Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
automake 1.9.4 problems.
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on Sparc
View previous topic :: View next topic  
Author Message
speak_see_hear
Apprentice
Apprentice


Joined: 12 Feb 2003
Posts: 168
Location: New Jersey

PostPosted: Mon Apr 25, 2005 7:06 pm    Post subject: automake 1.9.4 problems. Reply with quote

automake 1.9.4 will not compile on my U10 system I keep getting this error:
Code:

automake.texi:9481: Unknown command `headitem'.
makeinfo: Removing output file `/var/tmp/portage/automake-1.9.4/work/automake-1.9.4/doc/automake1.9.info' due to errors; use --force to preserve.
make[1]: *** [automake.info] Error 1
make[1]: Leaving directory `/var/tmp/portage/automake-1.9.4/work/automake-1.9.4/doc'
make: *** [all-recursive] Error 1

!!! ERROR: sys-devel/automake-1.9.4 failed.
!!! Function src_compile, Line 556, Exitcode 2
!!! emake failed
!!! If you need support, post the topmost build error, NOT this status message.

any help on this would be appreciated.

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
fctk
Veteran
Veteran


Joined: 28 Jan 2004
Posts: 1424
Location: Milan, Italy, EU

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 2:33 pm    Post subject: Reply with quote

have you checked http://bugs.gentoo.org/ ?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on Sparc All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum