Vaatab. Pole küll ircu kasutaja eriti.step wrote:keda huvitab siis võib ka minut.ee irc kanalist läbi astuda (2u.ircworld.org #minut.ee).
minut'is avaldati arvamust, et Eesti kasutajaid võiks kuidagi kokku koondada.
siis oleks ka neil elu lihtsam kellel keelega probleeme.
Ja kui seda rahvast pole, siis tuleb inimesi Gentoosse konvertida (käime ukse tagant ukse taha nagu jehoovatunnistajadstep wrote:kui seda rahvast aga hulgi siis võiks forums.gentoo.org alla eraldi "Estonia" rubriigi teha
Tegelikult olen rohkem Slackware ja FreeBSD tegelane aga Gentool paistab olevat tulevikku. Igatahes foorumid on siin vägevad. Linuxi listid on küll eestis välja suremas. Kõlab võibolla imelikult, kuid ma pole kunagi oma elu jooksul üheski irc-s käinud.sn4ip3r wrote:kui oma kanali jaoks on vähevõitu, siis võiks mõnes teises kanalis, mis teemasse sobib käia, ei tahaks kyll reklaamimehena käituda, aga #estprogramming IrcWorld serveris sisaldab minu andmetel vähemalt 3-4 gentoo kasutajat
serverite aadressid on:
delfi.ircworld.org
zone.ircworld.org
spawn.ircworld.org
ja IPv6 kasutajatele (ntx. minule)
irc6.aghor.net
Mingis mõttes on sul väga vedanud, sest irc'st satub kergesti nii sõltuvusse, et see hakkab muud kasulikku tööd segama, samas, seda teades, kasutan ma ikka irc'd edasi (õnneks istun ainult selles eelpool mainitud kanalis, mistõttu ajakulu pole liiga suur).antik wrote:...ma pole kunagi oma elu jooksul üheski irc-s käinud.
sn4ip3r wrote:antik, sa mainisid ühes foorumi teemas, et sind lasti mingi sysadmini koha pealt lahti ja töötad nüüd mingis linuxi firmas, millises ?
ftp.estpak.ee-s on minuteada gentoo mirror.kuits wrote:Kasutan gentood umbes 5 kuud ning ei kavatse distrot vahetada.
Kui Eestis gentoo ringkond laieneb v6iks hakata t6sisemalt m6tlema gentoo (rsync) mirrori peale..?
Lihtsalt huvi p2rast tahaks teada, et mis GENTOO_MIRRORit keegi kasutab?
Ise kasutan gentoo.linux.no'd; s6ltuvalt p2evast tulevad asjad alla umbes 1MB/sec.

Eestikeelset foorumit meil vist küll ei tuleStrom wrote:märgin ka ära, et olen siin