo jak)
pozdrawiam
raaf _________________ skladmuzyczny.pl, REKLAMA, astalavista Vista, .. kiss my XGL!!  |
|
| Back to top |
|
 |
psycepa Veteran

|
Posted: Wed Sep 20, 2006 9:45 pm Post subject: |
|
|
arsen, a w chudowie byles ? tam akurat klimacik jest, taki z leksza sredniowieczny ale do piwka i rozmow o gentoo idealny  _________________ RLUNo. 376073
bo czytac, to trzeba ze zrozumieniem (c) by psycepa
"nigdy nie kloc sie z glupcem, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem"
"Life is complex. It has its real and imaginary part." |
|
| Back to top |
|
 |
blazeu Apprentice

|
Posted: Thu Sep 21, 2006 5:32 am Post subject: |
|
|
Śląsk ma klimat... Specyficzny klimat. Taki sam, tylko w skali mikro, panuje u wylotu rury wydechowej... ;] _________________ Przeczytanie manuala: 5-10minut
Zadanie kolejnego bzdurnego pytania na forum: 0.5 minuty
Status idioty wsrod forumowiczow: bezcenny
Tako rzecze ja: kapral rezerwy  |
|
| Back to top |
|
 |
szolek Guru

|
Posted: Thu Sep 21, 2006 9:43 am Post subject: |
|
|
| blazeu wrote: | | Śląsk ma klimat... Specyficzny klimat. Taki sam, tylko w skali mikro, panuje u wylotu rury wydechowej... ;] |
No bez przesady jeszcze nikogo tam nie spotkałem z maską gazową. A jak już wolisz taki czysty klimat to może Ciechocinek bedzie odpowiadał. Byłem tam tylko raz ale tego klimatu pod tężniami nie da się zapomnieć.
Sam zagłosowałem na Kraków, bo dojazd mam w okolicach 3-4 godzin, i trzy miejsca wolne. Jednak nie zagwarantuje jeszcze swojej obecności. _________________ Zanim spróbujesz warto wiedzieć: to
Zapamiętaj tą stronę.
Nie zapominaj o tych radach. |
|
| Back to top |
|
 |
Poe Bodhisattva

Joined: 03 Apr 2004 Posts: 2157 Location: Mysłowice/Lublin, Poland
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 2:42 pm Post subject: |
|
|
mam drobną prośbę. proszę zejść ze Śląska i w pewnym sensie mnie obrażać, ok?  _________________ Hardware:HP Pavilion DV6875SE[C2DT5550@1.83GHz_3GB-DDR2_320GB-SATA_GF8400GS]
http://poe.art.pl/ - fotografia artystyczna
http://poe.art.pl/blog - III Rzeczywistość Polska
RLU#342333 |
|
| Back to top |
|
 |
blazeu Apprentice

|
Posted: Thu Sep 21, 2006 2:58 pm Post subject: |
|
|
Ja niczego/nikogo nie obrazam... W koncu sam mam z domu ca. 40 kilosow do Katowic. To takie.. hmmm.. zartobliwe docinki slowne ;] _________________ Przeczytanie manuala: 5-10minut
|
| Back to top |
|
 |
psycepa Veteran

|
Posted: Thu Sep 21, 2006 3:54 pm Post subject: |
|
|
| Poe wrote: | mam drobną prośbę. proszę zejść ze Śląska i w pewnym sensie mnie obrażać, ok?  |
popieram !
a na poparcie moich slow prosze: Slask jakiego pewnie nie znacie _________________ RLUNo. 376073
"nigdy nie kloc sie z glupcem, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem"
|
| Back to top |
|
 |
Yatmai Veteran

|
Posted: Thu Sep 21, 2006 4:24 pm Post subject: |
|
|
| arsen wrote: | Trzeba pojechać do Krakowa, Torunia, Wrocławia (pewnie kilka ciekawych miast by sie znalazło) żeby zobaczyć że Katowice i inne śląskie miasta nie mają tego czegoś i kropka są obskurne  |
To czemu nie w góry na jakieś zad... ( )...dziwiająco ciche miejsce ? Zgodze się z głosami wyżej, jak zlot to wystarczy miła knajpka (a takich nam nie brakuje :]) o wycieczkach możemy później pogadać :] _________________ Desktop: [Ath64 X2 2GB DDR2 GF76GT] [amd64] [2.6.29-gentoo] [nVidia] [KDE 3.5.10]
Lapek: [HP nc6000] [i686] [2.6.29-ARCH] [ati-open] [KDE 3.5.10] |
|
| Back to top |
|
 |
_troll_ Bodhisattva

|
Posted: Fri Sep 22, 2006 9:21 am Post subject: |
|
|
dobra. sytuacja ankiety jest jak po ostatnich wyborach sejmowych :/ jeden zwyciezca, ale ponad polowy nie dostal
osobiscie jestem za krakowem - dojazd nienajgorszy, mozna spokojnie pozwiedzac, napic sie, etc. _nie_ dogodzimy wszystkim - bo tak jest w demokracji co nie znaczy, ze nie mozna zrobic kilku zlotow - czemu nie? moze na ten raz po prostu wybierzemy kra
teraz termin - proponowany byl przed rozpoczeciem semestru. zostaje przyszly tydzien (sam juz na ten weekend sie nie wyrwe - jakies sale weselne ide ogladac :] - to chyba za malo czasu ? ). przyszly tydzien? czy za dwa tygodnie? osobiscie proponuje ankiete tylko na te dwa terminy - bo przy wiekszej ilosci, znow bedzie mnostwo odpowiedzi :/ co jest bez sensu.
co myslicie?
Pozdrawiam,
Przemek _________________ Życie jest jak pudełko czekoladek....
Nigdy nie wiesz na co trafisz" by mother of Forrest Gump |
|
| Back to top |
|
 |
raaf Apprentice

|
Posted: Fri Sep 22, 2006 10:29 am Post subject: |
|
|
| _troll_ wrote: | dobra. sytuacja ankiety jest jak po ostatnich wyborach sejmowych :/ jeden zwyciezca, ale ponad polowy nie dostal
osobiscie jestem za krakowem - dojazd nienajgorszy, mozna spokojnie pozwiedzac, napic sie, etc. _nie_ dogodzimy wszystkim - bo tak jest w demokracji co nie znaczy, ze nie mozna zrobic kilku zlotow - czemu nie? moze na ten raz po prostu wybierzemy kra
teraz termin - proponowany byl przed rozpoczeciem semestru. zostaje przyszly tydzien (sam juz na ten weekend sie nie wyrwe - jakies sale weselne ide ogladac :] - to chyba za malo czasu ? ). przyszly tydzien? czy za dwa tygodnie? osobiscie proponuje ankiete tylko na te dwa terminy - bo przy wiekszej ilosci, znow bedzie mnostwo odpowiedzi :/ co jest bez sensu.
co myslicie?
Pozdrawiam,
Przemek |
Przemo, zrob ankiete, ja musze obiad zrobic ...
raaf _________________ skladmuzyczny.pl, REKLAMA, astalavista Vista, .. kiss my XGL!!  |
|
| Back to top |
|
 |
tomekb Tux's lil' helper

|
Posted: Fri Sep 22, 2006 11:14 am Post subject: |
|
|
Ja za Krakowem Jeśli nie będzie 30 to się na pewno zjawie, moja wiedza o gentoo niewątpliwie skorzysta na tym A żeby inna część kraju się nie obraziła, można w przyszłym roku zorganizować spotkanie w innym mieście, zaingurować latający zlot f.g.o. Co do Śląska i zanieczyszczeń, jak mawiał pewien człek, przeciętny Ślązak zjada dorodną cegłowkę rocznie  |
|
| Back to top |
|
 |
Yatmai Veteran

|
Posted: Fri Sep 22, 2006 4:18 pm Post subject: |
|
|
| tomekb wrote: | Co do Śląska i zanieczyszczeń, jak mawiał pewien człek, przeciętny Ślązak zjada dorodną cegłowkę rocznie  |
Lol, aż tyle tego ?  _________________ Desktop: [Ath64 X2 2GB DDR2 GF76GT] [amd64] [2.6.29-gentoo] [nVidia] [KDE 3.5.10]
|
| Back to top |
|
 |
psycepa Veteran

|
Posted: Fri Sep 22, 2006 8:23 pm Post subject: |
|
|
znaczy ze ja zjadlem juz jakis mniejszy komin, i jakos zyje, mysle ze ten watek nalezalo by juz skonczyc  _________________ RLUNo. 376073
|
| Back to top |
|
 |
Yatmai Veteran

|
Posted: Fri Sep 22, 2006 8:55 pm Post subject: |
|
|
Zaczynam rozumieć skąd frazeologizm "serce z kamienia"  _________________ Desktop: [Ath64 X2 2GB DDR2 GF76GT] [amd64] [2.6.29-gentoo] [nVidia] [KDE 3.5.10]
|
| Back to top |
|
 |
Lukanus n00b

|
Posted: Mon Sep 25, 2006 11:41 pm Post subject: |
|
|
A Ja się przede wszystkim ładnie przywitam na początek . Niektórzy już mnie tu znają, a reszta pewnie pozna.
Przede wszystkim piszę, żeby oznajmić że nieomieszkam się zjawić, szczególnie że daleko niemam.
I dzięki trollu za taką promocje Krakowa , Wawelski smok jeśli niebędzie akurat dręczył dzieci napewno będzie Ci wdzięczny.  _________________ Sometimes you must break the rule, and start to run after the crowds ... |
|
| Back to top |
|
 |
blazeu Apprentice

|
Posted: Tue Sep 26, 2006 5:30 am Post subject: |
|
|
Wypijemy zdrowie Wawelskiego, a co!! A potem drugie... I trzecie, i czwarte... ;D Moze promocja w TVN? | TVN wrote: | | Pijana grupa uzytkownikow linuksowej dystrybucji gen2 zdemolowala w dniu wczorajszym sukiennice. Obrazenia poniosl przedstawiciel Microsoftu ktory akurat spozywal obiad w pobliskiej restauracji. Linuksowcy biegali po rynku z klawiaturami i wrzeszczeli "Znajdzie sie Linuks na peceta generala!!" oraz "Linus na prezydenta!!Precz z kurduplami!!" Zamieszki stlumil w koncu 20-osobowy oddzial policji, wyposazony w palki, gaz lzawiacy i armatke wodna. | To co? piszecie sie?  _________________ Przeczytanie manuala: 5-10minut
|
| Back to top |
|
 |
Yatmai Veteran

|
Posted: Tue Sep 26, 2006 8:15 am Post subject: |
|
|
Eee tylko 20 ? I bez użycia smoka ? Trzeba by sie bardziej postarać  _________________ Desktop: [Ath64 X2 2GB DDR2 GF76GT] [amd64] [2.6.29-gentoo] [nVidia] [KDE 3.5.10]
|
| Back to top |
|
 |
Lukanus n00b

|
Posted: Tue Sep 26, 2006 10:56 pm Post subject: |
|
|
Tak na marginesie ... O użyciu smoka to lepiej nie wspominać, jeśli nie widziałeś tego zboczonego który chodzi pod wawelem, opowiada zboczone kawały i straszy dzieci ;]. _________________ Sometimes you must break the rule, and start to run after the crowds ... |
|
| Back to top |
|
 |
morgir Tux's lil' helper

|
Posted: Tue Sep 26, 2006 10:59 pm Post subject: |
|
|
no cóż nie skłamie jeżeli powiem że też jestem za krakowem. No a że od rynku mieszkam niedaleko... Ale co tam ... Na AGH zoorganizować cały wielki dzień gentoo ... AGHowcy lubią takie sprawy _________________ emerge brain |
|
| Back to top |
|
 |
argasek Bodhisattva

Joined: 06 May 2004 Posts: 1120 Location: Sol [0,0], Poland, Kraków
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:01 pm Post subject: |
|
|
Moved from Polish to Polish OTW. _________________ RLU #137109 | BYKOM STOP! | Chcesz do mnie napisać? | jog
"Mam plany gotowe i wszystko, no i wiesz, idę do tego, no, mebloroba..." (Raaf)  |
|
| Back to top |
|
 |
|