Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[INSTALL] xcursor dont compile...??
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Gentoo Forums Forum Index Gentoo for Mac OS X (Portage for Mac OS X)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
paperp
Guru
Guru


Joined: 27 Feb 2004
Posts: 544
Location: Toscana , Italy

PostPosted: Mon Dec 27, 2004 7:55 pm    Post subject: [INSTALL] xcursor dont compile...?? Reply with quote

I'm trying to installing BlueGlass-XCursors-3D-0.4 , but I got this error
Code:

>>> Install blueglass-xcursors-0.4 into /var/tmp/portage/blueglass-xcursors-0.4/image/ category x11-themes
 * X11 implementation is .
cp: illegal option -- d
usage: cp [-R [-H | -L | -P]] [-f | -i | -n] [-pv] src target
       cp [-R [-H | -L | -P]] [-f | -i | -n] [-pv] src1 ... srcN directory

!!! ERROR: x11-themes/blueglass-xcursors-0.4 failed.
!!! Function src_install, Line 28, Exitcode 64
!!! (no error message)
!!! If you need support, post the topmost build error, NOT this status message.


What does it mean??Any suggestions??
Back to top
View user's profile Send private message
JoseJX
Developer
Developer


Joined: 28 Apr 2002
Posts: 2773

PostPosted: Tue Dec 28, 2004 9:04 am    Post subject: Reply with quote

The ebuild is using a non portable cp command (-d). File a bug in bugzilla for it.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Gentoo Forums Forum Index Gentoo for Mac OS X (Portage for Mac OS X) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum