Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
VHCS2 on Gentoo HowTo
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Documentation, Tips & Tricks
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mitusin
n00b
n00b


Joined: 29 Nov 2004
Posts: 6

PostPosted: Fri Mar 24, 2006 10:44 am    Post subject: Can't compile VHCS 2.4.7.1 Reply with quote

Hi everybody, I've downloade VHCS 2.4.7.1 and followed this instructions, but in the 9 step I get this errors:
Code:
./Makefile: line 29: OBJS: command not found
./Makefile: line 34: BUILD: command not found
./Makefile: line 36: COMPILE: command not found
./Makefile: line 38: STRIP: command not found
./Makefile: line 1: OBJS: command not found
./Makefile: line 40: vhcs2_daemon:: command not found
./Makefile: line 1: BUILD: command not found
./Makefile: line 1: OBJS: command not found
./Makefile: line 41: vhcs2_daemon: command not found
./Makefile: line 1: STRIP: command not found
./Makefile: line 42: vhcs2_daemon: command not found
./Makefile: line 44: vhcs_daemon.o:: command not found
./Makefile: line 1: COMPILE: command not found
./Makefile: line 45: vhcs_daemon.o: command not found
./Makefile: line 47: daemon_init.o:: command not found
./Makefile: line 1: COMPILE: command not found
./Makefile: line 48: daemon_init.o: command not found
./Makefile: line 50: message.o:: command not found
./Makefile: line 1: COMPILE: command not found
./Makefile: line 51: message.o: command not found
./Makefile: line 53: say.o:: command not found
./Makefile: line 1: COMPILE: command not found
./Makefile: line 54: say.o: command not found
./Makefile: line 56: signal-handlers.o:: command not found
./Makefile: line 1: COMPILE: command not found
./Makefile: line 57: signal-handlers.o: command not found
./Makefile: line 59: receive_data.o:: command not found
./Makefile: line 1: COMPILE: command not found
./Makefile: line 60: receive_data.o: command not found
./Makefile: line 62: send_data.o:: command not found
./Makefile: line 1: COMPILE: command not found
./Makefile: line 63: send_data.o: command not found
./Makefile: line 65: take_connection.o:: command not found
./Makefile: line 1: COMPILE: command not found
./Makefile: line 66: take_connection.o: command not found
./Makefile: line 68: send_line.o:: command not found
./Makefile: line 1: COMPILE: command not found
./Makefile: line 69: send_line.o: command not found
./Makefile: line 71: recv_line.o:: command not found
./Makefile: line 1: COMPILE: command not found
./Makefile: line 72: recv_line.o: command not found
./Makefile: line 74: helo_cmd.o:: command not found
./Makefile: line 1: COMPILE: command not found
./Makefile: line 75: helo_cmd.o: command not found
./Makefile: line 77: helo_syntax.o:: command not found
./Makefile: line 1: COMPILE: command not found
./Makefile: line 78: helo_syntax.o: command not found
./Makefile: line 80: lr_cmd.o:: command not found
./Makefile: line 1: COMPILE: command not found
./Makefile: line 81: lr_cmd.o: command not found
./Makefile: line 83: lr_syntax.o:: command not found
./Makefile: line 1: COMPILE: command not found
./Makefile: line 84: lr_syntax.o: command not found
./Makefile: line 86: bye_cmd.o:: command not found
./Makefile: line 1: COMPILE: command not found
./Makefile: line 87: bye_cmd.o: command not found
./Makefile: line 89: bye_syntax.o:: command not found
./Makefile: line 1: COMPILE: command not found
./Makefile: line 90: bye_syntax.o: command not found
./Makefile: line 92: query_license_server.o:: command not found
./Makefile: line 1: COMPILE: command not found
./Makefile: line 93: query_license_server.o: command not found
./Makefile: line 95: uninstall:: command not found
./Makefile: line 97: clean:: command not found


Can anybody help?

Thanks

Solved, do make instead ./Makefile


Last edited by Mitusin on Tue Mar 28, 2006 10:48 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
thoand
n00b
n00b


Joined: 13 Jun 2003
Posts: 57

PostPosted: Fri Mar 24, 2006 4:37 pm    Post subject: Reply with quote

hello,

I have a problem with the vhcs_deamon and restarting apache. I tried the default version and the "sys_command_rs("$cmd reload");" version, but both do not work. if I add a subdomain or something else I have to restart apache via ssh, because it does not come back again without that.

thoand
Back to top
View user's profile Send private message
thoand
n00b
n00b


Joined: 13 Jun 2003
Posts: 57

PostPosted: Wed Apr 19, 2006 5:33 pm    Post subject: Reply with quote

http://vhcs.net/new/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=4567&forum=18&post_id=25756#forumpost25756 <-- that worked for me
Back to top
View user's profile Send private message
ruben-
Apprentice
Apprentice


Joined: 09 Nov 2004
Posts: 197

PostPosted: Wed Oct 04, 2006 6:20 am    Post subject: Reply with quote

Anyone who has an up to date how to that works? :\

- Ruben
Back to top
View user's profile Send private message
planet-admin
Apprentice
Apprentice


Joined: 27 Mar 2004
Posts: 212
Location: Boise, ID

PostPosted: Wed Oct 04, 2006 7:46 pm    Post subject: Reply with quote

this howto does in fact work, but there is also one at the vhcs2 forum. Use the versions it uses, and upgrade after the fact.

Michael
_________________
Michael S. Moody
Sr. Systems Engineer
Global Systems Consulting
Web: http://www.GlobalSystemsConsulting.com
Back to top
View user's profile Send private message
keola
n00b
n00b


Joined: 22 Feb 2005
Posts: 53

PostPosted: Wed Mar 24, 2010 11:24 am    Post subject: Reply with quote

Does anyone have any of the files needed to get this working? VHCS has no forum or (public)wiki at the moment. I can't even find an ebuild or anything. Everything leads me back to this thread. If VHCS is crap or too old, I could really use some help with finding something similar.

Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message
joshua
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 19 Jun 2002
Posts: 134
Location: Wiesbaden

PostPosted: Wed Mar 24, 2010 11:27 am    Post subject: Reply with quote

Well, VHCS2 turned out to be a kind of a mess. Bad gaping security holes, bad support, so I switched over to syscp which works pretty well. I higly recommend it over VHCS2.

Take a look: http://syscp.org/

Besk of luck
Daniel
_________________
Daniel Haus
http://danielhaus.de
Back to top
View user's profile Send private message
planet-admin
Apprentice
Apprentice


Joined: 27 Mar 2004
Posts: 212
Location: Boise, ID

PostPosted: Wed Mar 24, 2010 11:31 am    Post subject: Reply with quote

joshua wrote:
Well, VHCS2 turned out to be a kind of a mess. Bad gaping security holes, bad support, so I switched over to syscp which works pretty well. I higly recommend it over VHCS2.

Take a look: http://syscp.org/

Besk of luck
Daniel


Actually, have you looked at ispcp-omega? It's a fork of vhcs2 that's actually maintained, and provides an upgrade path for stuck vhcs2 users. It has decent documentation. I'm using it currently (upgraded from vhcs2).

Michael
_________________
Michael S. Moody
Sr. Systems Engineer
Global Systems Consulting
Web: http://www.GlobalSystemsConsulting.com
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Documentation, Tips & Tricks All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum