Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
udev-062 and SPARC = Bus Error
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on Sparc
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Risk
n00b
n00b


Joined: 05 Mar 2004
Posts: 38
Location: Zoo York City

PostPosted: Fri Jul 15, 2005 1:54 am    Post subject: udev-062 and SPARC = Bus Error Reply with quote

Recently, I upgraded our 2.6.12-r4 Sun Ultra 5 machines from udev-058 to udev-062. Now, during the udev start sequence we get a "Bus Error" upon startup. Of course, this results in a non-functional system immediately and much harried effort to restore to working status. Has anyone else seen this error? It has happened on four different Ultra 5 machines thus far. I've already backpedaled to udev-058 for our Ultra-80 and E4500 machines (in case of unintended reboot) so I wouldn't know if this error is Ultra 5 specific or, perhaps, SPARC specific.
Back to top
View user's profile Send private message
Weeve
Retired Dev
Retired Dev


Joined: 30 Oct 2002
Posts: 641

PostPosted: Fri Jul 15, 2005 2:51 am    Post subject: Reply with quote

Yeah, I've replicated this on two different machines as well (Blade 100 and Blade 1000).
Back to top
View user's profile Send private message
creideiki
n00b
n00b


Joined: 19 Feb 2003
Posts: 59
Location: Linköping, Sweden

PostPosted: Fri Jul 15, 2005 6:01 am    Post subject: Reply with quote

I've seen it on three Ultra 10:s running 2.6.11-r8.
Back to top
View user's profile Send private message
plate
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 25 Jul 2002
Posts: 1663
Location: Berlin

PostPosted: Wed Jul 20, 2005 5:57 pm    Post subject: Reply with quote

Unless you've already solved this quietly by now, I'd be grateful for some advice on how to leave devfs behind without running into those bus errors o'yours. As this debate has me mildly worried about the future of my gentoo-sources-2.6.12-r6-driven U10 now, I'd really like to move on to udev, but wouldn't want to screw it up...
Back to top
View user's profile Send private message
Weeve
Retired Dev
Retired Dev


Joined: 30 Oct 2002
Posts: 641

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 11:53 am    Post subject: Reply with quote

We've currently masked the affected versions of udev until such time that the issue can be resolved. So unless you are adjusting the keywords on the ebuilds, you shouldn't have a problem and the versions of udev you can emerge out of the box should work just fine.
Back to top
View user's profile Send private message
plate
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 25 Jul 2002
Posts: 1663
Location: Berlin

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 5:47 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks for the encouragement, my U10 now runs under udev(-058) regime. 8)
Back to top
View user's profile Send private message
gust4voz
Retired Dev
Retired Dev


Joined: 09 Sep 2003
Posts: 373
Location: Buenos Aires, Argentina

PostPosted: Tue Aug 02, 2005 3:11 pm    Post subject: Reply with quote

It's fixed for udev-064-r1 (probably udev-064 too but i didn't test it).
_________________
Gustavo Zacarias
Gentoo/SPARC monkey
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on Sparc All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum