Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED][OT] strona główna www.gentoo.org
View unanswered posts
View posts from last 24 hours
View posts from last 7 days

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Polskie forum (Polish) Polish OTW
View previous topic :: View next topic  
Author Message
skazi
Apprentice
Apprentice


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 218
Location: Cieszyn/Poland

PostPosted: Mon Nov 07, 2005 7:42 pm    Post subject: [SOLVED][OT] strona główna www.gentoo.org Reply with quote

Jak wpisuję w przeglądarce: www.gentoo.org to zamiast głównej strony pisze coś takiego:

Quote:
There is no website configured at this address.


You are seeing this page because there is nothing configured for the site you have requested. If you think you are seeing this page in error, please contact the site administrator or datacenter responsible for this site.
About cPanel:

cPanel is a leading provider of software for the webhosting industry. If you would like to learn more about cPanel please visit our website at http://www.cpanel.net/. Please be advised that cPanel is not a webhosting company itself, and as such is not responsible for content found elsewhere on this site.


Wy też tak macie, czy tylko u mnie jest coś nie tak :?
_________________
Desktop Intel Core 2 Duo E4300 2,4GHz | Foxconn P35A | 2GB RAM | Galaxy Geforce 7900GS | 2.6.23-light3 | KDE 3.5.9
Laptop Compal FL90 | Intel Core 2 Duo T7500 2,2GHz | 2GB RAM | Geforce 8600M GT | 2.6.32-zen4 | KDE 4.3.85 beta2
Linux User # 359000


Last edited by skazi on Mon Nov 07, 2005 8:02 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
wariat
n00b
n00b


Joined: 16 Apr 2005
Posts: 65
Location: Poznań/Poland

PostPosted: Mon Nov 07, 2005 7:48 pm    Post subject: Reply with quote

WFM

Cos u Ciebie|Twojego providera|w DNS z ktorego korzystasz
Back to top
View user's profile Send private message
skazi
Apprentice
Apprentice


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 218
Location: Cieszyn/Poland

PostPosted: Mon Nov 07, 2005 8:01 pm    Post subject: Reply with quote

Już działa. Okazało się że to było coś nie tak z firefoxem, bo pod ie strona działała, więc wyczyściłem pamięć podręczną i ciasteczka. :)
_________________
Desktop Intel Core 2 Duo E4300 2,4GHz | Foxconn P35A | 2GB RAM | Galaxy Geforce 7900GS | 2.6.23-light3 | KDE 3.5.9
Laptop Compal FL90 | Intel Core 2 Duo T7500 2,2GHz | 2GB RAM | Geforce 8600M GT | 2.6.32-zen4 | KDE 4.3.85 beta2
Linux User # 359000
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Polskie forum (Polish) Polish OTW All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum