| View previous topic :: View next topic |
| Poprawianie błędów ortograficznych przez moderatorów |
| jestem za poprawianiem ortografów |
|
81% |
[ 69 ] |
| jestem przeciwko poprawianiu ortografów |
|
7% |
[ 6 ] |
| jest mi to obojętne |
|
11% |
[ 10 ] |
|
| Total Votes : 85 |
|
| Author |
Message |
arsen Bodhisattva

|
Posted: Fri Sep 01, 2006 6:30 pm Post subject: |
|
|
| psotnik wrote: | Widze ze troche robi sie juz goraco. Wszyscy troche pochamujmy bo forum niepotrzebnie dzieli sie na dwa obozy.
Tak szczerze to watpie czy do "wiekszosci" dotra argumenty "mnijszosci". Mogli byscie byc jednak bardziej wyrozumiali i nie sprowadzac ortow do mianownika lenistwa.
A jak to rozwiazane jest na innych subforach, na angielsko jezycznych z tego co widze nie poprawiaja bledow. |
Tak, zrobilo się gorąco, ogromna wiekszość jest za sprawdzaniem, owa mniejszość to naprawdę mniejszość i czy to komuś się
podoba czy nie sprawdzanie pisowni będzie odbywać się nadal. Co do innych subfor, jest to ich suwerenna sprawa tak jak i nasza. Możemy jedynie przedyskutować w zamkniętym gronie moderatorów czy nadał będziemy poprawiać błędy w sposób w jaki dotychczas to przebiegało czy wymyślimy inny styl działania. Reasumując, wątek zamykam bo już dalsza dyskusja nie ma w nim zupełnie sensu, może być tylko powodem personalnych ataków na które na tym forum nie ma miejsca. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|