Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
New version of gnash plays all youtube videos? Edit - Works!
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia
View previous topic :: View next topic  
Author Message
piwacet
Guru
Guru


Joined: 30 Dec 2004
Posts: 486

PostPosted: Mon Aug 23, 2010 10:39 pm    Post subject: New version of gnash plays all youtube videos? Edit - Works! Reply with quote

So says the release announcement for 0.8.8. Anyone gotten it to work? On amd64, in firefox, the youtube videos won't play, and I just get a screen that says, "an error occured, please try again later."

So I'm planning on 'trying again later,' but deep in my heart I suspect this will not help...

Code:
emerge -pv gnash

These are the packages that would be merged, in order:

Calculating dependencies... done!
[ebuild   R   ] www-plugins/gnash-0.8.8  USE="agg cairo cygnal dbus fbcon ffmpeg gstreamer gtk kde mysql nls nsplugin opengl python sdl sdl-sound xv (-aqua) -doc -gnome (-kdeenablefinal) (-lirc) -openssl -ssh -test -vaapi" VIDEO_CARDS="-intel" 0 kB


Last edited by piwacet on Tue Aug 24, 2010 4:11 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Etal
Veteran
Veteran


Joined: 15 Jul 2005
Posts: 1640

PostPosted: Tue Aug 24, 2010 12:27 am    Post subject: Reply with quote

Same here :(

And with Arora, it just shows a black box... Guess I'll just stick with Minitube for now
Back to top
View user's profile Send private message
piwacet
Guru
Guru


Joined: 30 Dec 2004
Posts: 486

PostPosted: Tue Aug 24, 2010 12:45 am    Post subject: Reply with quote

Well an update.

It seems somehow related to cookies.

When I navigate to a youtube video, I get the error. If I go into my firefox 'preferences' and delete all cookies (probably not necessary to delete all, but I'm lazy) and then immediately reload the youtube page, the video plays.

So it does work. But having to do the cookie step every time is unfortunate.
Back to top
View user's profile Send private message
piwacet
Guru
Guru


Joined: 30 Dec 2004
Posts: 486

PostPosted: Tue Aug 24, 2010 4:08 am    Post subject: Reply with quote

Works!

Did some reading on the gnash mailing list.

The solution is to delete all youtube cookies, and then permanently block all youtube cookies.

Works swimmingly now.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum