Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
instalitions besvær
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Scandinavian
View previous topic :: View next topic  
Author Message
andybrandorff
n00b
n00b


Joined: 03 Aug 2004
Posts: 57
Location: denmark

PostPosted: Sat Sep 25, 2004 10:07 pm    Post subject: instalitions besvær Reply with quote

Hej jeg har tidliger instaleret gentoo uden de store problemer. Men da jeg skulle til at instalere den her i går og i dag ville den ikke. Jeg har fulgt guiden til punkt og prikke, og forsøgt for fra. Jeg har prøvet både med stage 1 2004.1 & 2004.2 og med samme resultat.
jeg kommer til

#scripts/bootstrap.sh

og der siger den i starten at den mangler nogle tools og at jeg skal

#etc-update

og så køre den vidre men til sidst får jeg følgende fejl

* Failed patch: 81_all_gcc_uclibc-3.3-100-conf.patch.bz2
*
* Include in your bugreport the contents of:
*
*/var/tmp/portage/gcc-3.3.4-r1/tmp/81_all_gcc_uclibc-3.3-100-conf.patch.bz2-10757.out

!!!Error sys-devl/gcc-3.3.4-r1 failde
!!!function epach, line 400, Exicode 0
!!!Failed patch 81_all_gcc_uclibc-3.3-100-conf.patch.bz2

hvad kan jeg gøre.

jeg forsøgte en af gangede at forsætte men kunde så ikke hente en kernel hjæm
Back to top
View user's profile Send private message
anders5737
n00b
n00b


Joined: 22 Jun 2004
Posts: 5
Location: Stockholm, Sweden

PostPosted: Sun Sep 26, 2004 9:46 am    Post subject: Reply with quote

Hej, jag tror samma problem beskrivs i bug http://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=65314
Back to top
View user's profile Send private message
andybrandorff
n00b
n00b


Joined: 03 Aug 2004
Posts: 57
Location: denmark

PostPosted: Sun Sep 26, 2004 10:10 am    Post subject: Reply with quote

Er der noget jeg kan gøre anderledes eller er jeg tvunget til at instalere fra stage3 ?
Back to top
View user's profile Send private message
andybrandorff
n00b
n00b


Joined: 03 Aug 2004
Posts: 57
Location: denmark

PostPosted: Sun Sep 26, 2004 6:46 pm    Post subject: Reply with quote

nu har jeg fået den instaleret fra en stage2.
Men jeg kan ikke se noget på skærmen.
Jeg kan godt se grub og før grum men ikke efter.
Hvad kan det være.
Det er på en dell 9100 med et ati kort i & weetcreen . jeg har godt nok ikke instaleret eller nogle ati driver enu.
Back to top
View user's profile Send private message
andybrandorff
n00b
n00b


Joined: 03 Aug 2004
Posts: 57
Location: denmark

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 9:04 am    Post subject: Reply with quote

har både prøvet med genkernel og har også lavet mein egen kerne hvor jeg fik at hvide at dette skulle med i kernen

Graphics support --->
[*] Support for frame buffer devices
[*] VESA VGA graphics support
Console display driver support --->
[*] Video mode selection support
<*> Framebuffer Console support

hvad kan jeg ellers gøre?
Back to top
View user's profile Send private message
andybrandorff
n00b
n00b


Joined: 03 Aug 2004
Posts: 57
Location: denmark

PostPosted: Thu Sep 30, 2004 11:10 pm    Post subject: Reply with quote

Det var en venlig mand i unix nyhedsgruppen der fortalte at det var BIOSen at der skulle indstilles og så nu spiller alt 100%
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Scandinavian All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum