Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Boot problem in Qube2
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on Alternative Architectures
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cioannou
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 16 Oct 2005
Posts: 82
Location: Greece

PostPosted: Tue Sep 12, 2006 10:19 am    Post subject: Boot problem in Qube2 Reply with quote

* Setting user font ...Couldnt open //dev/tty1
Couldnt open //dev/tty2
Couldnt open //dev/tty3
Couldnt open //dev/tty4
Couldnt open //dev/tty5
Couldnt open //dev/tty6
Couldnt open //dev/tty7
Couldnt open //dev/tty8
Couldnt open //dev/tty9
Couldnt open //dev/tty10
Couldnt open //dev/tty11

Anyone with a similar problem?
_________________
If windows fails, who you gonna call? Re-install......
Back to top
View user's profile Send private message
Kosmas
Apprentice
Apprentice


Joined: 14 Sep 2006
Posts: 266
Location: Greece

PostPosted: Mon Sep 18, 2006 12:14 pm    Post subject: Reply with quote

Yep. I've seen it too. If you find something tell me too.
Back to top
View user's profile Send private message
Redhatter
Retired Dev
Retired Dev


Joined: 20 Sep 2003
Posts: 548
Location: Brisbane, QLD, Australia

PostPosted: Mon Sep 18, 2006 2:15 pm    Post subject: Reply with quote

This happens if you're booting on a headless box with virtual consoles disabled. The fix, is to edit /etc/inittab and disable the virtual console lines, and to enable the s0 console line, as described in the handbook.
_________________
Stuart Longland (a.k.a Redhatter, VK4MSL)
I haven't lost my mind - it's backed up on a tape somewhere...

Gentoo/MIPS Cobalt developer, Mozilla herd member.
Back to top
View user's profile Send private message
cioannou
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 16 Oct 2005
Posts: 82
Location: Greece

PostPosted: Tue Sep 19, 2006 11:06 am    Post subject: Reply with quote

Kosmas wrote:
Yep. I've seen it too. If you find something tell me too.


Redhatter is right, the inittab fix worked, it happened after an "update world".

Where did you see that? Did you get "another" Qube besides the one you gave me?
_________________
If windows fails, who you gonna call? Re-install......
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on Alternative Architectures All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum