Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
vmware overlay broken?
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
0000000000000
Apprentice
Apprentice


Joined: 21 Mar 2008
Posts: 163

PostPosted: Thu Jan 29, 2009 11:15 pm    Post subject: vmware overlay broken? Reply with quote

For the past week I have been trying to emerge vmware-server-2.0 from the vmware overlay, but I get 404 errors from all the servers.

Is this just on my end or is there something going wrong over there?
Back to top
View user's profile Send private message
platojones
Veteran
Veteran


Joined: 23 Oct 2002
Posts: 1554
Location: Just over the horizon

PostPosted: Thu Jan 29, 2009 11:27 pm    Post subject: Reply with quote

Code:
layman -s vmware
* Running command "/usr/bin/svn update "/usr/portage/local/layman/vmware""...
At revision 352.
*
* Success:
* ------
*
* Successfully synchronized overlay "vmware".


Works fine here.
Back to top
View user's profile Send private message
0000000000000
Apprentice
Apprentice


Joined: 21 Mar 2008
Posts: 163

PostPosted: Fri Jan 30, 2009 12:49 am    Post subject: Reply with quote

i too can sync, i however get a 404 error trying to emerge vmware-server

Code:

>>> Emerging (1 of 1) app-emulation/vmware-server-2.0.0.122956 from vmware
>>> Downloading 'http://distfiles.gentoo.org/distfiles/VMware-server-2.0.0-122956.i386.tar.gz'
--2009-01-29 16:46:05--  http://distfiles.gentoo.org/distfiles/VMware-server-2.0.0-122956.i386.tar.gz
Resolving distfiles.gentoo.org... 216.165.129.135, 156.56.247.195, 140.211.166.134, ...
Connecting to distfiles.gentoo.org|216.165.129.135|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 404 Not Found
2009-01-29 16:46:08 ERROR 404: Not Found.


and so on for about 5 different servers until it gives up, this is immediately after syncing.

I was able to emerge vmware-modules from the overlay however...
Back to top
View user's profile Send private message
platojones
Veteran
Veteran


Joined: 23 Oct 2002
Posts: 1554
Location: Just over the horizon

PostPosted: Fri Jan 30, 2009 1:11 am    Post subject: Reply with quote

Sorry, misunderstood the question. Yep, I'm getting the same thing:

Code:
wget http://distfiles.gentoo.org/distfiles/VMware-server-2.0.0-122956.i386.tar.gz
--2009-01-29 20:09:13--  http://distfiles.gentoo.org/distfiles/VMware-server-2.0.0-122956.i386.tar.gz
Resolving distfiles.gentoo.org... 156.56.247.195, 216.165.129.135, 64.50.236.52, ...
Connecting to distfiles.gentoo.org|156.56.247.195|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 404 Not Found
2009-01-29 20:09:13 ERROR 404: Not Found.


It looks like it may not be around on those servers anymore. You may try downloading it from vmware directly into your /usr/portage/distfiles directory...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum