| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Eeeyeore Apprentice

|
Posted: Tue Sep 19, 2006 2:51 pm Post subject: |
|
|
Wiecie co ja myslalem jesli to sa jesienno-zimowo-wiosenne miesiace to takie spotkanie mozna by zorganizowac w ktoryms z miast w centralnej Polsce czyli Warszawa Lodz Poznan, ale z tego co widze to wieksza czesc srodowiska Gentoowego jest z poludniowej Polski, to ten Krakow to nie glopia propozycja. Ja wprawdzie jestem z Lodzi chichi, ale serio komunikacje do Krakowa mam jako taka i chetnie w jakis piatek czy sobote chcetnie bym sie wybral, zreszta mam to przetrenowane z oslomanii, gdzie co jakis czas spotylakismy sie i to bylo bardzo fajnie przy piwie zweryfikowac zainteresowania i "pyski" ludzi ktorych znamy z forum...Zawsze wrazenia byly pozytywne
Tylko skoro to ma byc ktos z Krakowa to musialby juz popilotowac termin i miejsce - w Krakowie nie znam lokali, coby podal date spotkania...
--moze jakis poczatek listopada , a wtedy to rura kto moze to jedzie -> bo czemu nie
Katowice tez Cool znam wiele osob z Zaglebia i sa cool
PS.
Ja sie malo udzielam na forum choc czytam, ucze sie codziennie i powiem szczerze ze z checia bym nawet tak dla niekoniecznie jaj, przyjechal poznac fachamnow Dobrze, dobrze na irc tez obiecuje zagladac jak praca pozwoli
Natomiast tak na przyszlosc to zaden problem zamowic jakies miejsca w osrodku nad jeziorem czy w gorach czy nad morzem , a wtedy to... chichi
Zeby tylko byl monopolowy w okolicy.
Rzucilem temat, jedziemy z koksem, ktos zaproponuje termin i miejsce? pojedziemy tam gdzie bedzie najwiecej chcetnych
Pozdrawiam Adam _________________ Tutaj sie dopiero dzieje !!!
Nie wiedzialem ze na swiecie jest tylu idiotow - dopoki nie zajrzalem do internetu... |
|
| Back to top |
|
 |
arsen Bodhisattva

|
Posted: Tue Sep 19, 2006 2:54 pm Post subject: |
|
|
| jgr wrote: | Whoa, jeśli znowu zlot z Krakowie, to jadymy Mi to jak najbardziej odpowiada prawda arsen?  |
true true true
z tego co widzę jednak większość osób za krakowem, jak wiadomo klimatycznym miastem  |
|
| Back to top |
|
 |
Gabrys Veteran

|
Posted: Tue Sep 19, 2006 3:17 pm Post subject: |
|
|
Do Krakowa: 8 godzin jazdy, jedna przesiadka, 65 zł - 35% zniżki . Czytaj: nie dojadę _________________ Sabayon Professional 1.1 (czyli zdradziłem oryginalne Gentoo)
@ Dell Inspiron 8600 (nVidia, Realtek, Pentium M) |
|
| Back to top |
|
 |
raaf Apprentice

|
Posted: Tue Sep 19, 2006 3:24 pm Post subject: |
|
|
hejj!!
tak, tak, tak, proponuje zrobic ankiete z miastami, potem druga z terminami, i byloby dobrze jak bysmy wszyscy glosowali przez aplauz na krakow ponoc piekne miasto
pozdrawiam
raaf
ps. cos tam cos tam  _________________ skladmuzyczny.pl, REKLAMA, astalavista Vista, .. kiss my XGL!!  |
|
| Back to top |
|
 |
sarven Tux's lil' helper

|
Posted: Tue Sep 19, 2006 4:03 pm Post subject: |
|
|
Gabrys, zrobimy Ci zrzute na bilet  |
|
| Back to top |
|
 |
raaf Apprentice

|
Posted: Tue Sep 19, 2006 4:19 pm Post subject: |
|
|
| sarven wrote: | Gabrys, zrobimy Ci zrzute na bilet  |
i skrocimy dystans!!  _________________ skladmuzyczny.pl, REKLAMA, astalavista Vista, .. kiss my XGL!!  |
|
| Back to top |
|
 |
jgr n00b

|
Posted: Tue Sep 19, 2006 6:48 pm Post subject: |
|
|
| Ciekawe co z tego będzie, oby tylko nie niepotrzebne posty na forum. |
|
| Back to top |
|
 |
_troll_ Bodhisattva

|
Posted: Tue Sep 19, 2006 6:53 pm Post subject: |
|
|
| jgr wrote: | | Ciekawe co z tego będzie, oby tylko nie niepotrzebne posty na forum. | jak rozmawialem z raafem - zlot w formie imprezy poznawczej starych i nowych userow (oraz tych co poprzednim razem nie dali rady).
proponuje (za raafem) : bez wykladow, bez zbednego siedzenia. jedziemy posiedziec, pogadac, posmiac sie i poznac lepiej.
haslo: zlot 'bez zobowiazan' (*)
blazeu: ze po chamsku i bez ogrodek spytam - grillik?
Pozdrawiam,
Przemek
(*) grunt, ze moja kobieta forum nie czyta :] _________________ Życie jest jak pudełko czekoladek....
Nigdy nie wiesz na co trafisz" by mother of Forrest Gump |
|
| Back to top |
|
 |
Kurt Steiner Moderator

Joined: 01 Apr 2005 Posts: 1051 Location: Ostroleka, Polska
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 7:00 pm Post subject: |
|
|
| _troll_ wrote: | | bez zbednego siedzenia. jedziemy posiedziec | I wszystko jasne...  |
|
| Back to top |
|
 |
blazeu Apprentice

|
Posted: Tue Sep 19, 2006 7:02 pm Post subject: |
|
|
| _troll_ wrote: | blazeu: ze po chamsku i bez ogrodek spytam - grillik?
|
Grillllik w hacjendzie musowo bedzie Tylko musze ten bajzel jakos ogarnac i przygotowac na przyjecie hordy linuksowcow. _________________ Przeczytanie manuala: 5-10minut
Zadanie kolejnego bzdurnego pytania na forum: 0.5 minuty
Status idioty wsrod forumowiczow: bezcenny
Tako rzecze ja: kapral rezerwy  |
|
| Back to top |
|
 |
_troll_ Bodhisattva

|
Posted: Tue Sep 19, 2006 7:04 pm Post subject: |
|
|
| Kurt Steiner wrote: | | _troll_ wrote: | | bez zbednego siedzenia. jedziemy posiedziec | I wszystko jasne...  | rotfl ^_^ no to mi sie udalo
Pozdrawiam,
Przemek _________________ Życie jest jak pudełko czekoladek....
Nigdy nie wiesz na co trafisz" by mother of Forrest Gump |
|
| Back to top |
|
 |
vanbastek n00b

|
Posted: Tue Sep 19, 2006 7:12 pm Post subject: |
|
|
| psycepa wrote: | to moze jakas klimatyczna knajpa w gliwicach/katowicach? AFAIK sporo nas ze slaska a i dojazd z innych czesci mateczki Polski nienajgorszy  |
No w miarę blisko mam Może być. _________________ Gentoo addicted!
|
|
| Back to top |
|
 |
rasheed Guru

Joined: 15 Dec 2004 Posts: 466 Location: Ostrów Wielkopolski
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 9:17 am Post subject: |
|
|
Spokojnie, byłem "offline" przez pół roku Pomysł został, koncepcja się zmieniła. Ale standy-by, będzie dobrze  _________________ rasheed - #gentoo.pl@IRCnet team | www.mklimek.org - BLOG - Linux, Opera, Open Source | JID / Mail: rasheed@gentoo.pl
APEL! |
|
| Back to top |
|
 |
netruner n00b

|
Posted: Wed Sep 20, 2006 7:05 pm Post subject: Kraków super lokalizacja |
|
|
Jak będzie to ja biegne pierwszy  |
|
| Back to top |
|
 |
ufoman Tux's lil' helper

|
Posted: Thu Sep 21, 2006 11:49 pm Post subject: |
|
|
Z Łodzi jest wszędzie tak samo daleko (w Polsce ), toteż bardzo chętnie przyjadę, gdziekolwiek zlot uda się zorganizować  _________________ Registered Linux User #417638
amd64 no-multilib
desktop: Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0, Athlon II X2 250 @3,6GHz, 4GB DDR2 800, Radeon HD 4850, Seagate Barracuda 7200.11 320GB |
|
| Back to top |
|
 |
Gabrys Veteran

|
Posted: Fri Sep 22, 2006 10:16 am Post subject: |
|
|
| _troll_ wrote: | jak rozmawialem z raafem - zlot w formie imprezy poznawczej starych i nowych userow (oraz tych co poprzednim razem nie dali rady).
proponuje (za raafem) : bez wykladow, bez zbednego siedzenia. jedziemy posiedziec, pogadac, posmiac sie i poznac lepiej.
haslo: zlot 'bez zobowiazan' (*)
blazeu: ze po chamsku i bez ogrodek spytam - grillik? |
Taaa, napijemy się wódeczki, potem wpadną dupeczki. Proponuję obowiązek każdy facet przyprowadza kobietę a kobieta faceta, żeby było ciekawiej, bo w z(a)maskulinizowanym towarzystwie będzie wiało nudą.
| Quote: |
- Stary, wpadnij do mnie na party, będą drinki, muzyka, dupeczki...
- Muza spoko, drinki spoko, a ile tych dupeczek?
- Tak z 6-7 GB.
|
PS: skoro do Łodzi jest tak samo daleko zewsząd, to może do Łodzi? Z Torunia 0 przesiadek, 2 godziny 40 pociąg i kosztuje 32 zł minus zniżka dla studenta . _________________ Sabayon Professional 1.1 (czyli zdradziłem oryginalne Gentoo)
@ Dell Inspiron 8600 (nVidia, Realtek, Pentium M) |
|
| Back to top |
|
 |
ufoman Tux's lil' helper

|
Posted: Fri Sep 22, 2006 1:46 pm Post subject: |
|
|
| Gabrys wrote: | | PS: skoro do Łodzi jest tak samo daleko zewsząd, to może do Łodzi? Z Torunia 0 przesiadek, 2 godziny 40 pociąg i kosztuje 32 zł minus zniżka dla studenta . |
Ja się nie obrażę.
TYlko nie za bardzo wiem, gdzie tutaj można coś takiego zorganizować... _________________ Registered Linux User #417638
amd64 no-multilib
desktop: Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0, Athlon II X2 250 @3,6GHz, 4GB DDR2 800, Radeon HD 4850, Seagate Barracuda 7200.11 320GB |
|
| Back to top |
|
 |
brodi Tux's lil' helper

|
Posted: Mon Sep 25, 2006 10:07 am Post subject: |
|
|
Wcale bym się nie obraził, gdyby zorganizować coś takiego w Łodzi
z tym, że widzę, że Kraków został już oficjalnie przypieczętowany...
a w końcu to Łódź jest stolicą pubów w Polsce
Pozdrawiam _________________ Łukasz
"Linux - because it works!" |
|
| Back to top |
|
 |
|